120430




120429

Jag drömde förresten häromdagen att jag var i en hot'n'heavy situation (ja ni vet vad jag menar men eftersom min mamma läser det här vill jag inte yttra orden om mina frustrationer i varenda inlägg) med världens jävla snyggaste kille. Men precis när de började gå riktigt hett till kom Elin (min gamla kompis lillasyster) och vi började äta kattmat tillsammans.

120430




Firar konugens födelsedag genom att hetsäta kakor med ljus i till hans ära och svär över allt som har med män att göra. Verkligen verkligen allt. Hade fan hellre sett att de var utrotningshotade istället för blåsippan, vad har hon gjort för ont liksom?

120430

P: ÅH SPERMA!
N: Nej, det kommer nog från baken...eh, baket.

Internhumor när den är som bäst. Och alla andra bah, eh va.

120430

Kom även precis på mig själv med att ligga med hörlurar och lyssna på musik, inget konstigt i sig kanske, men när jag även kom på mig själv med att sjunga smoke weed everyday (inklusive de instrumentala partierna) ashögt klockan halv två på natten en söndag i världens mest lyhörda hus, då känns det inte så bra längre.

120430

Känslan när allt som kan gå fel går fel. Som när man råkar ta en påse kokos istället för nötter ur skafferiet och sen råkar liksom snubbla när man ska krypa upp i sängen och liksom råkar tappa kokospåse som självklart råkar vara öppen och all kokos råkar hamna i sängen och man bara råkar vara så jävla trött så man inte orkar göra någonting åt det och råkar få kokos i ögat och ja, nu sitter jag här.

EN LATTE PÅ MIN QP TACK




Dålig humor.


120429

På väg till mc donalds
P: Tänk vad skönt, snart kan man ha skinnjacka på sig ute och..
N: Jag tror inte att jag har haft sex i dessa byxorna.

120429


Det har tydligen rått vissa tvivel på om jag faktiskt ska gifta mig med Soran eller inte. Så till er tvivlare säger jag bara: IN YOUR FACE. Inte nog med att jag är snygg, jag kommer få roliga skäggiga barn också.




120429



120429

Vill härmed officiellt tacka mina vapendragare tillika lovers för gårdagens alla bravader. Ni kan vara det bästa som gått i ett par skor. Less is more och man vet att man har haft en bra helg när man vaknar med frisyr à la erik hassle och i övrigt ser ut som den lille bleka skalliga farbrorn i familjen adams ❤


120427

E: Han borde du känna, han går alltid i snobbkläder. Loafers, kavaj och sån skit.


120427




120427

Tolv nollfyra tjugosju, då var det alltså dags. Tjugofem, men känner mig mer som fyrtio. Vaknade klockan halv sju av skönsång utanför mitt fönster och har servat mig själv med en muffin med ljus i för att kompensera avsaknaden av frukost på sängen. Det känns ändå rätt okej, hittills, jag tänker protokollföra antalet gånger jag bryter ihop av ångest under dagen. Kommer säkert kunna bli en storsäljande triologi à la sagan om ringen, ungefär lika tråkig om inte annat. För nu är livet över, ingen plats för misstag, ingen plats för att ha roligt. Nu ska den seriösa masken på och mina kortkorta kjolar bytas mot pressveckade byxor.


120426

Jag friade till Soran Ismail. Han sa ja. Jag slog huvudet i fönsterbrädet. Fick en bula. Ingen bra start på förhållandet.


120426

Har världens tråkigaste dag men ber ändå till högre makter att den aldrig någonsin ever i hela jävla livet ska ta slut. Åldersnoja deluxe, välkommen.

120426

Dansar i skinnbyxor. Hur sexigt är det egentligen att det låter som att man fiser varje gång låren går ihop? TACK GUD för att jag är hjulbent säger jag bara.

120405

Om två dagar fyller jag tjugofem. Jag gråter inombords. Jag kan riktigt känna hur min hjässa antar en mer silvergrå ton och de där svettningar blir bara mer intensiva. Ryggen knakar, brösten hänger, rumpan har börjat dallra, mitt ansikte liknar mer en shar-pei än den papillon jag brukade vara (slät med stora öron med andra ord), min biologiska klocka tickar så jävla högt att jag inte kan sova på nätterna och jag har till och med börjat känna suget efter en stor kopp kaffe, svart och rejäl.

120425

Känslan när man ligger på motorvägen och håller på att köra om en lastbil, och lastbilen får vattenplaning. Känslan när man bara ser släpet komma okontrollerat, känslan när man slänger sig på bromsen och det missar med några centimeter. Precis den känslan när de alla binds ihop kommer förfölja mig länge framöver, och precis den känslan ger mig en ilning i ryggraden varje gång jag tänker på det.


120425

Det är med enorm lättnad som jag nu kan erkänna att jag inte längre blir arg och besviken när någonting påminner mig om honom. Förr hade jag stängt av illa kvickt och arkiverat just den låten för all evighet, men idag sjung jag med och skrattade för mig själv, så som vi skrattade och det var liksom en skön känsla. En känsla av frihet att kunna se tillbaka med ett leende. Och när jag ändå håller på kan jag även erkänna att det finns någon som får mig att skratta hjärtligt, som får mig att dansa inombords och som får mig att känna mig lite som världens bästa Karlsson precis när jag behöver det som mest.


120423

 

 


120422




Igår mådde jag som någonting katten släpat in och orkade inte bry mig om något. Jag grät stup i kvarten, kallsvettades som en jävla gris hela dagen (på riktigt hade jag sån sjuk handsvett att jag var helt pisseblöt), skulle ha varit i göteborg men orkade verkligen inte engagera mig i någonting så efter ett tafatt meddelande utan svar kröp jag upp som en boll i soffan. Sen ringde persikan och erbjöd mig tacos och vem är jag till att tacka nej liksom, och en sak ledde till en annan. Tacos blev till fnitter som blev till snuskprat som blev till sentimentalsnack som blev till snygga kläder som blev till utgång som blev till karatefylla. Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, som åt tafatta raggningsrepliker där vi bara asgarvar de stackars männen rakt i ansiktet men som ändå slutar med heta diskussioner om näsor, fiskemagasin, opera och håriga kossor i tångaberg.  Och en danstävling såklart. Vi drack drinkar som smakade strössel. Vi slog klackarna i taket. Vi fick bootysms. Vi bllev raggade på av nittonåringar. Vi var butchigt trashiga med en touch av chabby chic. Vi skrattade åt tyska kristdemokrater. Vi stekte hotdogs, och vi avslutade kvällen i en ihoptrasslad hög. Snygga, men trasiga.

Idag mår jag om möjligt ännu värre än igår, för inte nog med att jag fortfarande mår som om jag blivit överkörd av en traktor. Och inte nog med att jag har jätteont i halsen, knappt kan prata, hostar, nyser, svettas, skakar, så är jag bakfull också. Tack Gud.

120421

 

 


120421

Nu vet den där gamla dängan Dragosta din tei eller vad den nu hette? Det låter som att min granne spelar den på banjo, och har gjort i två timmar nu. Jag ska fan lära mig bailando på tvärflöjt bara för att visa att jag kan minsann jag också.


120421

Många av mina vänner är yngre än mig, många av mina vänner har barn, är gravida eller planerar, många av mina vänner tittar på hus och har hela sin framtid utstakad framför dem. Jag vill ha en katt. Den ska heta Ralph.


120420

Skulle snyta bort lite förkylning men råkade nästan trycka upp en morot i näsan. På riktigt alltså. Börjar märkas att jag suttit på samma plats i snart trettiofem timmar nästan utan ens toapaus.


120420





Going gaga with little monsters för att Bim är så jävla grym!

120420

Igår vann brynäs sm-guld. I samma veva som det blev klart såg jag christoffer framför mig, hur han flyger upp från soffan och skriker klassikern "jadå, fy fan va gött" med stora bokstäver och flertalet utropstecken och skrämmer slag på halva grannskapet. Jag blev helt varm på insidan, av glädje, för det var fan på tiden att han skulle få bli sådär glad. Och så kom jag att tänka på den där gången när jag trodde att han satt lydigt och tittade på melodifestivalen med mig men han ställde sig upp och skrek precis de orden mitt i en ballad. Han är så jävla rolig den där mannen.

120419

Känslan när man verkligen verkligen hatar rosépeppar och det fastnar mellan tänderna och man får inte bort det och man får panik och ju mer man pillar desto mer smakar det och man börjar gråta och man är nära på att kräkas och man får bort det. Precis DEN känslan.


120419

Det är rätt sjukt ändå hur hjärnjäveln kan ställa till det. Jag går på stand by ett tag, och just nu läggs den fokus jag har på hemtentamen i nationalekonomi. Igen. Vi vet ju alla hur bra det gick förra gången...

120417

Skanska har möte för alla sina anställda hos oss idag vilket innebär smörgårdsbord av män i snickarbyxor för Nathalie. Funkar "ät så mycket du vill" mentaliteten här också?

120417




120417




Känslan när någon uppskattar den där dryga natthumorn (som tyvärr verkar infinna sig dygnet runt hos mig). Precis DEN känslan. Och ja, jag vet att jag har mycket smör för vet ni vad? Jag gillar det.


120416


Efter att jag tog den här bilden har jag gått rätt ut i gatan framför en bil, höll på att bli ketchup av mig samtidigt som jag satte mitt tuggummi i halsen för att jag blev så rädd. Jag har tappat ett paket knäckebröd så det blev smulor över hela kölsgolvet och när jag skulle ta ut mina ljusa jeans ur tvättmaskinen visar det sig att det låg två tépåsar i den ena fickan. Det ser ut som kissfläckar längs med ena benet och jag konstaterar härmed att jag ALDRIG mer i hela mitt liv ska leka med mitt eget öde sådär. Nu ska jag täcka mig själv med kuddar och vägra gå ut på en vecka eller två. Tack och adjö.

 

 


120416

Gav precis en tjej världens bitchblick. Sen kom jag på att det var vanliga glasögon jag hade på mig, inte solglasögon...


120416




120416

Hade årets jävla mardröm om tandläkare, och gissa vart jag ska nu? Tänk på mig.


120415

Undrar hur full jag skulle bli på ett glas vin just nu i och med att jag inte ätit sen i onsdags? Jag menar, i vanliga fall dansar jag ju macarena på köksbordet efter ett och ett halvt... Att prova eller inte prova, det är frågan.


120415

Alltså. Timbuktu sjunger ju "the botten is nådd" och "hur lågt kan man sjunka". Har han inte precis konstaterat det eller är det bara jag som är lite sådär blondin i hjärnan?

120415




Beer and butter built this body. Och mögliga tomater. Om man ska döma från innehållet i mitt kylskåp vill säga.

120415



Kör en favorit i repris idag. Kavaj och heelsen är på, nicki minaj i lurarna och activia i ett vinglas bara för känslans skull. Med bara ben skakar jag rumpa i takt och skrämmer antagligen slag på grannarna med min falska sång, men är det söndag så är det! Och snart ska jag kasta på mig byxor och bege mig till världens bästa Malin och göra lilla storstaden osäker i några timmar. FIERCE.

120415

Jag drömde att jag föll ner från tvättmaskinen (don't ask) och vaknade med ett sånt ryck att jag sträckte nacken. Kommer med andra ord inte ur sängen. Bra Nathalie.


120414

 

 


120414

Det är pålagda skratt i big bang. Jag HATAR pålagda skratt. Hur har jag kunnat missa detta?

120414




Produktiva lördag. Jag har druckit coca cola utan kolsyra, duschat och tittat på hela tredje säsongen av big bang, Japp, that's about it. Ikväll ska jag leta upp min gamla alf-nalle och fria till sheldon cooper. Wish me luck!


120414

Nu är det dags. Jag ska försöka äta en lingongrova med ost och en aktivia. Att kräkas eller inte kräkas, det är frågan. Spänningen är olidlig...


120414

Skickade precis iväg ett sms för att reta någon som är lite mörkrädd. Slutade med att jag skrämde upp mig själv på kuppen. Bra Nathalie.


120413

I samma vagn sitter även en helt hysterisk mamma med sin cyklande lilla son, en barnvagn och en stor jävla okopplad hund. Allt som har med denna lilla familj att göra bara skriker kaos. Ungen måste kissa, kattmamman (en nalle) är tydligen puts väck, hunden vägrar sitta still, cykeln välter och en utländsk gubbe som sitter mitt emot gapskrattar åt spektaklet och jag sitter här och ler, sjukt nöjd över att jag är så långt ifrån det där man kan vara, men sen när de kommer tillbaka, barnet myser upp i mammans knä med en bok och hunden ligger och snarkar kan jag inte låta bli att undra om det där kaoset kanske ändå är värt det i slutändan? #blödigtjej


120413

såklart att skorstenskärringarna som stått och pimplat cigaretter i en kvart sätter sig i samma vagn som mig, på platserna bredvid, och skattar rökmoln långt nerifrån magen. jag älskar kollektivtrafik. speciellt när spårvagnen hit redan skakat kräket upp i gommen på mig. varsågod för informationen.


120412

Känslannärmanvillbloggameninteharnågonmellanslagstangent.Suck.

120412

Känslan när man står i duschen, ser en spindel och kastar sig ut i hallen och nästan drar med sig duschdraperi och stång i farten. Sen känslan när man står där, naken och livrädd och inser att det var ett litet ludd.

120412





120412

Japp. Det blev som jag trodde, men det gör ingenting för James Root började följa mig på instagram. Och så håller jag mig skinny.


120411

Mår ruskigt suspekt. Jag kallsvettas, har haft näsblod tre gånger under dagen och nu efter badet kan jag inte bestämma mig för om jag är superhungrig eller om jag vill kräkas. Det lutar åt det sistnämnda och jag med min kräkfobi kommer ju kräkas bara för att jag är rädd för att görs det. Tough luck. Har bunkrat upp med hink, vatten och handduk, så nu återstår det att se hur jag spenderar natten. Spännande!


120411



Blev bjuden på fika hos min favoritkusin. Hon fick en ren kopp, jag fick en blodig.


120411

Att lyssna på slagsmålsklubben i badkaret är inte så avkopplande. Just sayin'


120410

Sprang precis upp för jag trodde att min katt spydde. Jag har ingen katt. Istället insåg jag att ljudet kom från under badkaret. Någon kommer aldrig mer att gå på toaletten. Punkt.


120410

Helt onödigt inlägg:
Hos Tory förra helgen hade jag världens festaste ring på mig. Så jävla snygg, så jävla fierce. Bara det att när jag skulle ta av mig den blev det inte bättre än att den satt liite för tight och hade en supervass kant så jag skrapade loss en hudflaga och bloden nästan sprutade (okej inte sprutade, men det kom några droppar). Idag fick jag för mig att jag skulle ha samma ring igen, och sätter på den på finger-en-storlek-större. Ännu tightare, fortfarande den sylvassa kanten. Gissa dramatiken i köket när den skulle av!

120410



I natt agerar jag stora sked med ingen mindre än lil wayne. Ni känner ju mig, allt för femton minuter i rampljuset liksom.

120410

Konstigt att jag har förstörda fötter förresten när jag hellre traskar runt i mördarskor än fårskinnstofflor här hemma. Prioriteringar Nathalie, prioriteringar...

120410

FAN. Skulle bara lite diskret smita in och borsta tänderna och vad gör jag? JO, jag ramlar på dammsugarjäveln som någon idiot (jag) låtit stå kvar i hallen. Inte nog med att jag trasslar in mig i slangen så lyckas jag starta skiten så jag ligger där, i handduk och heels i handen på en tjutande dammsugare och kommer inte upp. Varsågod för kvällsunderhållningen grannar.

sick'n'tired



120409

Antingen beter jag mig som femton och springer till tvättstugan endast iförd handduk och fnittrar, eller så beter jag mig som femtiofem och skrattar kluckande till Richard Ohlssons käckhet i Vet vet mest. Finns det inget jävla mellanting?

120409

Känslan när man tror att man vet vart man har en person och är glad över det, men sen visar det sig att personen inte alls är där utan någon helt annan stans. Precis den känslan håller mig vaken i natt. Den, tillsammans med vetskapen av att jag idag firar sex månader av självförakt. Fin kombination det där.


120408






120408

Ligger och gråter som ett barn till kvällen är din. Varje gång vännerna eller familjen säger fina saker om personen i fråga blir jag helt megablödig. Jag kan hantera när lillefots mamma dör och scenen i titanic när jack sjunker till botten men fan inte folk som tycker om varandra. Cheezy Nathalie, cheezy.

120407

Josie har tagit bort sin facebook vilket kanske är hälsosamt, men det får mig att framstå som aningen mentalt desorienterad. Inte det bästa exemplet kanske, men you get the picture.



120407

Och nu kom jag på en sak. Ibland kan jag ha astorra dagar då jag inte har den blekaste aning om vad jag ska skriva för att det verkligen inte har hänt någonting men såfort jag tar fram datorn och loggar in här och skriver om en sak så händer det oftast en annan, som någon jävla kedjereaktion liksom. Så nu är jag lite kluven över om det här med blogg verkligen är så himla bra för mig... Fast samtidigt, tänk så tråkigt jag hade haft annars. #nolifer (och ja, jag har väckt liv i min gamla twitter igen så nu kommer jag väl skriva @ och # framför var och varannan sak igen).

120407

Jag var supernoga med att hämta glasunderlägget i köket för att inte riskera att göra märken på soffbordet och när jag balanserar för att med ena handen lägga ner underlägget och med andra sedan placera koppen på det vad händer då? Jo, jag tappar hela jävla tékoppen över mig, komattan, min nytvättade filt, min datorsladd och min mobilladdare. Men bordet klarade ju sig allafall.

120407

Här sitter jag. Ensam på självaste påskafton (jagsaknardig) och äter muffinsglasyr direkt ur skålen samtidigt som jag hetsäter ur mitt påskägg och sofistikerat sippar på en öl. Men jag har kommit fram till att det gör ingenting om jag är lite misslyckad och så för jag har världens bästa människor i mitt liv som väger upp till det. När dagen börjde med att Tory står utanför dörren med nybakade frallor, ägg, juice, grönsaker och jordgubbar fick jag en käftsmäll av världen och insåg hur lyckligt lottad jag verkligen är som har vänner som henne som verkligen vet precis vad jag behöver och när jag behöver det.



120406

Öl, nakenhet och zombies, ensam, bra jobbat Nathalie.

120406




Långfredagen är fanimej årets längsta dag för fan vad jag har varit produktiv. Storstädat hela lägenhete, tvättat, varit hos farmor och farfar på middag, varit och handlat x2, bakat tre sorters muffins och dubbel sats med kanelbullar. Och ikväll jävlar blir det öl.

120406

Hostade precis upp en massiv gul slemklump. Äckligt kanske ni tycker, men jag blev överlycklig för det är så nära ett påskägg jag kommer i år. Kanske dock struntar i att öppna och gotta mig i innehållet, där går fan gränsen även för mig.


120405




120405

Vad jag önskar mig när jag fyller tjugofem? Jo alltså...

1. Den perfekta mannen
2. En såndär gummiplatta med hål i som man tar bort gegget i diskhon med


120405

Har nog aldrig svurit så mycket i hela mitt liv som jag gjort dessa första två timmarna på jobbet. Jag snubblar, jag fastnar, jag nyser, jag skriver fel, jag snorar, jag tar fel kuvert, jag misslyckas med att roa David, jag får ingen gófrukost, jag har skoskav, jag trasslar in mig och som om inte det vore nog har jag världens fulaste tröja på mig som får mig att känna som en fucking jävla treåring på barnkalas. Allt som saknas är vita jävla kalasbyxor med skrevet nere vid knäna. Bra dag.

120404

Jag fastnade med bröstet i min bh efter träningen idag. AJ. Jag har då alltid sagt att vara nyttig är dåligt för mig, guess i proved me right.


120404

Idag har jag en riktigt sån i-love-my-ass-day. Med andra ord måste jag spana in min egen rumpa varje gång jag går förbi en spegel. Och skulle det råka vara så att spegeln sitter lite lite för högt upp, typ som över handfaten på skolans toaletter då jävlar ställer jag mig och hoppar upp och ner ändå tills jag får in sån spänst i benen att jag kan (böjd som en banan i luften) skåda min sköna bakdel. Och nu la jag precis upp en bild på min rumpa på instagram. Eh, ja, alltså.

120404

Känslan när man står och rappar könsord vid brevlådan och vänder sig om och möts av en storögd fyraåring med hakan praktiskt taget släpandes i gruset. Hoppsan.

120403




Ligger och tittar på Djungelns drottning och känner mig så jävla lyckad. Men sen kommer jag på att de där små fjomporna tjänar typ fyra gånger mer än vad jag gör bara på att vara spåniga. Men jag har iallafall snygga skor.

120403

Trodde att tanten i huset mittemot vinkade helt frenetiskt på mig så jag vinkade glatt tillbaka. Visade sig dock att hon tvättade rutorna. Awkward.


120402

Kunde inte motstå annat än att åla mig i träningskläderna, snöra på joggingskorna och ta en tur i kylan. Inte för att jag har dåligt samvete för att jag inte tränat på två veckor, utan för att så snabbt som möjligt ta mig till affären och köpa kex och ost.


120402

Konduktören är stenhård mot en stackare som har sms-biljett men inte hittar sig legitimiation, han granskar alla jättenoga men när han kommer till mig ler han bara och säger "du ser pålitlig ut" och går vidare. Jahopp, om jag ändå visste det innan jag köpte biljettjäveln.


120402

Muffins till frukost och sova bort halva dagen, Nathalie is going nuts!


120401

Tänkte precis att jag skulle dra en luring dagen till ära men sen insåg jag att hela mitt liv är ett jävla aprilskämt.

120401






120401

Och nu mindes jag precis hur jag fick skjuts en bit av en man på vinglig cykel. Visserligen bara kanske hundra meter. Men de var de mest bekväma hundra metrarna på hela hemfärdsäventyret.


120401

Vaknade upp och visste inte alls vart jag var. När jag sen kom på att jag var hemma insåg jag att det kanske är på tiden att jag försöker skaffa mig ett liv i den här lägenheten. Förövrigt minns jag att jag stapplade hem i mina Jeffreys helt ensam från mitt ute i ingenstans i natt, ramlade och tappade min tallrik med mat som jag så försiktigt försökt balansera hela vägen, jag frös, jag grät, jag var full och jag hade bara en superkort klänning och kavaj i minusgraderna. Jag minns att jag skrattat hysteriskt åt könskämt och att jag försökt prata värmländska, att jag var fnissig som en skolflicka redan innan välkomstbålen och att det serverades falsche schnecken. Tory stod för en sjukt bra kväll, den bästa på länge och idag, japp, idag mår jag som jag förtjänar.


RSS 2.0