111031




Inget konstigt alls i det Karlssonska hemmet. Här borstar vi tänderna med kattöron på huvudet och lever med mentaliteten att silvertejp lagar allt. Man tager vad man haver helt enkelt. Dessutom lägger vi upp bilder på oss själva osminkade, med tandkräm runt munnen och med kattöron helt utan att skämmas för det...


111031




Uppenbarligen gör jag allt utom det jag borde idag, med världens festaste finne på hakan och Nicki Minaj på högsta volym. I löv att inte ha några grannar att tänka på <3



111031

Från plats åttiotre till fyrtioett i telias telefonkö på tjugo minuter. Jag kunde haft roligare om man säger så. Men varför inte ta vara på tiden då och göra något vettigt för en gång skull? Typ som att krypa ner under täcket med pepparkakor och julmust, för jag har inget viktigare att göra eller? Nää, tänkte väl det.

111031

Skjut mig, skjut mig nu. Vet ni vad jag har gjort? Jag har varit så inne i att tycka synd om mig själv att jag helt har glömt bort skolan. Hur lyckas man med det då? Så yes, idag ska jag sitta med böcker upp över näsan och låtsas förstå vad det är jag läser för att sedan ordbajsa ner analyshelveten som ska vara klara imorgon. Bra Nathalie, bra!

111031

Jag tänker ganska mycket när jag inte kan sova. En vanligt lite halvt sofistikerad människa kanske grubblar över meningen med livet och frågor som rör avgörande vändningar i deras liv. Nathalie grubblar om att det kanske nog fan visst bor en liten Kissie i alla trots allt. En liten storbröstad blondin som säger vad hon tycker och agerar som om det inte finns någon morgondag. En liten jävla fjortis som skriker fula ord åt världen när det inte riktigt går hennes värld och som pekar finger åt alla som kallar henne tragisk. Jag tror iallafall att hon finns i mig, och jag börjar känna att hon faktiskt är ganska vettig. Att jag behöver henne, min lilla Kissie, för jag är tjejen som blev överkörd av en bobbycar när hon var liten och har sedan dess forsatt att bli överkörd av allt som kommer i närheten (mentalt alltså, det är inte så att jag trillar under bilar och mopeder dagligen). Jag har aldrig varit i närheten av självständig och har nog blivit en gnutta rubbad av det allt eftersom. Men tänkt ändå, om jag hade haft en kissie, då hade jag kunnat be folk dra åt helvete istället för att stå kvar, le och göra som jag blir tillsagd trots att det inte alls är någonting jag vill göra eller känner att jag kan stå för. Kontentan av detta är iallafall att jag ska skaffa mig ett eget alterego, jag har redan döpt henne och allt (samma namn som jag tänker ge min framtida hund ironiskt nog) så nu gäller det bara att skrida till verket och få utlopp för henne också, och  jag tänker börja med att peka finger åt mig själv.

111030




111030

Äntligen har jag fått min chans att andas ut. Jag och P har varit sexton år igen, spelat tv-spel, ätit så mycket onyttigt vi kommit över och legat och fnittrat i en hög i mitt gamla flickrum precis som förr. Jag känner att hela min mentalitet har ändrats ganska drastiskt på bara dessa få dagarna jag bott här. Pappigheten har kommit tillbaka och jag har dragit mig åtta år bakåt i utvecklingen. Helt plötsligt vet jag inte hur man lagar mat och helt plötsligt vet jag inte hur man beter sig vuxet i sociala sammanhang. Jag kan riktigt se framför mig om jag (gud förlåte...) skulle bo kvar här i några år till skulle jag sakta men säkert förvandlas till treåriga Nathalie som beskådade världen från bakom pappas rullstol och som var livrädd för allt som rörde sig.

111030








111030

Välkomnar ytterligare en dag med flytt. Det känns som att det är det enda jag gjort, dygnet runt i tre dagar och resten av livet har fått stå på paus. Idag har jag bara det sista kvar, jävla blomkrukor, att tömma kylskåpet och städ. Separationsångesten är helt extrem idag, jag kommer gråta som ett litet barn när jag lämnar ifrån mig nykeln i eftermiddag. Nu ska jag dock bita mig i tungan, hälla i mig en kopp té i sällskap av min pappa (jag erkänner, det är liiiite mysigt att känna sig som sexton bast igen) och försöka ta tag i mitt liv.

111030





Råkade kasta ett öga på klockan och insåg att den helt plöstligt är halv tre igen, och eftersom jag sparat en hel timma utan att veta om det måste jag ju göra någonting produktivt av den. Som att fortsätta svära lite och bjuda på en bild på världens snyggaste P från ikväll.

111030

Om du inte får på dig ett klädesplagg själv, så får du inte heller av det själv. Fan att jag inte är lössläppt och drar med mig folk hem från krogen. Jag hade verkligen verkligen behövs någon som sliter mig ur mina kläder just nu. Jag sitter alltså fast. Jag kommer inte ur leopardbodyfanskapet hur jag än försöker och jag börjar snart gråta. Haha, jag visste att min livsstil skulle straffa sig så småningom. Om jag inte lyckas lösa det här och nu kommer pappa få sig en trevlig överraskning vid frukostbordet, för inte nog med att jag inte kommer ur kläderna så har min ena jävla lins fastnat i ögat. Bra avslut på kvällen med andra ord. Funderar på att bara skita i allt och rycka så knappar flyger och vakna upp med ett kattöga och ett vanligt även om jag vet att det är ett big no no att sova med linser. Puss och godnatt! <3

111029

Jag skäms över mig själv att erkänna det här men det blir kattjävel som alla andra ikväll. Om jag känner den här stan rätt kommer hela Oscars vara snorfullt med små riviga brudar med öron och svans, och någon gammal hagga måste ju finnas på plats och agera hönsmamma, eller kattmamma eller vad fan jag nu ska kalla det för att vara snitsig utan att tappa poängen. Wish me luck!


111029

Nathalieplågeri kallas det att vara tvungen att släpa sig upp nu. Ingen som har lust att byta plats? Jag går med på det mesta utom jobb inom vården, det är det vidrigaste jag vet. Det är i min värld till och med värre än spindlar och fötter. Missförstå mig rätt nu, jag hade ALDRIG satt på mig en vit rock och hjälp en annan människa men jag har sjuk respekt för de som faktiskt gör det. Jag svimmar av blod, har fobi för bakterier och är livrädd för kroppskontakt med människor jag själv inte har bjudit in i min närhet. Om ni förstår vad jag menar? Kroppskontakt jag inte klarat av;

1. Människor som ska hålla på att kramas fastän vi egentligen inte känner varandra. Jag kramar människor jag tycker om och jag väljer ut dem jävligt noga. Har jag inte pratat med dig sen vi slutade samma klass för tio år sedan? Var vi nära vänner? Ok. Var vi det inte? Inte ok, för det finns antagligen en anledning till att vi inte hört av oss på hela den här tiden och jag har inte den blekaste aning om vad du har tryck din arma kropp emot innan du trycker den mot mig.

2. Människor (främst killar) som ska envisas med juckande och händer på rumpan på krogen. Vafan rent ut sagt?! Det kan vara det vidrigaste jag vet. Vad tror dom egentligen? "Ja! Jag följer jättegärna med dig hem och är snuskig i sänghalmen efter att du tagit på min rumpa femton gånger och torrjuckat mot mitt ben, Gud va du är sexig! Och vilka skillz du visar prov på!". Nej, riktigt så funkar jag inte... Jag går hem med mina vänner och kastar mig i soffan med ostbågar till ett avsnitt av gossip girl.

3. Att bli klappad på kinden, av äldre såväl som unga. Varför klappar man någon på kinden? Vart har du haft dina händer? En skrämmande stor del av Sveriges befolkning tvättar inte händerna efter ett toalettbesök. Betyder det att jag nyss fått ett kön mot min kind?

4. Att kramas i toalettkön. Det luktar illa, någon ligger och spyr i båset bredvid, det är trångt, jag måste kissa, folk blir upprörda om man stör ordningen i kösystemet. Varför är du här? Har du kissat? Har du spytt? Har du tvättat händerna? Har du precis hånglat med den torrjuckande killen i ovanstående punkt?


111029

Fan. Om det ska fortsätta i det här tempot kommer jag att rulla fram på gatorna lagom till jul. Från att ha ätit max en gång om dagen till ordentlig frukost, lunch, mellanmål, kycklingbaguette, kladdkaka, mc donalds. Jag spyr. Det känns verkligen som att jag kommer att sprängas vilken minut som helst så nu jävlar skriver jag så fort så fingrarna blöder. Vore ju synd att dö mitt i ett inlägg liksom.

111028



Ja, jag är snart tjugofem år gammal och sitter i en soffa och mimar till Nicki Minaj (och sen lägger upp det här). Men det är sånt jag gör på dagarna och jag delar ju trots allt med mig av mitt liv här så att... Döm mig inte, tack <3

111028




Eller kanske ska köra på min rudolf med röda mulen-outfit?

111028

Nyfriserad och nyshoppad, sjukt skönt med ett break. Nu är det bara halloweenoutfiten som ska ordnas, får fan panik över alla sexiga katter och snuskiga sjuksköterskor som verkar vara det enda som finns. Jag vill vara en banan, eller ett päron eller något mer exotiskt snarare än erotiskt. Åh tänk en jätteananas, eller kokosnöt! Jag riktigt känner hur inspirationen flödar, nu gäller det bara att få tag på en dräktjävel...


111027




Mitt hjärta brister varje gång telefonen ger ifrån sig sitt lilla pling. Hur ska jag nu spendera mina sömnlösa nätter? Vem ska nu hålla mig sällskap under mina ensamma stunder? Mina tummar har redan börjat klia av abstinens och skriver konstant omedvetna bokstavskombinationer i luften. Åh, Wordfeud, jag saknar dig så!


111027

Då kan jag alltså börja skryta om att jag bor i villa istället för i lägenhet. Den lilla detaljen att jag bor tillsammans med pappa kommer jag med all säkerhet att undvika. Men det känns okej. Katt har gjort sig ganska hemmastadd redan och har på bara nån timma hittat sin favoritplats, och jag, ja vad ska man säga... JAG KAN TITTA PÅ TV!! Så nu vet ni vart ni kommer hitta mig de närmaste månaderna.

111027

Ett efter ett resignas mina spel på Wordfeud för att jag har tagit för långt tid på mig. Jag vet att det kommer vara en oerhörd känsla av frihet när väl ångesten och mitt dåliga humör efter att ses som en förlorare har lagt sig. Tack för den här tiden älskade älskade du, men när det sista spelet är avslutat är det dags för oss att ta farväl.

LMFAO



Idag är det fan paybacktime på grannarna. Jag ger igen för alla sömnlösa nätter genom att penetrera deras öron med LMFAO på repeat tills de blöder. Jag insåg dessutom att det inte bara är grymt att skaka rumpan till utan även sjukt effektiv musik att packa till. Tänk dig att slänga ner saker i lådor i takt med shots. Hell yeah! Laughing my fucking ass off while packning is the shit!

111027




Drömscenariot just nu. Att vara snygg, glad och välklädd. Istället går jag runt och ser ut som Nick Nolte i fleecetights, polotröja, fårskinnstofflor och med nyponsoppa i vinglaset. Fuck this.

111027

Det suger att gå och lägga sig ensam. Jag kan inte ens minnas hur det känns att ha någon som håller mig. Värmen från en annan människa och känslan av läppar mot pannan innan insomnandet, det känns så jävla långt borta. Och imorgon flyttar jag. Jag orkar inte. Jag vill bara krypa ihop i en liten boll och bara slippa vara ensam. Bara slippa vara så jävla ledsen så fort ingen ser och bara slippa känna för en liten stund men nej, inte Nathalie inte. Hon måste vara en känslig jävla barnrumpa.

111027

Jag lärde mig precis den hårda vägen att man inte ska googla "smack my bitch up".

111026

Efter att precis ha upplevt vad som kan vara ett par av mitt livs bästa minuter tillsammans med P i bilen är jag i stort behov av en dusch. Och när jag vill ha någonting då tar jag det. Men just nu skriker min kropp efter så jävla mycket att jag måste ifrågasätta min kvinnliga simultankapacitet. Det kan bli aningen komplicerat att duscha, äta hönökaka med asmycket smör, steka gudmundskorv och spela angry birds samtidigt. Dessutom utan handdukar då de utan katthår på ligger väl nerpackade längst längst in i lådhögen. Men jag ska fan ge det ett försök och återkommer eventuellt med resultatet om jag inte somnar på vägen dit. Puss och godnat!

(jag har haft en asbra kväll, och nej era snuskpellar, jag och P koreograferade och dansade som galningar till I'm so excited sittandes i varsitt framsäte i min lilla minibil och det är fan mer komplicerat än vad det låter)

111026

Jag lever. Jag trodde att jag skulle bli sågad i höjd med fotknölarna men jag överlevde hans vrede. Han gav mig komplimanger och tiden bara flög. Det var lite som om jag var och fika med min bästa vän, eller på en dejt (eller alltså, ja, ni fattar)! Vi pratade om allt mellan himmel och jord och så tittade vi på film med mig i huvudrollen, det tillhör inte direkt vardagligheterna. Blev positivt överraskad av en man som kunde sitta kvar i rum och hantera två av mig på en och samma gång!

För er icke studiekamrater och vänner som jag inte ringt ångestladdade samtal till inför detta möte handlar det alltså om en examination tillsammans med en av mina favoritlärare, han är sjukt hård och rättfram men ärlig och rättvis. Lite som pippis pappa ungefär. En såndär människa som är jävligt bra men som man har sjuk respekt för. Ja, you get the picture. Han bedömde mig utefter mina prestationer under praktiken och även på ett inspelat vägledningssamtal. Jag grät när jag kom dit av rädsla (och annat) och trodde att jag skulle gråta när jag kom hem men hejhopp. Här sitter ju jag glad som en lus och supertaggad för onsdagshänget nere på cheers med mina tjejer!

111026




Idag spenderar jag en hel evighet på jobbet. Jag kopierar, sammanställer fakturor, gör utskick, tar emot bokningar, dricker té, fyller i alla nästa års bokningar och övar på att se busy ut i webcamen. Produktiv tjej med andra ord.




111025

Ofta trillar jag in på bloggar som har en mening. Fina människor som jobbar som voluntärer och människor som donerar organ till sina sjuka syskon och människor som verkligen kämpar för en lite bättre planet för oss alla att leva på. Jag skriver om skit, ingenting faktiskt för att vara helt ärlig och det får mig att känna en uns av skuld. Så då började jag tänka på vad jag hade att erbjuda, vad jag har för fina saker som jag kan dela med mig av och som jag kan göra. Jag kan tillexempel slicka på min egen nästipp (på andras också för den delen), jag kan gå upp i brygga och jag är jätteduktig på att använda handsprit och att tvätta händerna eftersom jag tycker att det är det äckligaste som finns med bakterier. Jag öppnar sällan en dörr med handen utan gör det med tröjärmen, och sen om jag sitter på en buss eller är någonstans där det luktar illa så sätter jag samma tröjärm som jag öppnat äckeldärren med mot mitt ansikte för att skydda mig. Det är väl det då alltså, att jag kan ge er ett tips om att inte använda samma ärm till att skydda ansiktet som ni använder när ni tar på äckelsaker (speciellt dörrar till offentliga toaletter, pengar som man ser på dom att de är typ radioaktiva på grund av att de är så jävla sunkiga och knappar på typ tågbiljettsautomater och bankomater) Ett bra tips kan ju vara att använda högerärmen till det ena och vänsterärmen till det andra. Förslagsvis om du är högerhänt så använd vänsterarmen att skydda med annars blir livet lätt ganska komplicerat och det är ju inte riktigt det som är min  mening. Det var nog det jag hade att dela med mig av till omvärlden, sen kan ni ju alltid läsa om hur jag äter ostbågar från golvet, och försöker leva ett liv jag verkligen inte är ämnad till men frågan är om det verkligen räknas som att göra världen en tjänst?

111025





111025

Jag vill fiska. Det är vad jag saknar i mitt liv, att stå på en brygga och bara njuta av naturen. Andas in den friska luften och titta ut över den spegelblanka vattenytan. Det var så jävla längesedan och jag vet att det inte passar in i min nya coola image men vafan, en liten gnutta helylle kan jag väl få ta med mig? Snälla rara? Jag kan ha heels och rött läppstift när jag gör det?


111025

Efter ångestladdade timmar med ticnetkrångel (alltså död åt dem, ond bråd död åt alla som har någonting med ticnet att göra) är äntligen den sista pusselbiten till våran weekend på plats. Tre av sveriges snyggaste tjejer, sjuka outfits, snygga män, middag, hotellnatt med frukost, shopping och klackarna i taket till klockan fem på natten. Kan det inte bara bli den tolfte november nu? Jag känner redan hur myrorna börjar hopa sig i brallorna.

111025

Vaknade i panik av att jag inte kunde andas och i några sekunder trodde jag att jag var i en skräckfilm när jag insåg att jag inte var ensam i soffan. Ljudet av någon annans andetag rakt in i mitt öra och känslan av en annan kropp mot min, värmen, pulsen, hår mot min axel. Jag var precis på bristningsgränsen när jag kom på att jag faktiskt inte bor ensam. Visserligen brukar min sambo sova i en flyttlåda med handdukar eller i sin fåtölj men jag antar att även hon känner av förändringarna och söker sig till den värmande tryggheten. Min lilla snorpa, lilla söta älskade snorpan <3


111024

Ikväll finns det ingen botten i denna jävla kvinna. Jag vet inte hur mycket jag har ätit och ändå hade jag kunnat käka en elefafant och tre vårtsvin som webtv-snacks. Är helt sjukt hungrig! Kanske min kropp som säger till mig att äta upp alla kilon som trillat bort det senaste. Synd att jag fyller på dem med onyttigheter bara som kommer sätta sig precis där jag INTE vill ha dem. Hädanefter ska jag bara äta kalkonbröst, meloner, lökar och skinka för det är dom kroppsdelarna jag vill fylla på, resten kan kvitta...

111024




Det man inte har i huvudet får man ha på fötterna, eller hur är det man brukar säga? Känner en enorm separationsångest när mina älsklingar bäddas ner för vila i kartonger. Mamma älskar er <3

111024





111024




Jag fick ett hallelujah-moment idag. Antagligen kommer jag att jinxa allting nu och vakna med mina sedvanliga kratrar i ansiktet när jag skriver det här så egentligen kanske jag bara skulle erase and rewind men jag är så himla glad så det är nog en risk jag är villig att ta just nu. Ser ni skillnaden på min hud på bara några månader? Helt sjukt! Visst att jag fortfarande har typ hundratusen ärr och så men jag insåg precis att jag gått i snart två månader utan att ha konstant ont, spänningar i huden och må dåligt över hur mitt ansikte ser ut. I över tio år har jag kämpat mot acne och är det så att det kanske äntligen äntligen är min tur nu? Att jag har fått min revanch på allt lidande den har orsakat mig? (Jag har alltså haft sådana problem att jag varit sjukskriven vid tillfällen och mått jättedåligt över att visa mig ute. För två månader sedan hade jag absolut inte kunnat tänka mig att gå ut och roa mig bland folk på helgerna som jag gör nu. Jag fick inte vanliga finnar utan centimeterstora varbölder och de resulterade i en light-version av social fobi). Jag har gått runt väldigt länge och mått otroligt dåligt över mig själv, vid perioder kunde jag inte se mig själv i en spegel utan att jag började gråta, jag äcklades av det som tittade tillbaka på mig och ett tjockt lager täckande smink var vardagsmat bara för att kunna gå till affären men ändå hade jag ofta en sjal eller något som täckte stora delar av mitt ansikte, eller gärna ett par stora solglasögon. Det har varit en sjukt jobbig period i mitt liv och trots alla omständigheter jag har runt mig idag har jag nog aldrig mått bättre över mig själv rent fysiskt. I samband med att min hud lugnat ner sig (jag har ätit antibiotika, bytt p-piller och köpt svindyra ansiktsprodukter) har jag även fått en helt annan syn på mig själv. Jag behöver inte längre be om ursäkt för den jag är, jag kan klä mig i utmärkande kläder, prata med människor jag annars aldrig hade kunnat titta i ögonen och jag har fått en helt ny syn på min kropp. Det känns som en enorm lättnad, och bara att jag känner att jag skriva av mig allt detta här känns som ett enormt stort steg. Det är fortfarande ett oerhört känsligt ämne för mig men en obeskrivligt skön känsla att inte gå runt och må dåligt och skämmas över den jag är. Bara att jag lägger upp två bilder på mig där jag är helt osminkad inför alla er känns som ett steg närmre en självacceptans som för många är så självklar.


111024

Ligger i soffan och inspirationsläser i senate Nelly magazine. Sneglar på citatet "Vi shoppar alltid när vi absolut inte ska. Alltid när man är som fattigast så hittar man det där man tror att man måste ha" och känner igen mig sådär ruskigt mycket att huden bubblar sig och fjunen reser sig upp. Jag lever verkligen en livvstil som inte matchar mina tillgångar och hur fan löser man det? Jo, man vägrar att gå upp på en ledig dag och dricker kolsvart oboy och planerar in en weekend som innefattar ännu mera svindyr lyx, men varför spara när man kan spendera liksom? Dessutom är det ju inte så att jag har några direkta fasta kostnader längre i och med att jag inte har någonstans att bo, 5500kr mer att göra slut på i månaden bara för boendet. Jag visste väl att det skulle föra med sig något gott trots allt.

111023





111023




Ser ni blondinen eller? Ser ni? Tänk er henne med lite smör på alltså. Förstå att jag har mindrevärdeskomplex varje gång jag visar mig utanför dörren tillsammans med denna underbara jävla Persika! vad hade jag gjort utan henne? Hon är en sån tjej som lyser upp varenda rum hon går in i och hennes konstanta närvaro är helt sjukt beundransvärd. Jag avgudar hennes ödmjukhet och hur hon inte märker att alla vänder sig om och tittar efter henne där det är fullt utav folk. Hon har hela jävla världen som sitt spelfält och så väljer hon att vara här, och spendera sina dagar tillsammans med mig. Hur sjukt är inte det? Oavsett vad hon tar på sig så vet jag att hon kommer klara allt. Jag avundas henne, den jävla otroliga människan. Det är ruskig tur att hon är allergisk mot mjölk för annars hade hon varit perfektionismen personifierad och då hade jag inte kunnat leva med mig själv.

111023

Har svansat runt och lekt Hollywoodfru som vanligt. Klackarna på, klänning, julmust i vinglas och min favoritplaylist i öronen. Har kanske lite svårt att tänka mig att en Hollywoodfru lyssnar på Ke$ha och skrillex om vartannat men i min lilla bubbla så är det så. I takt med musiken har flyttlådor packats, garderober tömts och högen med disk är snart lika med noll (snart, var ju trots allt typ en och en halv månad sedan jag diskade senast). Känns sjukt bra. Eller nej det känns förjävligt men en snygg ung kvinna som jag klagar aldrig. Ska strax avrunda denna relativt produktiva dag (trots mitt dagen-efter-tillstånd) med våffelkvällsmat hemma hos P. Om det inte är lyx då vettefasen alltså!

111023

Två flickor under ett täcke. Nutellamackor, oboy, kokt ägg med kaviar, jordgubbskräm och julmust till söndagsbrunch. Våran egna variant av upper east side-lyx medan vi gråter till gossip girl. Bra häng såhär dagen efter, kanske till och med perfekt <3

111023

En sprucken klänning och två knastrande fötter senare ligger jag ännu en gång skavfötters med fröken P i soffan och bara är. Öronen ringer och benen skakar, det är tecken på en bra kväll. Synd bara att allt jag ätit åker upp och ner annars hade jag kunnat joina P i drömmarnas värld <3


Peaches and Cream




Jaha då var det lördagsjävel igen då. Låter bilderna tala för hur vi sköter oss. Pryda små duktiga flickor som dricker saft och äter kakor såhär på kvällskvisten <3

111022

Efter att ha vinkat av sällskapet kröp jag ner under täcket i soffan och slogs av en enorm tomhet. Vardagsrummet som brukade kännas som hemma har tagit en helt annan form, jag kan riktigt känna hur jag bor här på lånad tid och hur jag än vänder och vrider på det känner jag ingen tillhörighet i mitt eget hem. Eller ja, det som är mitt hem just nu. Om en vecka står jag bostadslös, jag lånar ett rum hemma hos min pappa för att ha tak över huvudet och om jag ska vara helt ärlig känns det inte som en möjlighet för mig att spara pengar och få ordning på mina rutiner igen som jag försöker intala mig själv utan det känns som ett misslyckande. Under fem års tid slet jag som ett djur med flera jobb samtidigt och studier upptill det för att nå mitt mål. För att kunna leva det liv jag vill leva och när jag äntligen uppnått det jag jobbat för slås allting i spillror. Allt eftersom rasar allting mer och mer, jag trodde iallafall att jag skulle ha kvar mig själv men nu är jag inte så säker längre. Den personen jag brukade identifiera mig med finns inte kvar. Jag är inte hon, inte överhuvudtaget. Jag får höra hela tiden att det är steg i en positiv riktning jag tar men jag är inte så säker. Jag ser så jävla städad ut utifrån, alltid nya kläder, ren och fräsh och glad men inombords är allt ett kaos. Lägenheten har förfallit och jag likaså. Är det så att allt vi har och gör bara är på lånad tid? Jag brukade ta allting så självklart, nu välkomnar jag livets käftsmällar en efter en. Motgång efter motgång, hur många orkar man ta? Det är lätt att bara vända andra kinden till men tillslut är den också blåslagen.

111021

Här sitter vi tre unga kvinnor på fridhemsberg och gråter i kör, sjunger i kör och skrattar i kör. Det finns ingen bättre balsam för själen än barndomsminnen och gamla avdammade tecknade filmer <3


111021

Vafan. Visst att jag är snygg liksom men måste den där jävla Kenza härma typ alla mina outfits? Och styla dem typ exakt likadant som mig med, blir så jävla trött på henne ibland alltså. Är ju inte första gången det händer heller. SUCK! Det är så sjukt jobbigt att vara stilikon till kändisar, nu kommer ju hela jävla sverige gå runt och se ut som mig. DUBBELSUCK!

(Obs, inlägget innehåller en uns av ironi)

111021

Nu har hållit i mitt livs första riktiga lektion. Hela långa dagen har jag agerat lärare och ja, det var väl just därför jag tog mig en kopp kaffe, för att jag gick stenhårt in i min roll. För att sudda ut all denna jävla vuxenhet planerar jag därför att ta några steg bakåt i utvecklingen igen för att inte skapa total förvirring. Vem fan kan vara vuxen med en kickass kropp som min liksom? Ikväll blir det hemmakväll med fredagsgodis, skräpmat och disneyfilmer, för att återuppleva tonårens glansdagar och barndomens tårar när mufasa dör och lillefot förlorar sin mamma :(


111021

Idag blev jag vuxen. Jag drack en kopp kaffe. Visserligen spydde jag lite i min mun men ändå, jag riktigt kan känna hur de grå håren börjar frodas på min hjässa och hur fårorna i min panna blir djupare och djupare. Adjö du ungmö som brukade vara Nathalie, och välkommen surtant med brösten nere vid naveln.


111020

Jag förstår inte. Killar, män, karlar, pojkar, kalla dem vad fan du vill men hur fungerar de egentligen? Hur fan vet dom precis vart dom ska trycka för att dra igång ett helt jävla inferno av osammanhängande känslor? Alltid när man behöver det som allra minst dyker de upp och bara vänder allting upp och ner och jag blir fan galen. De borde helt enkelt inte få existera, tänk så jävla mycket enklare livet hade varit. Jag hade kunnat gifta mig med en likasinnad istället och haft en partner som aldrig klagat över att snacka snusk över en fika, spenderat timmar i butiken, att jag köper för mycket kläder, som aldrig klagat över mina över femtio par skor, och som förstår tjusningen med att måla naglarna och att sitta framför spegeln i en timma och bara kämpa med att få till de perfekta ögonbrynen. Någon som förstår storheten av Nelly.com och någon som inte klandrar mig när jag dansar runt i köket i högklackade skor när jag lagar mat, istället för att ifrågasätta mig hade hon snörat på sig ett ännu högre par och vickat höfterna tillsammans med mig. Det vore så nära himmelriket det går att komma och just nu känner jag bara orden pressa på min tungspets; Victoria Peaches Vernersdotter, vill du gifta dig med mig och vara mig evigt otrogen (du får dra hem precis vem du vill, precis när du vill) tills den dag då vi båda hittar män som förstår kvinnlighetens alla komplexa sidor? <3


111020




Helt osminkad bortsett från vampigt röda läppar ska jag ge mig ut i natten och kyssa kragar och starta ramaskri. Eller ja, snarare kanske borsta tänderna och ta en dusch men det känns inte riktigt som att det klär mig lika bra idag. Jag vill vara vågad, med lena ben och skyhöga klackar och agera genom hela mitt liv i impuls. Men Nathalie är en levalivetefterenvälplaneradlista-tjej som gör allting efter schema och får missformade fötter av allt utom ergonomiska skor med hålfotsilägg. Fan för mig.

111020

Gud var inte på min sida. Helvetes jävla fanskap och några till svordomar som inte passar sig här. Idag är en jävla apdag. Plats nummer tretton hade jag, tretton, det är typ längst bak och jag dör lite inombords.


111020

Igår så sköt jag dom jävlarna, grannarna. I mitt huvud alltså, på riktigt skrev jag bara en arg lapp eftersom de vägrade att öppna dörren trots att jag hörde att de var precis på andra sidan. Eller lapp och lapp, en jävla novell skrev jag och lämnade utanför deras ytterdörr. Och den var inte ens arg. Så jag lämnade alltså en trevligt skriven liten morgonlektyr till dem. Jag suger verkligen på sånt här.


111020

Saker som jag stör mig på när jag är ute:

1. När servitören ger en menande blick över att jag inte ätit mycket av maten på min tallrik, varför skall jag behöva förklara mig för honom om min relation till mat? 2. Andra människor 3. Kommentarer som "gud vad snygg du har blivit". Tack, men menar du att jag brukade vara ful? 4. Mig själv 5. Människor som fuskar och sen skryter över det, viftar med priset och är jättenöjda över sin tragiska bedrift 6. Hon den där bitchiga tjejen som moppar golv 7. Återigen mig själv

111020

Det finns någonting som heter sova som jag borde ägna mig åt just nu istället för att ligga och fantisera om hur jag går upp med ett hagelgevär till grannarna ovanför. Och på tal om ovanför förresten, Gud, om du råkar läsa detta kan du inte vara världens gulligaste och stå vid min sida dessa närmaste dagarna? Jag behöver dig mer än någonsin och lovar att sluta tjata på dig om du hjälper mig den här endaste gången. Snälla söta rara? <3


111019




Då ska jag bara greppa hårborsten och mima lite till min favoritplaylist innan jag kryper ner i sängen. Det finns nästan ingenting bättre att göra innan man somnar (okej, där ljög jag kanske lite) för då vaknar man och tror att man är värsta bra när man egentligen bara är en sån tragisk människa som grannarna skrattar åt för att de ser allt man gör från deras vardagsrumsfönster. Vem behöver tv när man kan bo i huset bredvid mig liksom...


111019

Onsdag betyder som vanligt popquiz med mat och skratt. Jag har dock ett problem; när jag märker att någon tittar på mig (inte bara råkar flyta förbi med ögonen, utan verkligen tittar på just mig) så har jag en tendens att överanalysera. Varför i hela fridens namn väljer någon att titta på just mig i rum smockat med estetiskt välformade människor liksom. Anledningarna jag kommit fram till är:

1. Att jag är snygg

2. Att det ser ut som att jag har någon form av felkoppling i nerverna eftersom jag inte kan sitta still

3. Att jag har shyssta moves

4. Att jag ser jättedum ut när jag plutar med läpparna samtidigt som jag rycker på axlarna i takt med musiken

5. Att jag är ful

6. Att jag vinner deras sympati eftersom jag har stor näsa vid ett bord av assnygga tjejer

7. Att jag ser ut som Carola på crack när jag sjunger med till Like Glue med Sean Paul

8. Att jag har mat runt munnen




111018

Hej jag heter Nathalie och jag är en allvarlig shopoholic. Jag köper kläder varje dag utan att tänka på det och gåter mig till sömns av ångest för att jag gör det, och gör jag det inte så gråter jag över det. Sjukt blödig tjej helt enkelt som alltid har slut på kontot. Gift dig inte med mig med andra ord, jag är inget vidare kap just nu. Jag menar, vem behöver mat när man kan ha skor?!

111018

 

Lunch, åh älskade lunch. Idag fick den äran att bestå av två torra ostfrallor från Kustbageriet och en varm dryck i takeaway-mugg. Jag älskar takeawaymuggar, det är en av de få gångerna i mitt liv som jag faktiskt känner mig vuxen när jag håller en i min hand. Jag ser så stor och sofistikerad ut, och riktigt märker hur människor tittar på mig på ett helt annat sätt, jag känner mig viktig. Men gud förlåte om någon skulle komma på vad jag har i den... Kaffelatte och annan vuxendricka kan slänga sig i väggen, jag kör en Suri Cruise med varmchoklad, gärna toppad med marshmallows, that's my cup of tea.


111018

Resultatet av att jag glömde bilen igår blev såklart årets värsta väder på västkusten. Med sjalen virad så många varv runt huvudet att jag hade blivit arresterad om jag visade mig i frankrike och ett allt utom samarbetsvilligt paraply drog jag på mina gummistövlar och gick. Jag tror att jag lyfte från marken minst femton gånger och drömde om ett Mary poppins-moment men inte fan fick jag nåt sånt. Det blev tre steg framåt och två steg bak innan jag väl kom innanför dörrarna i värmen, min fristad, och insåg att jag såg ut som en jävla tvättbjörn med maskara överallt där min lilla burka inte skyddat mot regnet. Men ja ä int' bitter...


111017

Efter en lång promenad tillika terapisession med Victoria känner jag mig som att huvudet har börjat komma ifatt verkligheten. Det är välbehövligt då jag handlar irrationellt och och lyckas förvirra mig i de allra mest självklara situationer just nu. Glömmer av bilen, står i fem minuter och försöker låsa upp ytterdörren med min cykelnyckel (hurfan stavas det?), vet inte vilken dag det är, glömmer bort att ta på mig skorna när jag ska gå ut... Ja, listan kan göras lång. Nu väntar dock sängen, klockan tjugo över åtta en måndag.

111017

Jag överlevde, men det var med nöd och näppe. Skulle bara gå förbi min sjukling till syster och bjuda på en kanelbulle men somnade i hennes soffa och kom hem nu, några timmar senare. Kom även på nu i efterhand att jag glömt min jävla bil. Hur fan kan man glömma en bil? En stor, röd jävla biljävel. Det som retar mig allra mest är att det inte är första gången det händer...

111016

Imorgon är det måndag. Verklighetscheck. Dags för en ny praktik som jag inte kommer klara av, jag känner det redan nu, att jag har tagit mig vatten över huvudet. Jag är på riktigt osäker på om jag ens vill gå dit imorgon, dels för att jag inte fått tag på min handledare så jag vet inte riktigt vart och när jag ska vara på plats, och dels för att jag känner att jag suger. Jag suger på allt jag tar mig an just nu, allt, kan inte ens steka en bra tacoköttfärs som vilken jävla elvaåring som helst hade klarat av. Gnistan till allt, vart har du gömt dig denna söndagnatt? Jag behöver dig verkligen.

111016




Det ser kanske inte så aptitligt ut men det var det fanimej. Tacokväll hemma hos älskade P med snuskprat, tjejfilm och julmust. Det är typiskt oss, att vara sådär grova i munnen att farmor hade satt i halsen och att sitta och skälla över utfallen i filmen och prata om sådant som man bara kan prata om ensamma i en källare under en filt. Fallande kläder, nakna pojkar som dansar och älskar house, besvikelser och förhoppningar. Ni måste vara där att förstå. Det finns inget annat sätt att koppla allt det sjuka som rör sig i våra huvuden. Men fan, fan, fan, vad hon betyder mycket för mig min lilla Persika.


111016

Jag kan inte sluta gråta. Det går inte, tårarna forsar ner längs mina kinder och jag hinner knappt andas mellan ulkningarna. Om jag berättar varför jag gråter måste jag tyvärr döda er. Jag lovar att ni aldrig skulle se mig på samma sätt igen. Lilla tragiska, äckliga Nathalie, en blödig jävel utan någon som helst självbehärskning. (Edit: Nej, det är ingenting som hänt mig, det är bara jävla säsong fem av GG som mindfuckar med mig, förstår ni då varför jag skäms?)

Söndagsfrukost




Okej, det var lätt värt att lämna sängen för att komma fram till Falkenberg och välkomnas av detta bord och mysiga tjejer. Och jag hittade helt rätt på första försöket! Tjejen utan lokalsinne slutar aldrig att förvåna. Effektiva var vi också så nu har jag resten av dagen på mig att packa lådor och torka ur skåp. Om ingen kommer förbi och stör mig då, jag har ju trots allt vaniljbullar och kakor hemma (fatta piken, tack).

Dessutom måste jag bara berätta att Gud besvarade mina önskningar idag och hade lämnat bilen ofrostad! Det här är det bästa dagen på länge <3

111016




Vaknade på golvet, hungrig och jävlig. Skulle kunna äta en häst men måste försöka hålla mig till nio. Då jävlar blir det frukost hemma hos Sanna i Falkenberg, ömsom mysigt, ömsom ångestladdat då jag måste skrapa rutorna på bilen. Varför Gud? Bara tanken på den där kalla, torra, ångestladdade, fnasiga ytan över rutorna får huden att knottra sig. Hårtork med förlängningssladd, kan det vara ett alternativ? MEN ÅH, måste åka typ NU (!) och ser ni hur gott jag ligger eller?

111015

Det finns ingen bättre terapi än att hoppa in i bilen, leta fram det tyngsta som finns i iphonen och lägga plattan i botten. En folktom motorväg utan mål och energin byggs successivt upp för varje avfart som passeras. Kicken av farten, musiken och mörkret får pulsen att rusa och jag blir helt utmattad. Det är en obeskrivlig känsla av frihet.

111015

Mitt i den ensammaste kvällen på länge fick jag finbesök av Linnea och Marley. Thaimat, skvaller och How to train your dragon känns som en helt okej hemmakväll!


111015




Övar dansmoves och sjunger till Nicki Minaj och inser att grannen mittemot håller ett stadigt öga på mig genom sitt fönster. Att vinka eller inte vinka, det är dagens fråga...


111015

Idag mår jag ungefär lika bra som jag ser ut. Trots att vi bytte det svettiga dansgolvet mot att sova skavfötters i soffan i ett hav av ostbågar och chips, känns det som att jag söp skallen i bitar igår. Men det var en bra kväll, och jag kan ju absolut inte klaga över att vakna med stans snyggaste tjej under täcket, det är inte många som kan skryta över det en kall lördagsmorgon.


111014




Fit for fight! Eller ja, jag låtsas att jag är det så kommer det säkert att bli en toppenkväll. Först flickor i min soffa för att avsluta med klackarna i taket och svettiga ländryggar. Medans jag inväntar blir det ytterligare ett avsnitt av Jersey Shore, det får mig alltid att känna mig lika lyckad.


111014




Min världens finaste persika! Jag tänkte skriva ett långt inlägg om hur bra du är men jag hinner inte det just nu, så kika in om några timmar ska du få se!


111014

Jag överlevde kakfiaskot med nöd och näppe, varför ska jag alltid hetsäta när jag blir nervös? Med tanke på mina kassa nerver så lär det inte dröja någon längre evighet tills jag rullar fram på gatorna.
Men alltså åh, jag fick en spontantkram för en liten stund sedan! Är inte det de bästa kramarna att få? De där riktigt genuina, varma, goa när man minst anar det som verkligen lyfter mungiporna upp till öronen. Nu är min dag fulländad och att slå klackarna i taket tillsammans med Peaches ikväll på det, det kan inte bli annat än succé! <3


111014

Planerade att bjuda eleverna på fika eftersom det är min sista dag här med de små liven. Men helt plötsligt är halva kakpåsen tom och jag har massa klet mellan tänderna... hur gick det där till?


111014

Ger mig själv sovmorgon idag, eller ja, sovmorgon och sovmorgon, jag lär ju knappats sova eftersom jag har en lektion att planera och tvåhundanittiofyra sidor av en bok att läsa som skall kopplas till terorier, analyseras och redovisas på söndag. Framförhållning är verkligen min grej.

111014

Nattfunderingar:
Varför ska katten alltid låta som mest när jag uppskattar det som minst? Varför utsätter man sig för filmer som gör att man vänder sig om fyrahundraåttiofyra gånger på vägen hem? Varför cyklar jag aldrig när jag ska ta mig någonstans? Varför känner man sig alltid som fulast när man är som snyggast och vice versa?

111013

Imorse hade jag antingen missat att sätta väckarklockan eller snoozat mig förbi den. Tur då att det finns räddare i nöden som skickar sms oanständigt tidigt, till fel person dessutom, som väcker mig och styr upp hela situationen utan att vara det allra minsta medveten om det. Det var helt klart topp tre på min lista med fina sms, kanske till och med det finaste jag någonsin fått även om innehållet kunde varit snäppet vassare.

111013

Sitter på en bänk inne på svenska mässan i Göteborg och deppar över att ha blivit misstagen för att vara en niondeklassare oroväckande många gånger. Att gråta eller inte gråta, det är frågan...


111012

Jag är ett exempel på den sortens människa som aldrig lär av sina misstag. Återigen hamnade jag på Harrys popquiz, med underbart sällskap som alltid men vafan, hur kul är det när man kan två frågor av tjugofem? (Pete Doherty och Eminen feat. Akon, vad säger inte det om mig...) Jag kan vara den minst allmänbildade tjejen i världen och stimuleras inte så lätt av saker jag inte kan. Ge mig barnkorsord, ett soduko med bara tre tomma rutor eller ett quiz om mig själv så har du gjort min dag, allting svårare än så kan fan gå och slänga sig i väggen. Med andra ord en tävlingsmänniska som är värdelös på det mesta, är det inte den pissigaste kombinationen någonsin?

111012

Funderar över hur jag tänkte när jag satte klockan på kvart i fem när jag börjar halv nio. Men då hinns det ju med grötfrukost på fridhemsberg, denna underbara gråa sörja, i love you. You make my life complete, oh baby gröt oh baby gröt<3
(jag är lite för trött för mitt eget bästa märker jag)


111011

Idag har jag lekt att jag är en riktig partypingla. Svansat här hemma helspacklad, i skyhöga klackar och bytt kläder var femte minut samtidigt som jag hoppat runt till skrillex varvat med i blame coco. Egentligen är jag en besviken pissed off argbigga, men det känns lite mer okej att vara det om man är snygg samtidigt right?

111011

Under ytterligare en sömnlös natt har jag kommit på vad det mest romantiska någon skulle kunna göra för mig är. Köp mig en cola. Jag hatar alkohol, jag tycker att det är äckligt och jag mår inte bra av det (eller ja, vem gör det egentligen), jag kan dricka några cider eller nåt glas vin för sällskapet men jag är inte den sortens tjej som skulle kunna hälla i sig en bag in box bara för att bli snorfull. Därför stör jag mig så fruktansvärt på människor som envisas med att köpa drinkar till mig på krogen. Är det en vän som vill vara gullig så självklart uppskattar jag det, men alla sliskiga jävla människor med backslick och rutig skjorta (no offense, det kan vara riktigt snyggt med en rutig skjorta men när det är ett gäng killar som går ut tillsammans och åtta av tio har det på sig ser det ganska lustigt ut) som ska trilskas med att bjuda på både det ena och det andra och sen blir sura för att jag artigt tackar nej. Vill ni finna vägen till mitt hjärta? Köp en cola, eller ibland ännu bättre ett glas vatten, och vatten kostar oftast ingenting heller så jag menar vad är problemet? Vem vill inte ha en tjej som är billig i drift?

111010



Cherry Jane Sander

Tjej i djurkläder på intåg. Tänke jag skulle gå klädd sån till skolan imorgon, det kanske får lite fart på barnen?

111010

Älskade lunchrast! Oxfilé, potatisklyftor och en krämig svampsås, mina smaklökar dansar i munnen på mig bara jag tänker på det. Synd att jag sitter här och äter tonfisk med gaffel direkt ur burken. Samma tonfisk som egentligen var tänkt till katten. Betyder det att jag äter kattmat till lunch? Åh detta glamourösa liv.

Lika som bär





111010

Idag kommer bli en motsträvig dag. Jag känner det redan nu. Är sådär larvigt snorig och tjock i halsen, ingenting man kan sjukskriva sig för men tillräckligt för att jag ska bli en bitterfitta. Jag hatar att vara förkyld, och så hatar jag att gå upp på mornarna numera. Innan jag blev av med sängen var det nemas problemas men nu är det en sån jääävla procedur. När jag vaknar på nätterna har jag hemska lägerkänslor för det känns som att jag ligger på ett jävla liggunderlag och så är det så fruktansvärt fruktansvärt långt upp till verkligheten härifrån. Det går liksom inte att gå upp på ett shysst sätt, speciellt inte om man heter Nathalie och är smidig som ett kylskåp. OCH SÅ HAR JAG FÅTT EN HEL JÄVLA FINSK ARMÉ I ANSIKTET SOM INTE KOMMER KUNNA UTPLÅNAS I NÄRMSTA LAGET. Åååååh tyck synd om mig!!

111010




Jag bjuder inte på någon leopardbody idag inte, men lite påklätt sitter väl aldrig fel? Cherry Jane Sander stod bakom kameran och ja, jag är en nöjd tjej även idag.

111009




Nobels fredspris borde utan tvekan gå till den briljanta hjärnan bakom onepiecen. Man må känna sig som en jättebebis men oh my fkin God vad jag önkar att jag kunde gå i sparkdräkt dygnet runt.


111009

Jag kommer aldrig tina. Aldrig. Photoshooten idag var smärtsamt kall, att stå ute i västkustens iskalla höstvindar iklädd en leopardbody, nylonstrumpor och femton centimeter höga klackar är ingenting jag rekommenderar, hoppas bara att det gav resultat. Lyckligtvis hade jag underbara P med mig som försåg mig med pälsväst imellanåt <3 Är riktigt spänd över att se hur bilderna blev, det finns nämligen tre alternativ...

1. Jag ser ut som en postorderbrud (mest troligt)
2. Jag kan mot all jävla förmodan se snygg ut
3. Jag ser ut som en allt för hårt stoppad frukostkorv


111009

Jag är ju inte den vassaste kniven i lådan om man säger så, som beslutar att efter en dusch krypa ner på madrassen under täcket igen. Nu kommer jag återigen inte upp, och vad hände med frukosten? Vad hände med ansiktsmasken? Vad hände med gurkskivor på ögonen och allt det där som skulle få mig att likna en människa igen? Och sen kom jag på en sak, om ni inte har någon gurka hemma att lägga på ögonlocken, använd inte skivad gullök då även om det också kyler gott. Det svider efter stund och man kan se ut som en mullvad i x antal timmar efteråt. Bara ett litet husmorstips sådär på morgonkvisten. Kanske någonting att ha i åtanke de dagar man bara absolut inte vill, orkar, bör gå till jobbet eller behöver en ursäkt till att inte följa med på sin partners släktmiddagar?

111009

Aj. Min. Kropp.
Fy faaaan idag känner jag att jag lever. Träningsvärk som in i helvete i magen och allt bara pulserar. Fick bokstavligt talat rulla ner på golvet från madrassen och långsamt långsamt släpa mig upp med hjälp av elementet. Helt sjukt. Och inte får jag någon jävla frukost på sängen idag heller. Blues är så jävla snål.

111009





Alltså, hur kan man inte älska dessa snarkande skönheter? Perfekt avslut på en helt jättebra kväll med rumpskakning och skoskav. Imorgon har jag en photoshoot så jag kanske borde försöka sova så jag slipper mörka ringar under ögonen och spagettiben, men vafan, det var väl därför gud uppfann concealern och snygga stolsittarposer?

111008




I'm gonna dance dance dance with my hands above my head like jesus said<3

111008




Från frukostilska till tre snygga tjejer på en toalett. Därimellan nästan parkeringsböter, skinnkjolar, skitsnack och tacos <3


111008

Åh! Finns det någonting bättre än att vakna en lördag av en puss på pannan och med frukost på sängen? Kokt ägg, varm choklad och en korvmacka <3 Men nejfan, inte här inte. Här vaknar man illamående av en skrikande jävla katt klockan sex och får gå upp göra sin egen jävla äckelgröt i micron och toppa lyxen med ett jävla glas vatten. Men ja ä int bitter.

111007




Fick precis den kanske konstigaste (och mest smärtsamma) impulsen någonsin. Slängde iväg ett sms och någon minut senare sitter jag med fyra händer i munnen, två som håller upp och två som trycker en jävla kanyl i käften på mig. Nu är jag nöjd och sugen på afterwork!


A7X

Corey Taylor kan dra något gammal över sig. Idag är jag kär i m shadows. Alltså åh vilken man, vilken jävla jävla man! När vi gifter oss ska han sjunga i kyrkan, på bröllopsfesten och sen minst tre gånger om dagen varje dag i resten av våra liv. Tänk att komma hem till den varje dag efter jobbet, skulle bli starstruck och svimma i hallen. Är det så att vara gift med en kändis? Att man måste ha hjälm och ryggskena för att inte slå ihjäl sig och varje morgon vid frukostbodet sitta och gapa, skrika och gråta som en hormonstinn fjortonåring och be på bara knän efter en autograf? Jobbigt om man får besöksförbud bara, kan bli lite tricky i sänghalmen (om man nu tänker på sånt). Men alltså åh (igen), fatta vilka söta barn vi skulle få?! Titta på filmen, lyssna, svimma, få ståpäls och avundas mig och mitt framtida äktenskap.

Okej jag inser ju själv att jag måste skaffa mig ett liv men vafan, drömma kan man väl alltid göra?





111007





111007

Idag är jag sjuk. I huvudet alltså. Stackars den människa som tvingas vara i närheten av mig.


111006

Har haft en livs levande herr Thorén över på soffhäng. Alltså ingen pappdocka eller påhittad utan en talande man av kött och blod i min soffa! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men fasen va underbart det är med människor som man kan prata med som om vi hänger varje dag när vi egentligen bara ses max två gånger om året.


111006



Har en sån dag idag helt enkelt. Ni vet en sån dag när man är fast besluten att man ska gifta sig med Corey Taylor och föda hans kärleksbarn och skaffa villa, hund och volvo ni vet? Inte? Aja, en sån dag är det iallafall <3

111006




111006




111006





Hahaha, på tal om mitt tidigare inlägg om att jag ville bli en katt. Mjeau ;)


111006



[email protected]
Tänk på den gamla goda tiden när man var ung och naiv. Hade konstiga användarnamn på Lunarstorm och hjärtesorgen var över efter en kvart. Jag ordnade en dubbelblinddate via klotterplanket och blev ihop med min bästa kompis date, hade buffaloskor och magkorta tröjor och en attityd som var till duga. Jag bytte vänner lika ofta som jag bytte strumpor, skrek fula ord åt folk som jag inte innefattade meningen av och lyssnade på fjollr'n'b och infected mushroom (för det gjorde ju dom coola människorna). Jag var på mitt första rave (mamma, snälla read and delete), drack hembränt och dansade på bord. Det sistnämnda gör jag ju bevisligen fortfarande fast i nyktert tillstånd... Jag tog bussen till Limhamn, klättrade i lyktstolpar och trodde alla jag höll kärt var odödliga. Fy fan vad bekymmerlös man var. Jag levde för dagen och slapp att tänka på all vuxenkräk som räkningar, ansvar, sofistikerade samtal och att komma ihåg att köpa toapapper.

111006

Idag är en sån dag jag önskar att jag vore kaffekärring. En rultig tant med förkläde och duracellenergi efter allt jävla koffein. Men nej, jag är en köttjej. Det enda jag bli sugen på är en fet biff, med brunsås, potatis och lingon. Och saltgurka! Känns inte riktigt lika schysst att hala fram ur en termos i tid och otid om man säger så.

111006

Bengt Lundqvist här igen. Godmorgon. Igår va det ischias som spökade och idag har jag nackspärr. Som om inte det vore nog ser jag ut som en avkomma till Saddam Hussein med mina buskiga ögonbrun och fula face. Shysst start på dagen, tacka vet jag foundation och pincett, en ung kvinnas bästa vänner <3


111006

Kom precis intrillandes i hallen och möttes av en sjövild fluff. Jag vill sova, det vill inte hon uppenbarligen som springer överallt och ingenstans med klorna på parketten. Och nu ringde det på dörren, två desperata signaler klockan tjugo i ett. En hemlig beundrare? En kärlekskrank stalker? Nej, en utelåst Victoria utan telefon. Haha, folk har fått hjärtinfarkt för mindre. Har haft en bra kväll i goda vänners lag iallafall, innehållandes mat och värdelös popquiz (jag kunde inte en enda fråga, inte en enda...) och sen en terapisession med min räddare i nöden <3

 


111005

Vafan rent ut sagt. Jag vaknade snarare som Bengt Lundqvist, åttio bast från Haparanda, som har problem med ichias och aldrig sagt ett trevligt ord i hela sitt liv. Fan ta honom. Ligger här och muttrar efter tre timmars sömn och vägrar masa mig upp om jag inte får frukost på sängen. Sjukt jobbig sits när man bor ensam med en katt...


111005





Jag tänker inte låta någon annan få mig att må dåligt över den jag är, men för säkerhetsskull tänker jag vakna som Lady Gaga imorgon. Hon är en fräsig tjej tycker jag.

111004

Kanelbullens dag. Det betyder att man bara får äta kanelbullar va? Isåfall har jag lyckats, fem stycken har jag tryckt i min arma kropp och jäklar var jag rapar deg. Förresten så gör jag inte det bokstavligt talat, rapar deg alltså för det vore ganska äckligt, och det var inte den riktiga Matt Damon jag hade i sängen igår och jag tänkte inte på riktigt tugga på spindeln som var i min säng. Ville bara klargöra det, ironi kallas det. Mycket av det jag skriver är sant, det är upp till er att avgöra vad. Jag vet, och ni som känner mig borde veta men uppenbarligen går inte mångas tankar om mig upp över fotknölarna på folk och nu har jag tappat hela suget på det jag verkligen verkligen har tyckt ha varit roligt och som har varit en sån sjukt bra terapi för mig. Orka att jag sitter här och lipar över att jag inte får skriva vad jag vill i min egen jävla blogg. Kanske inte skriver något mer efter detta så kan ni gå och snoka i någon annans liv och snacka skit om någon annan.

111004

Jag hatar att göra er besvikna men efter otaliga kommentarer om min skamliga uppsyn igår så vill jag bara klargöra att jag har ett linne på mig på bilden och att jag är hemsk ledsen att jag skapat ramaskri bland mina vänner. Eller ja, vänner och vänner, ni måste ha otroligt höga tankar om mig som tror att jag med vilje ligger här och leker någon jävla utvikningsbrud. Ska självklart ta bort detta skammärke och byta ut det mot en bild då jag har polotröja.


111003

Med tanke på att Corey Taylor och Avenged sevenfold är mina husgudar är det ruskigt otippat att min favoritlåt är Superheroes av Edguy. Vad hände där liksom? Och hur tänker man när man döper ett band till edguy? Dessa kvällsfunderingar alltså...


Tjej i polotröja




Nu är vi alla nöjda och glada, eller hur? <3

111003

Det har nog aldrig varit så svårt att gå upp. Inte bara för att det var så otroligt varmt och skönt under täcket utan även bokstavligt. Försök masa dig upp från en liten tunn husvagnsmadrass som ligger på golvet efter att du, ja, sovit på en tunn husvagnsmadrass. Det knakar på ställen du inte visste kunde knaka...


111003




F*CK YOU SPINDELN I SÄNGEN, SER JAG DIG EN GÅNG TILL DÖR DU DITT FANSKAP. MINNS DU VAD JAG SKREV HÄROMNATTEN OM SPINDLAR? HAH? MINNS DU? JAG KOMMER TUGGA DIG LEVANDE OCH KÄNNA DIG KNASTRA GÖTT MELLAN MINA TÄNDER. MINNS DU? ÅTTA SPINDLAR PER ÅR, DU ÄR LÄTT EN KANDIDAT HOS MIG SKA DU VETA. TÄNK PÅ DINA BARN, GÖR DET, TÄNK PÅ DINA BARN! ÄR DE VERKLIGEN REDO FÖR ETT LIV UTAN DIG I DAGENS SAMHÄLLE MED PEDOFILER OCH NÄTPORR? NEJ, TÄNKTE VÄL DET / Arg tjej

111002

Jag har kommit på min mening med livet. Ni vet han den där ödlekillen med tatueringar och kluven tunga? Sån ska jag bli, fast katt. Fan va skönt att slippa raka benen och bara kunna leva det ljuva livet liksom. Gå upp när man känner för det, gnälla lite, bli kliad, bli borstad, kunna äta när fan man vill. Kanske ta en tupplur på soffan, och sen en i sängen, och i en flyttlåda, och kanske i fåtöljen, ha hysteriskt roligt åt en pappertuss på golvet, gnälla lite till, få ännu mera kärlek i form av mänsklig beröring (inga jobbiga jävla känslor inblandade, just some plain human touch). Skita i en låda och gnälla lite och så kommer det nån dum jävel med spade och en liten rosa plastpåse och städar upp det <3

111002




Alltså åh! Fattar ni varför hon är min bästis nu eller? Vägen till mitt hjärta går fanimej genom svamp (den ätbara sorten, den under naglar och i underlivet kan ni gott behålla för er själva).

111002

Jag överlevde filmvisningen med nöd och näppe. Och så fick jag stoppat i mig lite thaimat så nu känner jag mig som en helt ny människa. Inväntar just nu in fina fröken P som kommer med glatt humör och kantareller (hoppas jag) för en söndagsmiddag och baravara-kväll. Livet är jävligt tråkigt annars och jag likaså. Men någon kanske kan förklara varför kattfanskap (ja just nu är hon det) alltid ska lägga sig på de mest olämpliga ställen? Som i min flyttlåda med nytvättade handdukar... och inte har jag hjärta att köra bort henne heller. Så jävla drygt när man ska torka sig efter duschen bara och kommer ut hårigare än man vad när man gick in.

111002

Att läsa skvallertidning i soffan med katt i knät kan vara den bästa söndagssysslan som finns. Dock förstörs snart idyllen när mina klasskamrater trillar in genom dörren för filmvisning. Vi ska gå igenom våra inspelade samtal och jag vill bara kräkas lite i min mun just nu. Har tittat igenom min film några gånger och vill egentligen bara klippa ut allting och ersätta med snygga bilder från förra årets semester. Är det ok tror ni? Mitt samtalsoffer skötte sig exemplariskt men jag är nervös och hoppar runt i stolen som en jävla gnu och ställer helt fel frågor vid helt fel tillfällen. Fy fan, jag kommer aldrig lära mig att ha en kamera i ansiktet. Wish me luck.

111001

Nu är det officiellt, jag är dum i huvudet. Glömde helt bort att jag hällt yoghurt i den lilla gräddtetran. Helt plötsligt hade jag blåbär i potatismoset, och som om inte det vore nog stekte jag en gammal korv. Vad tror ni Gordon Ramsay hade sagt om det? Fan vilken höjdarmiddag. Får väl fortsätta äta mig tjock på ballerina kladdkaka, tur att Elina bjöd på singolla till frukost så jag får lite variation i kosten. Sitter nu och inser att det kanske är för mitt eget bästa att jag flyttar hem till pappa så jag får in lite struktur på dagarna igen.

111001


Åh! Jag bestämde mig precis för att jag vill flytta till Helsingborg för där har dom världens bästa shoppingcenter. Om man ändå vart fet på kontot så hade man kanske kunnat njuta av det också. Har mest gått runt halva dagen och pillat och luktat på alla uppsydda underverk. Det var sådärkul.

RSS 2.0