120229

Ibland skrämmer jag skiten ur mig själv. Typ som med mina cookingskillz. Idag kastade jag ihop en stuvning på potatis, blomkål och lök som jag åt med stekt fläsk till. Helt fucktastic gott och smaklökarna dansar tango i munnen.

 

 


120229

Har ni tänkt på att alla som jobbar i glasögonbutiker och som optiker alltid har glasögon? Frågan är då om det är så att det är en kriterie att ha synnedsättning för att få arbeta där eller om det helt enkelt är så att de som inte har glasögon låtsas att de har det? Men jag menar, vore det inte bra att den som jobbar med människors syn och sånt faktiskt har duglig syn själv? Annars är det ju lite som att få manikyr av någon som har amputerat handen liksom.


120229




N: Men ett safeword gör ju att det går att avbryta så fort man känner att det blir för hårt
X: Fast ett safeword hjälper då fan inte om man kör med Gary Bowles
N: Va?! Vem fan är Gary Bowles? Är han helt hänsynslös eller vadå?
X: Gag-ball sa jag...

Det här är Gary Bowles.  Han startade stor förvirring och asgarv när jag lyckades höra fel på hans namn och ordet gag-ball när vi pratade snuskigheter vid mitt köksbord igår. När jag googlade Gary nu på morgonen upptäckte jag ironiskt nog att han hade en väldigt passande bakgrund till ändamålet av samtalet. Det visade sig nämligen att han är en seriemördare som låtsades att han var prostituerad och gav sig på homosexuella män, jag antar att det går hand i hand med en gag-ball. För oavsett typen av offer har man nog inte så mycket att säga till om i stundens hetta.




120229

 

 


120229

Jag inser att jag behöver byta matvanor när allt jag får i mig utan problem dricks ur kopp.


120229




Nyvaken brud, helt vild i håret och helt vild i själen. Vill bara sparka bakut och go bananas men nejdå, det passar ju sig inte för en ung dam inte.

120228

Jag blir alltid sådär ställd när jag får frågan om vad jag gillar för musik. Jag kan aldrig svara och säger typ "allt, jag gillar nog allt" men det gör jag ju fan heller. Jag hatar Tomas Ledin till exempel, Enrique Iglesias, Pinkly Smooth, Justin Bieber, Pussycat dolls, Children of bodom, och Per Gessle. Magnus Uggla med, och typ svensk folkmusik, och allt för skränig gammal jazz. Och Christer Sjögren, fy farao! Jag skulle kunna kräkas på Christer Sjögren. Och Kent, för att de var helt värdelösa när jag såg dem live och de inte ens kunde sina egna texter. Varför är det alltid så himla mycket enklare att komma på saker som man inte tycker om? Jag skulle kunna sitta här i en halv evighet och skriva namn som Nanne Grönwall och att jag skrattar åt folk som tycker att Takida är hårdrock, men det är så sjukt svårt att komma på vad man faktiskt tycker om. Det är samma sak med mat. Jag hatar fiskbullar och skinka men vad tycker jag om? Jo, sparris såklart men mer?

För att i framtiden kunna svara på vilken sorts musik jag tycker om så på tittade jag på vad jag lyssnat mest på det senaste året. Etta med hästlängder är Lykke Li, sen kommer Hoffmaestro, Lana del Rey, N.e.r.d, Amy Winehouse, Cee Lo Green, The Sounds och Snook (vad hände där?). Det var inte alls i den kategorin jag hade placerat mig själv i men jag antar att statistiken inte ljuger.



120228

 

 


120228

A: När jag pratar i telefon och kör bil samtidigt glömmer jag alltid av att antingen köra eller prata. Och helt plötsligt hör jag bara någon ropa hallå, som om jag hade röster i huvudet...
N: Har du russin i huvudet?!


120228

 

 

 

 


120228

Vaknade och kände mig lite som Nathalie den allsmäktige idag och lite som Rikard Sjöberg när jag fick ringa ett samtal och lämna glädjebesked. Nu hade inte Elina vunnit några miljoner, men det lät lite som att det jag berättade för henne var värt ungefär lika mycket i hennes ögon. Mission completed och nu ska jag he mig själv frukost på sängen och titta på gossip girl innan jag tar tag i skoldagen.


120227

Jag önskar att jag kunde spela in hur det låter när grannen kissar ashårt och spela upp det för honom ett tiotal gånger varje natt genom hans brevinkast så han får smaka på sin egen medicin. Jäkla kissgubbe.


120227




Efter jobb och ett farligt långt snusksamtal med persikan över telefon firar jag fan måndag på riktigt. Veckans höjdpunkt och jävlarimej vad jag mår bra.


120227


Har saftiga brön men ingen att dela dem med.
(Säterknutar alltså)

120227

Idag har jag Peter Jöback på hjärnjäveln och kniper jag inte snart lär jag få en häftapparat i huvudet innan jag vet ordet av...


120226

Bombhot på Landvetter resulterar i att jag fått åka buss från Bromma till Arlanda och här är fullt kaos då vi bara blev avsläppta utanför entrén av busschauffören utan incheckningsdisk att gå till och utan gate. Blev lurade vid säkerhetskontrollen att vi var tvugna att skynda oss till en gate för att planen lyfter om en kvart. Springer dit, inget plan. Tre och en halv timma är det försenat som det ser ut nu, men vi har hittat vart vi ska iallafall. Tack Gud. Tack som fan.


120226

Flygresan igår var sjukt ångestladdad. De var första gången jag flög ensam på många många år, allt jag kunde tänka på vad förra flygresan hem från Grekland då jag svimmade på flygplatsen och var nära på att inte komma med planet och hade säkerhetspersonal med mig hela tiden för att se till att jag var i skick nog att få boarda. Och jag fick bita ihop trots att jag trodde att jag skulle tappa medvetandet vilken minut som helst, jag låg i en hög inne på toalettgolvet vid gaten och skakade, och varje gång säkerhetspersonalen var i närheten stöttade C mig och jag försökte skratta och se glad ut. Samt den gången vi cirkulerade runt och inte fick landa i vad som kändes som flera timmar för att det var sån fruktansvärd snöstorm och allting bara skakade och tillslut var vi tvungna att landa ändå för att bränslen höll på att ta slut. Nu var det visserligen bara en timma jag flög den här gången men att allt började med att det inte fanns något flygplan kändes inte så livande, många många tankar hann tänkas, och ikväll har jag ytterligare en resa i luften framför mig. Men Stockholm har varit bra hittills, oväntat bra, och jag kan nästan känna att det har varit värt det.


120225








120225

Somnade klockan fyra och vaknade klockan sex av att någon sprang och skrek i trappuppgången. Innan hjärnan registrerade att det bara var bråkande grannar var jag helt säker på att mitt flyg hade blivit kapat eller att vi kraschat i skogen någonstans. Kallsvettas och är helt knäckt, det är nästan så att jag är villig att betala en extra biljett och ta med mig någon som sitter och håller mig i handen, för det finns en risk att den stackars person som hamnar bredvid mig komma råka illa ut annars. Men vem vet, det kanske kan bli riktigt trevligt!


120225

Ikväll har vi skrattat, dansat, shotat, ätit god mat, pillat i mortens världens fräsigaste skägg, fått skoskav, trillat in i en pall, pratat snusk, varit snygga, åkt jäkla massa taxi, gått hem i monsterklackar, sippat cider, börjat blöda, pratat framtidsplaner, slurpat öl och funderat på hur fan jag är funtad egentligen. För hej jag heter Nathalie och jag är en flygrädd småstads-lantfjolla som imorgon ska sätta sig i ett plan och åka till den kungliga Hufvudstaden där det säkerligen finns mer än en rulltrappa, och vem vet, jag kanske till och med kan få en skymt av den nya prinsessan?! Åh!


120224

Persikan blåser armhålorna och jag rockar döskallar kvällen till ära. I med finkäk i matsäcken, snöra på heelsen och sen möta upp fler flickor för att ge oss ut i fredagsnatten. Japp, jag mår bra!


120224

 

 

 

 


120224

M: Hurfan ser du ut, vad har du ätit idag egentligen?
N: Balle
(pinsam tystnad)
M: Va?!
N: Ballerina alltså...


120224

1. Jag får tvångstankar när jag går i butiker och ser de där plåtpinnarna som sticker ut som de hänger smycken och sånt på. De som är tomma får mig alltid att tänka på att om jag ramlar rakt in i en sån och får den i ögat, kommer ögat att sitta kvar där på då?
2. Om mitt diskställ är tomt och det inte finns någonting att diska så ställer jag ut ren disk ur skåpen och sätter i stället för att jag tycker att det ser mycket ner hemtrevligt ut så.
3. Jag dricker allting ur vinglas utom té.
4. Varje dag lyssnar jag på musik i hörlurar och står och stirrar på mig själv i en spegel i runt en timma och noterat minsta lilla fel jag hittar.
5. Jag är rädd för att gå på gräs efter att avsnitt av arkiv X som jag såg när jag var liten.
6. En av de mest ångestladdade stunderna i mitt liv var när jag i min första lägenhet var tvungen att sätta in en såndär grön myrdosa med gift i. Jag gick runt i flera veckor efteråt och kände mig som en lightversion av Hitler.


120224

 

 

 


120223

Blev precis lite lagom mysigt glad och nitade min macbook air rakt ner i parketten. Kossan dämpade det värsta fallet men gud, om du läser detta, snälla förlåt mig mina synder och låt mig vakna till en pigg och kry dator imorgon? Och Gud, hur fan beställer man internet om man inte har något internet, för tydligen går de två sakerna hand i hand. Tacksam för svar.


120223



120223

Jag må vara lite av en partypooper nu men HERRE GUD (medveten särskrivning). Vart man än går in är det överöst med prinsessnack. Det är en helt vanligt ungjävel som har fötts, och inte har hon så goda förutsättningar heller stackarn. Kommer se ut som en långhårig boxer-Robert och om pappa Daniel får ha med ett finger i leken så kommer hon säkerligen att vara deffad också. Och inte kunna stava, vara geografiskt desorienterad och läspa. Nu har jag visserligen fått min bild av kungafamiljen från hipp hipp och eftersom de är rätt kassa på att presentera sig på riktigt är det lika med verkligheten i min värld. Men hon kommer ju leva på våra skattepengar, det är väl det som är huvudsaken <3

För att inte verka allt för bitter och barnhatande denna torsdagsmorgon vill jag såklart säga grattis till finafina Emelie och Manuel som också fått en dotter i natt!


120222

Jag valde den sämsta dagen någonsin att bli förkyld på. Har ni testat att nysa och hosta när ni redan har fruktansvärd träningsvärk i magen sen innan? Gör inte det.


120222





120222

Det tog en timma för mig att ta mig upp från sängen idag. AJ MIN KROPP. Jag är hellre som fiskpudding och ben än mår såhär igen.


120221

Jag insåg att det nästan inte finns några kort på mig där jag faktiskt presterar någonting på facebook. Det ger mig lite ångest. Är jag tråkig, dålig på allt, ful så att ingen vill ha mig på bild eller är det helt enkelt så att jag lever ett innehållslöst liv?


120221

Jävla fettisdagen TVINGADE mig att äta en semmeljävel så jag fick årets ångest och pressade mig på gymmet så jag inte kommer kunna gå imorgon. Min älskade syster hetsade mig med magövningar tills jag var tvungen att trycka ner spyan i halsen på mig själv och flåsade som en brunstig älgtjur. Gymmet måste vara det ultimata stället att träffa sin blivande partner på har jag funderat på många gånger. För när man är där och ger konstiga ljud ifrån sig och kniper ihop hela ansiktet till någon rynkig massa och svetten bara sprutar så kan det ju fan inte bli mycket värre efter det iallafall.

120221

 

 

Heldag med systrarna karlsson/enroth. Hon den lilla söta med det perfekta leendet, finaste håret i världen och med sin sjukt avundsvärda sociala kompetens, och så jag, den lilla missanpassade med pojkfrisyr och grisskratt. Vi har kompletterat varandra sen lunch och gått promenader, lekt frisörer, fikat hos morfar, varit på mc donalds, kört räser med mormor, skrivit cv, lyssnat på svensk hiphop, skrattat åt killen med den snabba joggingdräkten, ätit semla, gapsjungit till superbass, brainstormat kommande yrken, skrattat åt tanten i rullstol som råkade tända lampan, köpt galgar, klappat katt, kört bil alldeles för fort, hetsat varandra på gymmet, varit och handlat och agerat brevbärare. Allt som det ska vara med andra ord.

 

 


120220

Det värsta med att laga mat ensam är att man inte kan tvinga någon annan att diska. Det bästa med att laga mat ensam är att man slipper dela med sig av efterrätten.

(och älskade lillasyster, kommenterar du en bild till med "forever alone" blir det fanimej nackskott!)

 


120220

Kom precis på mig själv med att sitta uppklädd till tänderna i en hög med kläder på mitt vardagsrumsgolv med avenged sevenfold i öronen. Tittar på klockan och trillar nästan baklänges när jag inser att jag suttit här i över två timmar. Bara rätt upp och ner. Vad hände? Antar att tiden går fort när man har roligt...


120220

Hur kommer det sig att Thairestauranger alltid har stängt på måndagar?
Är det bara en principsak för att de har öppet på söndagar så de ska få en dag ledigt i veckan? Eller är det någonting som har med religion att göra? Eller typ som i fiskaffären som alltid har stängt på måndagar för att man inte får fiska då? Är det typ samma så att man inte får plocka ris då? Och hur kommer det sig att jag ALLTID är sugen på thai på just fucking jävla måndagar?




120220





120219

Storstaden i all sin glans, men det var med en suck av lättnad jag satte mig på tåget och lät milen rulla hemåt. Jag har haft det himla bra, men ingenting slår känslan av att fylla badkaret med ångande hett vatten, tända ljus och hälla upp lite vin. Jag skulle ha tränat, men näh, det får bli hemmaplugg och kroppsskrubb istället, så börjar vi veckan imorgon med att köra all in.


120219

jeansen som jag inte kan andas i (check)
linnet som inte sitter där det ska (check)
tusen kilo shoppingpåsar (check)
Justin bieber frisyr (check)
förstora skor (check)
skinnjacka i snövädret (check)
gäspningar varannan minut (check)
påsar stora som hockeytrunkar under ögonen (check)

Det här kommer bli en ruskigt spännande dag!


120219

Klockan halv fem somnade fröken Nathalie, och vaknade tre timmar senare och såg ut som Justin Bieber. Så det är väl bara på med hoodien och solglasögonen och göra sig beredd på att bli förföljd av Göteborg alla fjortonåriga flickor idag, FIERCE!


120219

Sömnlös i Bergsjön. Här ligger jag, ensam, frustrerad och funderar på mitt liv i natten. Ett liv som gått från fruktansvärt innehållslöst till att likna en sammanslagning av vita lögner och skilda världar. Nej, jag jag inte legat med min sedan många år försvunna tvillingbror (vad jag vet) men det är en hel jävla såpa med triangeldraman, krossade hjärtan och intriger upp över mina öron. Även om det är ett smärre kaos, så är jag jävligt nöjd och kan fan inte hålla mig till nästa avsnitt.


120218


Göteborg ruinerar mig...

 


120217

Har köttat, skjutit, kastat granater, skrikit av panik och insett att jag inte kan skjuta och svänga samtidigt. Men fan vad jag är grym! Och fan vad jag har saknat min josiecat <3


120217

Teknikern som skulle kommit halv tolv ringde på dörren och väckte mig kvart i nio. Då hade han visst vägarna förbi och tänkte slå två flugor i en smäll. Jag är trött, jag mår apa, mitt internet på telefonen är förbrukat, jag kommer inte få något riktigt jävla internet, jag har fortfarande bara fryst kål hemma, Frida var tvungen att jobba, jag har inga rena kläder. Det är inte min dag idag, men som plåster på såren ska jag ge mig ner och sätta ytterligare en stav genom kroppen, vart blir det idag tro? Och tur att jag plockat ur de flesta andra, annars hade jag snart sett ut som en vandrande schweizerost. FIERCE!


120216





Tänk er mig som på bilden, iklädd pälsmössa, och en Tobias med söt rutig gubbkeps.

N: Vilken fin keps du har Tobias!
T: Tack, det är en gubbakeps så den passar ju mig...
N: Det var lite så jag tänkte med mitt val av mössa också
E: Ja! För du är en fitta?
N: För att det är en tantmössa...


120216

Ser mig omkring i föreläsningssalen; skrivhäften, tjock kurslitteratur, frukt och vattenflaskor framför varje flitig student. Och vad har jag på bordet? En björnfitta och paljettklänning. Bra Nathalie.


120215

När jag gick hem från gymmet ikväll lekte jag att jag var med i gladiatorerna. Eller lekte kanske man inte får säga när man är nästan vuxen? Låtsades kanske är bättre? Oavsett så kände jag mig helt svettig och sexig när jag gled fram på de isiga gatorna och väjde för självmordsbenägna galna tant-cyklister. Seriöst, vad är det med gamla tanter och att cykla i den här jävla halkan och oja sig var och varannan sekund? Stanna hemma om det är så jävla bittert liksom. Det var iallafall ungefär som den där grenen ni vet när det är halt på golvet och den tävlande ska ta sig förbi stora starka gladiator-hinder. Typ SÅ fräck kände jag mig, ända tills jag halkade och snopet kom på mig själv med att oja mig jag med.

120215

Fick precis höra "oj, nu förstår jag vad hon menar med att du är slående lik den sibiriska tomten". Vafan?! Det är ju kallt :(

 

 


Glasögonorm

 



Jag vet, det är typ ingen skillnad från mina gamla glasögon, mer än att jag faktiskt kan se i dem och att jag nu ser ut som den kvinnliga motsvarigheten till Mikael Wiehe. Så på med den skånska dialekten och greppa gitarren så ska ni se på fan!

 


120215

Igår tittade jag på zombieland (igen), drack vin som jag inte tycker om, frös in ett halvt kålhuvud, tryckte i mig en hel chokladkartong (tack!), fick storstryk i allmänbildning och somnade halv sex. Idag vaknade jag kvar i åtta, pigg som lärka, men för lat för att gå de sjuttiotre stegen till affären (yes jag har räknat) för att köpa någonting ätbart. Så som det ser ut just nu blir det att gnaga på frusen kål och dricka varm oboy till frukost. Sjukt värt det dock!

120214

 

Såhär firar vi minsann i det Karlssonska hemmet, med pompa och ståt, annars kan det fanimej vara.

 


120214

Kände mig som ett barn när jag på väg hem från jobbet hamnade mitt i vad femteklassarna kallade för tredje världskriget. Snön flög och barnen skrek och jag kom hem pisseblöt i nacken och snö i skorna men med världens mest otippade leende på läpparna.


120214

M: Har hon ritat en häst?
N: Nej, det är en namnteckning, det står Therese...
M: Där ser man!


120214

Dagen började ju inte så pjåkigt trots allt. När klockan slog över till 00:01 satt jag och tittade på zombieland och hade en virtuell dejt med David. Vi uppvaktade varandra, han fick en väl genomarbetad valentine-bild, och jag, jag fick ett youtubeklipp och en middag (ja alltså, falukorven fick jag stå för själv) så nu längtar jag lite till ikväll så vi kan ta igen där vi slutade, haha.

Tack David som ställer upp på att göra mig lite mindre miserabel en dag som den här! :)


120214




Alla hjärtans dag alltså. Först hade jag sån jävla ångest över att inte ha någon att bli uppvaktad av men sen insåg jag att det är ju faktiskt precis som alla andra år, för inte fan har någon gjort någonting för mig på den här fucking jävla dagen sen Andreas bjöd mig på middag när jag var typ sexton bast. Så allt är precis i sin ordning och inte fan är jag bitter. Men ruskigt sugen på sparris dock, om någon skulle råka vara kär i mig eller så.

För säkerhetsskull ska jag dock spendera kvällen med splatterfilm och manshat tillsammans med Persikan, vill ju inte riskera att bli blödig.


120213

Spenderar måndagskvällen med Sebastian, visserligen i olika städer men vafan, och vi pratar om något så trevlig som att fylla år. Om ungefär två månader och lite till fyller jag tjugofem, the big fucking tjugofem. Halvvägs till femtio. Halvvägs genom livet och nu när jag tänker på det kan jag riktigt känna hur ålderdom börjar pulsera i mina ådror och bara väntar på att bita sig fast. Klimakteriet knackar mig på axeln och mina äggstockar skriker efter att få börja producera. Utväxten på min hjässa börjar få en gyllene grå nyans och ryggen kroknar mer för var dag som går. Och just nu vill jag bara go bananas och agera som en hormonstinn tonåring som protest men nej, här sitter jag, lyssnar på vispop, kokar rödbetor och längtar efter varmare väder så jag kan börja påta vid kolonin. Fy fan för dig Nathalie, fy fan.

120213



120213




120213

Känslan när man vaknar och vet med sig att alarmet på telefonen redan har ringt och att man stängt av det, och man inte hittar telefonjäveln i sängen för att kunna se vad klockan egentligen är och flyger upp i ren panik, för att sen inse att man bara somnat om i fem minuter. Precis den känslan vaknade jag med idag.


120212

Släpar fram min bazooka från under sängen, siktar, skjuter ett stort jävla hål i taket, lägger tillbaka den och somnar om med ett leende på läpparna. Jag älskar banjomannen en trappa upp men när jag har feber, huvudvärk och inte kan sova är han fan inte mycket värd i mina ögon.


120212

Hittar mig själv på köksgolvet i en hög igen. Bubblan sprack och jag bryter. Helt drypande blöt av tårar och helt fruktansvärt jävla matt. Drar mig upp, pekar mitt långfinger åt världen men allra mest mot dig. Fy fan vad jag hatar dig dagar som den här, och jag hoppas att du ruttnar och plågas din jävla sopa. Och innerst inne hoppas jag att du inte ens existerar, att det bara är en fan jävla pissdröm och att jag ska vakna imorgon och allt bara är fågelkvitter och sommarängar igen, så som det ska vara.


120211

När man byter nattlivet mot hemmamys för andra helgen i rad, betyder det att man håller på att bli gammal?

 


120211

För mycket snygghet i ett rum, trerätters middag, vin, fnitter, könsord och sällskapsspel. Lite utav en superkväll och imorgon sen då, då jävlar smäller det!


120210

E: vad är pungkross? typ smeknamn för bänkpress?


120210

Stressen när man ska ha gäster över och man inser att man bara har två av allt. Tur att jag har Mårten som kommer till undsättning...


120210

Har en så där fuldag när jag bara vill raka av mig håret och ansiktet är helt knottrigt och tänderna pekar åt alla håll och sminket får mig att se ut som en transa och mina fötter känns som två sprängfyllda vattenballonger och påsarna under ögonen är i stil med en gekås-kasse och...ja, you get the picture.


120210

Vissa dagar älskar jag mitt jobb lite extra, för finns det verkligen någonting bättre än en äkta jävla genomgó frukostbuffé? <3


120209

Igår råkade jag säga att det var två veckor, men jag antar att tiden går fort när man har roligt. Efter middagen hos pappa ikväll blir det mys med vin, lyxsnacks och någon kass film för att fira en månad tillsammans med min älskling. En månad, kan ni fatta eller? Ibland känns allt bara så jävla bra <3


120209

Spenderat två timmar med ett fönsterbräde rakt in i bröstkorgen och huvudet tryckt mot glasrutan samtidigt som jag trasslat in mig i en gardin. Jag älskar att prata i telefon i min betongbunker...


120208

"Du måste ha ett perfekt underliv med tanke på hur mycket sparris du äter"
Är det så man talar till en dam frågar jag mig då?

120208

Idag har jag och Victoria planerat skönhetsingrepp och sjungit gamla slagdängor, typ som den där "alalalalalong long li long long long"-låten ni vet? Vi satt även och sjöng super mario, men anyhow. Hur fan tänkte den människan som skrev det texten? "girl i want to make you sweat, sweat til' you can't sweat no more, and if you cry out, i'm gonna push it some more" man bara, vad fan? Idag om man skriver en låt som sånt hade det skapat ramaskri, men förr, då fick man jävlarimej ta i så kärringen sprack.

120208

Tillbaka till verkligheten. Känner mig lite sådär knockad, tiltad och nollad idag. Lite egoistisk, lite bitter och lite självömkande. För inte fan kan jag tolerera att en av de viktigaste människorna i mitt liv mår bra när inte jag gör det, nej, det vore ju förjävligt.

120207

Om jag var tvungen att gifta mig med en grönsak så skulle det bli en sparris. Och med detta vill jag bara påpeka att om ni mot förmodan skulle få för er att köpa en blomma till mig, på alla hjärtans dag eller så, så är en en ros inte rätt väg att gå. Men kommer ni med en klase sparris då jävlar blir det åka av, det kan jag lova.

120207

Helt plötsligt ställde jag mig upp sängen och ropade TÖRSTIG, som om jag var fyra år och räknade med att pappa skulle komma inswishandes med ett glas vatten. Det gjorde han inte, för jag bor själv, och jag fick fan hämta mitt eget jävla vatten och på vägen till köket skämdes jag en gnutta över vad jag precis bevittnat mig själv göra. Och nu skäms jag lite ännu mer över mig själv som ens skriver det här.

120207

Klockan är elva, jag har ätit två frallor med philadephiaost, babyspenat, salami och gurka, jag har ätit falukorv med potatismos, kokt sparris och en kålsallad, jag har ätit nästan en hel chokladkaka (med frukt och mandel, vill ju inte vara onyttig liksom) och så har jag satt i mig en halv påse ostbågar. Icke att förglömma ett päron och sånadär brödpinnar. Är det vad som kallas att tröstäta?


120207

Jag blev så exalterad över ett mail imorse att jag kastade macbooken i golvet. Eller så var det på grund av att jag trodde att jag hade en spindel på armen som visade sig vara bara en ludd. Jag ska låta det vara osagt vilken av anledningarna det verkligen var, för det var med en lite för konstig förtjusning för att vara på grund av spindeln, och det var samtidigt med en konstig skräckblandad känsla och jag tror inte direkt att jag blev rädd för att jag fått mail. Eller jag vet inte, undermedvetet kanske? Lite som att titta på en såndär film som är verkligen asmegabra och man blir helt hispig i hjärtat av njutning liksom och man inte vill missa en sekund men ändå är den sådär läskig att man ändå inte vågar titta? Oavsett vilken av anledningarna som är den korrekta så känns det ganska ocoolt. Men jag är nöjd ändå.

120206




Tänk er mig, med en stekspade i ena handen och en potatissticka i andra, haremsbyxor och trekantsbikini sjungandes den här låtjäveln så högt jag kan. Japp, så ser det ut i mitt kök i skrivandets stund.

120206





120206

Vem hade trott att skriva nationalekonomitenta kunde vara så givande och lärorikt? Hittills har jag nästan lärt mig att busvissla, lagat palsternacka för första gången i mitt liv, köpt en tröja, gjort en egen näsflöjt (som nästan funkar), diskat och upptäckt att jag minsann har fyra sånadär runda plastlock som elektriker-patrik fixat varav tre sitter runt ytterdörren i hallen (intresseklubben antecknar) och så har jag lärt mig att det inte gör mig mer effektiv att tugga små hjärtan av mörk choklad.


120206

 

 

 

 

 


120206

I samma sekund som tentan äntligen lades ut, en och en halv timma för sent, blev jag fruktansvärt sugen på en toast skagen. Att börja skriva eller gå och handla för att göra en värdelös lite macka, det är frågan... Antar att det bara är att snöra på sig kängorna. Tilläggas bör att jag inte ens tycker om räkor.

120206

JAG. VILL. INTE.
i princip med de orden bad jag till Gud igår, och för ovanlighetens skull verkar han ha lyssnat. För inte fan har vårt älskade Malmö Högskola lagt upp någon tenta som vi skulle börjat med klockan åtta imorse. Är det då man kan börja ordbajsa och komponera egna frågor så att man lätt får alla rätt? FIERCE!

120206





120205

Det var någonting som inte riktigt stämde när jag kom hem. Jag kunde inte sätta pekfingret på vad det var så jag ignorerade det och kröp upp i soffan för att läsa inför morgondagens tenta, men jag kan kunde inte släppa den där känslan. Tog mig en runda i lägenheten, inget konstigt. Tog mig en runda till, kände att det saknades något i köket. Vafan?! Vart är min smutsdisk?! Och vart fan är min enorma hög av kartongpapper som tagit upp hela städskrubben?! Mina pizzakartonger?! Och vem har bytt min dammsugarpåse?!

Tack <3

120205

Elina tittar på mig, gapskrattar, hämtar andan, pekar och börjar gapskratta igen. Tydligen är jag en slående likhet av den sibiriska tomten i trolltyg i tomteskogen. Och för bara ett litet tag sedan vad det Nils Karlsson pyssling. Tack för den liksom.


120205


Tentaplugg och föreläsningar med Elina. Ingen jävla bakissöndag för blivande studie- och yrkesvägledare här inte!

 


120205

Trodde att jag skulle dö när jag öppnade dörren och Yeti stod utanför. Det visade sig dock bara vara min förfrysta syster, hon hade alltså på riktigt fryst hår och frost på kinderna stackarn. Hjärtlös som jag är skrattade jag, pekade och tvingade ut henne i minusgraderna igen och tittade hur hon snopet stapplade fram på sina stelfrysta ben. Nej. Här sitter vi nu, mitt i natten i varsin filt och fnittrar, dricker té och är osociala som fan med facebook på varsitt håll.


120205

Känslan när man kommer på sig själv med att prata i telefon i fönstret endast iförd underkläder, och samtidigt funderar på vad fan småpojkarna utanför stirrar på.

120205







120204

Jag vill slita av mig håret, fläta det och be någon strypa mig med det. Tack.


120204

 

Har äntligen blivit med kökslampa och Nathalie är one happy camper <3 Tacka vet jag de få gentlemän som finns kvar här i världen.

 


120204




Raybans på och Fuck me pumps i lurarna. Nu jävlar ska fettet svettas bort och huden rosas av sexton minusgrader.



Lördagsmys

...eller kanske snarare fucking jävla lördagstortyr?



 


120204

Egentligen mår jag fortfarande jättedåligt men vafan, jag trotsar det, drar på mig ett par killer-heels och rappar nostalgiskt till beastie boys iförd endast pennkjol och bh, och dricker blåbärssoppa ur vinglas såklart, bara för att jag kan.

120204

Jag kan vara en av de människor här i världen som är bäst på förutfattade meningar och att kategorisera människor efter sådär tre sekunder och sen aldrig ge dem en andra chans. Jag skäms lite över mig själv men det är sån jag är, och det har funkat bra för mig under mina tjugofem år ändå, jag har faktiskt klarat mig alldeles utmärkt. Men då började jag fundera på hur andra faktiskt ser på mig, gyllene regeln liksom, och jag kan ju vara lite av en bitch-ass-motherfucker och så. Och jag råkar ju ha ett konto på en nätdejtingsajt vilket ni kanske har listat ut med tanke på vad jag skrivit tidigare, och jag älskar att sitta och fördriva tiden med att titta på män, gissa vad som kommer att stå på deras presentation och sen upptäcka att jag till 99,9% av fallen gissat helt jävla rätt. Och då tappar jag intresset helt. Och det tragiska är att jag är så jävla ytlig, så jävla dömande och även om personen i fråga kanske verkar som årets catch när man läser så har jag ändå det där första intrycket gnagandes och jag kan verkligen inte släppa det. Så det är bara för mig att inse att jag aldrig kommer att hitta min blivande man på internet, och inte någon annanstans heller för den delen, för jag lider av en släng med manshat har jag kommit fram till. Men det är egentligen en annan historia, kontentan av det här inlägget är ändå att jag funderar på vad folk kategoriserar mig som? Är jag den genomlysande tragiska eviga singeln? Är jag den hiskeligt fula men med rolig presentation? Är jag där bara för sex? Vill jag gifta mig inom ett halvår och skaffa barn med första bästa för att leva halvt olycklig med någon jag inte ens är kär i bara för att jag känner den biologiska klockan ticka? Är jag tjejen som attraheras av sextioåriga män som vill bjuda på ett glas rött i göteborg? Jag vet svaret, men det gör inte de, och det är lika spännande varje gång det ploppar upp en liten siffra vid meddelandesymbolen.

120204

Efter träningen var jag verkligen helt kräktrött och tackade högre makter för att föreläsningarna blev flyttade till söndag istället. Lade mig i badet, somnade i badet, lade mig i sängen, somnade i sängen... Vaknade av att telefonen ringde och insåg att lägenheten var kolsvart. Lyckades efter mycket om och men masa mig upp och bytte sängen mot fredagsmys när den fan är som bäst hemma hos persikan. Världens godaste mat och nu ligger vi halvt utslagna och tittar på film.

 


120203

Ramlade precis in i lägenheten efter en svettig tur i skogen, ska bara hämta upp ombyte och handduk och sen iväg till gymmet innan jag drar vidare för att roa mig med föreläsningar resten av kvällen. Ibland blir jag fan mörkrädd av min egen hurtighet.





120203

Superfräsigt och megafräscht att jag vaknade nollsex fyrtiotvå idag. Tacka Gud för att jag inte sover mer än två timmar per natt och vaknar av mig själv runt sju. Var på plats på jobbet fem i och så var dagens träningspass avklarat, en sjukt hurtig promenad i minus fjorton grader, andningsnöd och nästan påkörd av en buss. Spännande start på dagen!


120203

Sjuk känsla när man flyger upp ur sängen med ett ryck för att man glömt släppa in katten, och sen kommer på att man inte har någon.


120202

Har haft herr Thorén över ikväll. Vi har ätit pizza, tittat film, snackat skit och självklart fnissat åt awkwardfamilyphotos. Vad annars en torsdagskväll liksom?




120202








120202

Blev väckt av ett samtal klockan sju idag, på min lediga jävla morgon men när jag hörde rösten i andra ändan mjuknade jag snabbt. Masade mig upp ohälsosamt tidigt, tog ett bad, åt lyxfrukost, dressade mig i acne, boots och raybans och gled ner på stan. Träffade upp Victoria och Bim, lunchade, planerade stockholmtripp och fnissade åt tragiska äldre män. Blev upphämtad av Peter och nu har vi precis fått upp renhornen på sin plats och dammsugit hela lägenheten. Klockan är alltså halv två. Det här kan ha varit den mest produktiva dagen det senaste halvåret. Nu iväg på en pw (eller, snarare gå fort till posten och hämta ut paket för jag är så jävla otålig). Fan vad skönt!



120201




Jag hade någonting jättevettigt att skriva idag, eller ja, vettigt och vettigt, det var ganska roligt och så men nu efter att ha suttit här i över en timma och försökt få ner det i ord så lägger jag helt enkelt ner det. Men bara så ni vet, så skulle detta ha varit en osammanhängande störd hysteriskt rolig text om män och nakenhet. Ni kan väl försöka sypatiskratta lite iallafall?


120201

Första februari och nästan vår tänkte jag och drog på mig en klänning med tunna strumpbyxor. Det var dumt, för här sitter jag, fem timmar senare, med blossande lår efter en promenad i tio minus. FIERCE!


RSS 2.0