111231

Skålar in det nya året i svintight body, skinnshorts, transparent långkjol med megaslitz och mina älskade jeffrey campbell. FIERCE!

 

 


111231

Klädtorka. Idag är det jävla nyårafton och det enda jag är sugen på att ta på mig är jeans och ett linne. I vanliga fall brukar jag ha köpt en sex-sju klänningar som hänger uppradade i väntan på att bli utvalda, men i år är antalet nere i noll. Känner inte alls för att vara fancy och fierce men offrar mig för kvällen. Det kommer bli GRYMT trots min avsaknad av motivation, jag känner det. Jag kommer vara snygg och jag kommer ha kul, och med världens bästa P vid min sida känns det som ett vinnande koncept.

Förresten, vad fan hände med mitt liv? Jag hoppas att nästa år tar vid på samma sätt som detta slutar, har haft en helt sjuk vecka och jag ser gärna mer av dem i kalendern.

111230




Som den hormonstinna unga dam jag är kör jag på den maskulina looken idag för att mätta mina behov lite iallafall. Jag råkade nämligen känna efter lite idag, hur jag verkligen mådde och jag blev förvånad över hur lugn jag är trots allt kaos. Jag tog en dag ledigt i förrgår, gjorde egentligen ingenting mer än att ligga i en soffa i myskläder, men att soffan inte var i närheten av varberg och alla måsten jag har här gjorde nog jävligt mycket. Jag släppte allt för ett dygn och nu helt plötsligt känner jag mig som gamla vanliga Nathalie igen, med huvudet lite på skaft och en helt annan självsäkerhet. Så jag tänkte att vad fan ska jag behöva springa runt i mina jävla klänningar och svinkalla strumpbyxor för att bevisa för världen att det faktiskt finns en kvinna bakom den gråa fasaden med pojkfrisyr. På med skjorta, jeans och mössa och låt femininiteten (heter det så?) lysa igenom med skratt och sug i blicken. That is how i roll today.


I ett nötskal






111229

Fick precis ett grattis-på-namnsdagen-fast-det-är-felstavat-meddelande från Robin och då kom jag på att då är det ju ingen riktig namnsdag, för om det gills med namnsdagar som är felstavade hade man ju kunnat säga att man hade namnsdag varje dag.

- Grattis på namnsdagen Lisa!
- Men idag är det ju Börje & Bruno
- Jo, men dom har stavat fel. Egentligen står det Lisa!



111229






111229

Med tjugofem minuters marginal blev jag klar med min lista. Årets bedrift och jag ska belöna mig själv med chokladpudding när jag kommer hem. FUCK detox den här veckan säger jag helt enkelt. Nästa år kanske?

111229


Tre och en halv timma kvar på jobbet, två av sex punkter avklarade hittils. Hey ho let's go sjunger jag för mig själv och känner stresskroppen dansa i takt... Men det känns lite lite bättre när jag dekorerar skrivbordet med hjärtan!


111229

Jag fick precis en uppenbarelse! Helt från ingenstans kom det till mig och jag kan riktigt se hur det tändes en glödlampa ovanför mitt huvud. Nu var det kanske inte så att jag kom på receptet till ett botmedel mot cancer eller hiv, men jag kom på vad fasen jag gjorde med min mun på annandagen! Mer spännande än så var det inte men mysteriet är löst och nu, äntligen, kanske jag kan få lite ro i sinnet igen.

111229

Jag har något fel på soveriet. Två timmar per natt, tre nätter i rad. Den här gången var det kramp i låren som spökade. Men ja ä int bitter! Bara hoppas att jag inte vaknar upp med pannan på tangentbordet på jobbet. Kan ju kanske se lite dumt ut...


111228

Hade turen att bli bortskämd istället för yxmördad. Rekommenderas starkt.


111227




Bim, Victoria och unga fröken jag, med hela kläder och tandköttet i behåll (seriöst, vad gjorde jag på vägen hem?)


111227

God morgon! Det är någonting väldigt exotiskt att somna fyra och vakna strax innan sex. Jag hade den där känslan av att man ska ta och gå igenom resväskan en sista gång så att allt är med och dubbelkolla att passet ligger i handbagaget för femtionde gången. Men här skulle då fan inte resas någonstans, nejdå, det var bara livet som drog igång igen. Och nu, precis NU kör jag igång mina hälsosamma tio dagar (var ju tvungen att vänta till efter frukosten så jag kunde få i mig den där sista sockerchocken av tét och marmeladmackan, med andra ord började dagen med att fuska för jag var så jävla sugen...), men NUSÅ. Det bästa med det här är att jag känner mig så sjukt taggad! Ska bli spännande och se om jag lyckas hålla mig ifrån den där julmusten bara som står tio centimeter från datorskärmen eller om jag kommer ha fuskat en andra gång redan innan klockan slår nio. Måste. Motstå. Frestelsen.

111227

Kommer hem med söndriga strumpbyxor, saknar en knapp på skjortan, fullt med blod i munnen och ytterligare några komplex över min kropp efter att ha tittat på supermodeller i minimala underkläder och ägt dansgolvet (sant, all eyes on us) till Y.M.C.A. och what is love. Är det ett tecken på en bra kväll? Eller? Oavsett, nu jävlar ska jag äta prinskorv och dricka nyponsoppa för att återfå någon form av balans, och adressändra.



(Den obligatoriska toalettbilden, har mängder av sådanna med variernade snygghetsgrad...)

111226

Nu jävlar är julmyset över. Imorgon ska jag ge mig på en detox-kur, på riktigt alltså. Så mycket julmust, godis och mat som jag har tryckt i mig de senaste dagarna har gjort att jag ökat min kroppsmassa med i princip det dubbla.
Men först ett sista syndande i ett kick-ass välkomnande av verkligenheten ikväll, snygga tjejer, champange, victorias secret fashionshow, klackar och fettförbräning i form av rumpskakning. Känns som det var år och dar sedan jag var ute och strutted my stuff så jag har mycket att ta igen, kommer bli en farlig kväll!

111226






 


111226

YES! Har ikväll spelat bort vad som känns som halva mina besparingar på poker, bra jobbat fröken Nathalie, men när jag sitter här och tänker på de fem kilo jag säkerligen gått upp ikväll i och med all god mat och med alla skratt som fortfarande ekar i huvudet så var det lätt värt den lilla förlusten. Egentligen borde jag snöra på mig mina jc och ge mig ut i juldagsnatten med p men näh, sängen lockar liiite för mycket. Imorgon dock! Då jävlar blir det 90-tals tema och dunka dunka <3


Har jag inte typ världens finaste syster?

111225




Morgonjulklappar, uttråkade djur, alternativa tomtar, fula systrar (notera att jag har femton centimeter höga klackar och ungen står bara i strumpor) och roliga paketinnehåll. Bra dag igår med andra ord <3

111225

Det borde vara förbjudet att vakna innan klockan tolv. Ligger utslagen efter ett frukostförsök med katten vid min sida och kippar efter andan. Matkoman från morgondagen sitter fortfarande i kroppen och jag skulle behöva mammabyxor med resår och stödstrumpor för att komma i närheten av ett drägligt liv just nu. Men snäll hade jag minsann varit i år igen och jag kan möjligtvis klassa mig som västra sveriges mest bortskämda unge, om man nu fortfarande är unge vid nästan tjugofem. Nog om det, för nu, nu ska jag fanimej somna igen och inte vakna innan trettondagen.


111224

Syskonkärlek vid aladdinasken

R: vafan, tog du den sista med cocos?
N: vill du ha halva?
R: jag hoppas du sätter i halsen


111224




Off we go till första julfirandet och i outfit nummer ett. Det kan vara det bästa med att åka runt mellan olika ställen, att man har en anledning till att byta klänning mellan varje stopp. Just nu känner jag mig lite som Blair med veckad kjol och grova strumpbyxor. Till nästa stopp bli det svart fodralklänning och håret bakåt. Yesbox, här har vi minsann allt planerat in i minsta detalj.

111224




Då var det dopparedagen då. Dagen gud glömde och dagen som ger människor som mig magsår, men visst är det mysigt minsann, det tycker till och med fröken Nathalie. Ha en rikgit fin dag godingar! <3


111223



111223

Bobo tvingade mig att titta på terra nova igår. Nu har jag sett hela första jävla säsongen och jag vet vem jag ska skylla på om mina ögon blir fyrkantiga, och vem som bär skulden till varför jag jagat dinosaurier hela natten :)


111223

Dan före dan idag alltså. För några år sedan var detta den långsammaste men ändå mysigaste dagen på hela året. Sedvanliga traditioner är sig fortfarande lika men den där längtande känslan vill inte göra sig påmind överhuvudtaget, inte ens lite. Jag har stresshandlat med resterande av varbergs invånare, lagat mat och härnäst står det bingolottos uppesittarkväll på schemat tillsammans med pappa, som varje år men varför fan i helvetes jävla skit tycker jag att det mer är omständigt är mysigt? Missförstå mig rätt nu, det är inte så att jag är en bitter gammal kärring som sitter i min ensamhet och hytter med näven, det är klart att jag ser fram emot ytterligare en julafton och att ha alla samlade, speciellt eftersom det blev bestämt idag att jag åker med mamma och co ut till mormor och morfar vilket jag inte gjort på flera år. Och julklapparna sen då! Jag kommer flyga på dem som en hungrig best och slita sönder varenda millimeter av omslagspappret i iver av vad som ligger i. Nej, det ska jag inte. Sån är inte jag. Jag tycker mer om förarbetet med att hitta på mysiga saker att köpa och slå in dem med omtanke och skriva rim som får tankeverksamheten överbelastad hos den som läser. Vuxen och sofistikerad som jag är.

111223




Igår var detta klippet jätteroligt, idag tilltalar det mig inte alls lika mycket.


111222


Känslan som uppstår när jag fastnar med foten i pappas rullstol (fråga inte hur jag lyckas) och utbrister "men fan är du handikappad eller" och han tittar på mig med sin såndär pappiga blick och svarar "vad ser det ut som".
Jag kan verkligen välja mina ord ibland.


111222





Jag har alltid sagt att städa inte är bra för hälsan, antar att jag fick det bekräftat på riktigt idag. Så nu kan jag tycka synd om mig själv med gott samvete. Haha, och jag älskar hur cool jag försökte spela i telefonen med en orolig mamma nyss "äsh, det var väl ingenting, en liten sticka bara" när jag egentligen sitter här kallsvettandes och helt kritvit i ansiktet och tror att jag ska förblöda vilken minut som helst.

111222







111222




Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag brukade vara kär i Hugo, nu ligger jag här dubbelvikt på golvet med tårarna sprutandes och andnöd. Åter igen, hur tänkte jag där?

111221

Vaknade för en liten stund sedan med knäck-papper fastklistrat på kinden. Min första tanke när jag upptäckte det var att slicka på pappret för där kunde ju trots allt finnas lite knäckrester kvar. Jag gjorde inte det, såklart, men bara tanken får mig att känna lite smutsig. Så jag vek ihop det lite extra fint som för att kompensera äckligheten med prydlighet. Kanske någonting att tänka på i övriga livet också med tanke på hur det ser ut runt omkring mig? Liksom kompensera eller rentav ersätta varje dum sak, som nagelbitning och hetsätning med någonting bra som till exempel diskning och dammsugning.

111221





Skriver uppsats, mailar lite, leker indiana jones och äter lyxlunch. Livet med Elina är verkligen top notch!


111221

E: ska det stå frågor om autism eller fördjupningsarbete om autism?
N: om autism
E: tack, jag ska fråga dig om råd i allt...


111221






111220

Här ligger jag och gråter som ett litet barn till senaste avsnittet av Gossip Girl. Hur kan världen vara så orättvis? Först var det tårar av lycka som sakta men säkert byttes mot ångestskärande skrik (okej, kanske inte riktigt). Och läppen, den jävla f***läppen är inte min vän. Är du äckelmagad så blunda nu, men jag kan alltså trycka ut mängder med var och blod och skit, och jag har fortfarande med den där sjukt intensiva smärtan så gott som hela tiden. Jag nyser, jag tappar rösten och jag ligger med både långkalsonger, kofta och onepiece. Toppentisdag! Tur att jag har fått en snygg frisyr idag iallafall, annars hade jag fan tippat över den där bristingsgränsen.

111220




Det här är min skämslåt som jag brukar lyssna på när ingen hör, och efter att ha sett den här musikvideon så skäms jag ännu mer över att jag tycker om den. Fy på mig. Hur tänkte jag där liksom? "Kriminiminiminell", hahaha!

111220




Jag har slarvat, jag vet. Men tro det eller ej så har jag faktiskt ett liv utanför bloggen också :)

FOXYFINE PEACHYPIE




Alltså Persikan, ser du vilket tråkigt liv jag har utan dig? Du får aldrig aldrig aldrig lämna mig mer, jag skiter i om det är en jobbresa, jag ska fan följa med ändå.


111219




Gick loss med saxen och rakapparaten på C idag, fick honom att se ut som m shadows i blå dr alban keps, det ni! För övrigt är läppsituationen någorlunda under kontroll, nu sitter jag bara på ett aningen hetare plut än vanligt och för min del behöver det inte lägga sig mer. Gratis restylaneinjektion liksom, vem vill inte ha det?

111219

När jag vaknade imorse var jag helt yr i huvudet av smärta. Jag hade sådär helt fruktansvärt ont så det inte gick att lokalisera var smärtan kom ifrån. Jag masade mig upp i slow motion till spegeln och inser att jag har vad som ser ut som årets fläskläpp och kan med snabb uteslutningsförmåga konstatera att det är min jävla percing som bråkar med mig. Lyfter lite försiktigt på överläppen för att mötas av blodrester och svullnade vävnader. Efter att ha sköljt munnen i en hel evighet och kylt ner svullnaden börjar jag äntligen känna mig som en människa igen men varje gång jag öppnar munnen för att prata känns det som att någon drar runt ett rakblad i munnen på mig, frukosten ska vi inte prata om. Jag fick i mig några bett på en smörgås och fick komplettera resten med nyponsoppa för att inte behöva svälta ihjäl på kuppen. Varför händer detta alltid mig? Och nu när den värsta smärtan har gjort så att jag i princip har domnat av i munnen inser jag att jag är tjock i hela huvudet och kan knappt andas. Tack Gud, kan du ge mig en jävla jul utan att jag är sjuk? Har ju trots allt varit det de senaste fem åren... Kan ju i och för sig gotta mig i att jag ser ännu mera ut som den där hollywoodfrun jag drömmer om att vara med min plutande överläpp och oförmåga att byta ansiktsuttryck.

111219








Julhandlat, slängt skräp, gjort köttbullar i olika smaker och form, städat, gjort knäck, sovit på soffan, spelat tv-spel med pappa. Helt okej söndag helt enkelt :)

111218

Varbergska kan vara den fulaste dialekten som finns. Gud bevare mig väl om jag mot förmodan skulle anamma denna verdervärdiga röstklang och ordformning på äldre där. "Jaha, är hans hemma" heter tydligen "Jauhau, Hauns vaur hann hiemma" som om man var kroniskt tandläkarbedövad eller ständigt gick runt med något opraktiskt föremål tryckt mot gommen. Jag är glad att min generation tillhör den lite mer beresta världsvana sorten som har blivit integrerad i hela sverige med rikssvenska och öppna sinnen på cv:t, och inte bara ha som världsbild den lilla bonnahåla vi blev tilldelade vid födseln.

111217




Helt värdelös bild men den ungen är ju det bästa som finns så det gör inte så mycket. En vacker dag ska jag adoptera, kidnappa eller äta upp henne bara för hon är så söt. Idag har vi minsann firat minijul tillsammans hon och jag, och en massa andra också då såklart. Nästan alla mina favoritkusiner i ett och samma rum med god mat och årets första genuina julstämning. YES JAG KÄNDE DET! Så nu är det då dags att börja tänka på de där jävla julklapparna, för bara för att jag vill skjuta fram det några veckor så betyder tydligen inte det att alla andra håller med mig. What's up with that?


111217







Jag älskar människor som är elaka mot sina barn! Eller ja, alltså, ni fattar...


111217





111217




Spenderat kvällen tillsammans med arbetskamraterna. Världens underbaraste folk och gratis är ju alltid så jävla gott så det kan inte bli annat än bra. Bortsett från den lilla detaljen med kvällens aktivitet, Bowling. Jag var värdelös. Jag har aldrig varit så dåligt på någonting i hela mitt liv och alla ni som känner mig vet precis hur jäkla dålig det innebär att jag var. Jag blev totalbrädad av Lilian 70+ som aldrig hade rört ett bowlingklot tidigare i hela sitt liv, tur att jag har shyssta moves som skenmanövrar annars hade jag aldrig överlevt kvällen med självrespekten i behåll. Men nu jävlar ska jag dra någonting gammalt över mig och skämmas, skämmas som en hund, och imorgon ska jag skratta åt det och låtsas som om jag kan leva med mig själv.

111216

Igår var Victoria över en stund och vi skrattade åt en man som satt på en stol som gjorde att det såg ut som han hade årets hockeyfrilla. Egentligen kanske inte alls så hysteriskt roligt, men vi började fantisera om hemsidor med unintentional mullets och just då i det ögonblicket var det fruktansvärt roande. Men Gud straffar somliga direkt, jag har drömt såna otroligt obehagliga mardrömmar om denna man, och nu är jag lite i det stadiet att varje gång jag går in i ett rum måste jag titta bakom gardinerna och på andra möjliga gömställen efter män med hockeyfrisyr. Vissa blir skräckslagna över hon äckeltjejent i exorcisten eller den lilla ungen i jurtjyrkogården men inte Nathalie inte, hon skriker högt åt män med ofrivilliga hårlängder.


111216




Hur tänker skolan som har panoramafönster ut över hamnen i föreläsningssalarna? När hälften av klassen helt plötsligt vinkar åt den inkommande getteröbåten med turister vet man att det inte är de mest intressanta ord som yttras framme vid tavlan iallafall.

111216





111215





111215






111214

Tre böcker om autism, marabou apelsinkrokant, prat om allt mellan himmel och jord, katthår och clementiner, kan man hitta bättre sällskap en onsdagskväll? Nej, jag tror inte det.

111214

Ibland tänker jag på hur det inte bara är mitt liv som har påverkats av allt som har hänt de senaste månaderna. Speciellt tänker jag på den stackars stackars mannen som brukade övervaka mig om kvällarna när jag gick runt och borstade tänderna endast iförd underkläder eller när jag jämt och ständigt snubblade över dammsugaren eftersom det faktiskt inte alls är lika smidigt som det är kul att dammsuga med skyhöga klackar och kort klänning i takt till valfri låt av LMFAO. Och när jag generat reste mig upp stod han som på beställning där och skrattade på andra sidan glaset och fick den där lite förnärmade minen när han insåg att jag märkt av hans närvaro. Eller de kvällar han nickade sympatiskt när jag satt i en hög på golvet med maskaran rinnandes ner över kinderna och rödsprängda ögon. Samtidigt som det var obehagligt så kändes det ändå lite betryggande att ha honom där under ensamma kvällar, övervakandes. Men vem roar honom nu? Hur har hans liv förändrats sedan den dagen mitt slogs i spillror? Sedan den dagen jag slutade dricka nyponsoppa ur vinglas och skåla med honom, sedan den dagen jag slutade mima till nicki minaj, sedan den dagen jag slutade skutta runt på min pilatesboll (det var nog en av hans favoriter) och sedan den dagen jag tog mitt pick och pack och lämnade det livet bakom mig? Undra som flundra om den nya hyresgästen är hälften så intressant som jag var, eller om han faktiskt saknar mig ibland, den där äckelgubben?

111214






111214




111214

Har lekt hästtjej hela förmiddagen och jag var förvånansvärt bekväm med det även om mitt sista möte med en häst var med bruten hand. Jag har puttat, lastat, dragit, klappat och lyft ben, och agerat moraliskt stöd då. För att vara ett veterinärbesök var det faktiskt ganska mysigt :)


111214





Frukost på sängen kan slänga sig i väggen, Blues på sängen är det nya svarta <3


111213

Jag satt precis och funderade på vem jag är idag gentemot vem jag var för cirka fem år sedan. Då hade jag långt hår som var rakat på sidorna, töjningar i öronen, piercings lite överallt och en attityd som var till duga.  Baggyjeans var en vardag och jag lyssnade på slipknot och stone sour dygnet runt. Sen hände något, jag kapade håret, plockade ut mina piercings, bytte baggy mot stuprör och ljusade upp håret rejält. Jag köpte min första odd molly jacka och levde i söta små blusar från samma märke. Sen helt plötsligt utan att jag vet hur tatuerade jag foten, kapade mitt hår ännumera till nån jävla hardcore Justin Bieber wannabefrisyr, blev en fanatiker av ytliga saker så som designerkläder och dyr inredning, bytte ut stuprören mot korta klänningar och mina ballerina blev femton centimeter höga klackar. Den naturliga sminkningen blev mörk och sotad, parmiddagar blev sena nätter på krogen och ja, det är väl lite där jag är idag. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, på ett sätt älskar jag mitt nya jag i och med att jag saknar spärrar, jag vågar ta för mig och jag skrattar mer än jag gjort på flera år, men, känns det inte lite som att jag trillat tillbaka antal år i utvecklingen?

111213




Jag vet, världens sämsta klipp idag men jag försökte få in lite luciafeeling...


111213






Men gud, man ser ju dina revben!

Det är faktiskt okej att klaga på sin kropp även om man inte är stor. Jag är så jävla trött på att höra "du ska inte klaga, du som är så smal". Eh, fuck you. Det kan vara minst lika jobbigt att vara smal som att vara stor ska ni veta. För av någon konstlig anledning är det okej att säga rakt ut till folk att de behöver äta mer, eller poängtera hur jävla smal man är "oh gud, man ser ju dina revben". Ja det gör man faktiskt. Tänk om jag skulle säga "oh gud vilka valkar du har" eller "ska du verkligen äta sådär mycket" då hade det startat ramaskri och jag förstår helt ärligt inte skillnaden mellan de båda. Jag vet inte om det här kommer som en blixt från klar himmel men alla människor har känslor oavsett vikt, det är liksom ingenting som kommer med fettprocenten, bara så att ni vet.


111212






111212

Det här var för några minuter sedan ett argt inlägg om att en viss person ska ge mig ett jävla break. Men sen kom jag på, varför lägga ork och energi på alla negativa människor när det faktiskt finns himla bra och rara människor också här i världen? Som idag tillexpempel fick jag en julklapp från Elinas mamma, är inte det gulligast någonsin? Som en skänk från ovan efter min kassa inställning till julen igår. Äntligen börjar jag känna en liten liten antydan till värme i mitt hjärta. Synd att det krävs att få paket för en sån greedy jävel som mig bara.

111212




När man inte kan sova om nätterna kan man ju likagärna gömma sig bakom duschdraperiet iklädd björnfitta och långlänning, inget konstigt alls om man heter Nathalie tydligen.


111211




Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag... Mitt andra försök till att få julkänslor i år, utan det minsta resultat. Varken pepparkaksbak eller lussekatter biter på mig verkar det som. Inga köpta julklappar, ingen adventsstjärna och inga tre lågor i adventsljusstaken här inte. Om det fortsätter i den här takten kommer jag vara den nya Grinchen lagom till nästa år.


111211





111211




Kommer in i värmen hemma iklädd vad som känns som endast nylonstrumpor och skinnjacka efter att ha spenderat 2,5 timma sovande som en jävla bananfluga i en soffa tillsammans med P. Vi sprang från lägenheten till hållplatsen på två minuter, samma väg som tog närmare tio igår. Efter en trött tågresa kommer jag innanför dörren med sträckt nacke, svullet knä och mörkblå tå. Bra kväll i Göteborg igår helt enkelt.

111210

Peaches: Alltså vad heter den där baren, utan brallan nåt...
Nathalie: Rumpan bar?
Peaches: Nej! Tintin!
Nathalie: ...


111210





111210

Kanske världens mest givande sms-konversation...


111209

Ligger här för mig själv, tittar på idol och filosoferar. Jag brukar alltid klaga över mitt kön, eller alltsåja, ni fattar, jag klagar över att jag är en ung kvinna i mina bästa år. Ni vet hela feministsnacket, men shit, efter ikväll kan jag ta all jävla kvinnodiskriminering med lägre lön och mindre värde. Tänk er att vara man. Fy fan vad tråkigt, är det någon som ens märkt att Robin bytt kläder tre gånger under kvällen? Jävla tröja och jeans liksom, men fuck-a-licious va Amanda är snygg. Att kunna ha feta klänningar och höga heels väger lätt upp till pms, mens, föda barn och allt det där andra tjafset.

111209

Skärpning i grytan Nathalie. Jag har ju suttit och skrivit hemtentamen nu i två dagar och har verkligen inte kunnat greppa ett ord av vad det står någonstans oavsett språk och jag har känt mig så fruktansvärt ofokuserad och förvirrad. Nu helt plötsligt slog det mig varför. Igår till frukost åt jag en fralla utan pålägg, och till lunch gnagde jag på fyra revben, sen dess har jag inte ätit, inte sovit och inte druckit. Kanske kan ha en liten liten koppling?

111209





111209


Nathalie: Vad gör du nuförtiden?
Elin: Jag jobbar som sjuksköterska
Nathalie: Jaha, du jobbar på Jysk! Vad roligt!


111208

Haha, jag har blivit så himla van vid att läsa på norska att jag blev helt ställd när hemtentamen stod på svenska. Jag kunde helt enkelt inte greppa vad det stod för hur många gånger jag än läste om meningarna så tänkte jag mig orden på fel språk. Hjärntvättad tjej eller vad?

111208






111208




Idag började fröken Nathalies dag runt halv två, och slutade runt klockan fem. Latare människa än mig får man fan leta efter. Jag masade mig upp klockan åtta och gjorde frukost men orkade jag äta den, nej, istället tryckte jag i mig pepparkaksdeg. Jag lider av lite tentaångest, ni vet den sortens ångest som gör att man inte orkar bry sig. Istället för att plugga som jag borde göra så väljer jag att vända böckerna ryggen och lägga all min fokus på all onödig skit här i världen, som typ att göra rastaflätor på katten och färglägga morgontidningen med genomskinligt nagellack.

Den som listar ut vart jag har tagit kortet lovar jag att bjuda på fika förresten ;)



111207





111207




Do skaa in betuun cam in såååomar,

Ivan meedanoon taseraar,

Po såååomar tirr ja mesturaaarnedd,

Po komeer dolmonaa snaat,

Jar jöör sona plomana plåornmormaar,

Jar kuera con kagen gröön,

Harr john? marasen cuna cuumitt,

Har john? karpun john? merkor snöe.

111206

Med risk för att ha det norra halvklotets sämsta humor skrattar jag så tårarna sprutar åt dessa charmerande små liv.





111206

Elina är en riktigt vän hon, hon ser att mina ugglor är ugglor och kallar mitt kaos för kreativitet. Sen förstår hon sig på mina uttryck också, som när jag mitt i en konversation slänger ur mig potatis potatis. En sån borde alla ha :)

111206








111206

Laddar upp inför pepparkakshusbakning och skitsnack med M. God have mercy on my soul för så som jag känner mig nu kommer jag vakna upp med kristyr i hela ansiktet och nonstop i näsan, meeen det kan ju bli lite spännande det med. För inte nog med att jag har jobbat och pluggat (läs fikat) så har jag suttit hela eftermiddag och försökt lära mig ett nytt språk.

111206







111205






111205

Idag tog det mig två timmar att åka till göteborg, två timmar. Hej bilkö och hej jag missar pendeln med en minut. Sen efter mycket om och men och efter en mysig fika tillsammans med Josie inser vi att Göteborgs konstmuseum minsann har stängt på måndagar. Bra jobbat.

111205




Hej jag heter Nathalie och jag är ett levande kaos. Här sitter jag nu, fullt påfjädrad med huvudet begravt i händerna. Jag har en heldag i Göteborg planerad tillsammans med Josie och borde sitta i bilen för en kvart sedan ungefär. Men jag hittar inte mitt bankkort någonstans, jag vet att jag hade det i min väska igår (eftersom jag inte hittade det igår heller men sen en stund efter att jag desperat behövde det och hade fått låna pengar av Victoria valde det att dyka upp) och nu är det alltså borta. Jag blir dum i huvudet på mig själv. Har lyft på varenda pinal, vänt bilen upp och ned och tömt varenda väska flera gånger. FAAAAAAAN.

111205


Åh, alltså människor. Fina fina människor. Här hittade jag ett svar på gårdagens film som gör mig helt varm i kroppen <3




111205






111204

Jag känner en viss differens i mina olika liv. Idag har jag tittat på glee, ätit thaimat, spelat tv-spel och grisskrattat åt pinsamma youtubeklipp iklädd onepiece. Imorgon tar jag på mig kläder från acne tillsammans med snygga klackar, skrattar sofistikerat och går på konstutställning i Göteborg. Två helt olika världar men det är så fruktansvärt skönt att kunna vara slashasnathalie och sen bryta av med fashionnathalie emellanåt. Sen finns det ju husmorsnathalie, galenpannenathalie och estetnathalie, men de har jag satt på hold ett litet tag. Det blir lite rörigt att hålla reda på alla samtidigt. Vore ju lite pinsamt att grisskratta i sparkdräkt inne på göteborgs konstmuseum eller så.

111204

Jag blir så himla himla ledsen när jag ser sånt här. Det är så otroligt orättvist och jag känner mig så hjälplös.  Den här filmen är så sanlöst gripande och även om jag sett den flera gånger nu så sitter jag här med tårarna sprutandes och värk i hjärtat. Se den, och tänk efter, för det här är vardagen för så himla många och det är långt ifrån alla som är så starka som denna pojke är <3




111204

Frukost på sängen och glee, känns som en helt okej start på söndagen. Pappa har flytt landet och jag ser det som en möjlighet att komma lite på fötter igen, en möjlighet att ta tag i mig själv och sluta vara den där oansvariga sextonåringen som jag förvandlats till. Idag tar jag mig i kragen och öppnar böckerna för första gången inför torsdagens tenta och lär mig själv innebörden av vuxen. Framförhållning som vanligt...


111204





111203

Nu jävlar är det ett nytt par Lita på väg hem till mig. Blir det fel den här gången också kommer Usama att framstå som godhjärtat kan jag lova...

111203







111202

Fick precis den briljanta idén att göra mig en egen julkalender, och eftersom jag ligger en dag efter bjuder jag på två luckor på en och samma gång, kan det bli bättre eller?! Bara klicka på luckan så dyker det upp någonting trevlig kan jag lova <3










111202





Mina bästa tips för att dämpa fullständig kaosilska är att laga mat i onepiece och att titta på Manowar, världens manligaste män, på google. Vem vill inte ha en långhårig man i skinnstring liksom. Blir lika till mig varje gång.



111202




Jag är så fruktansvärt jävla förbannad på inkompetenta jävla Nellyfittorna som inte ens kan skicka rätt jävla sko. Tror ni inte att mina Jeffrey Campbell som jag väntat på en hel evighet kommer i en jävla pissig diarréfärg och i modell hårig när jag beställt de klassiska bruna. Orderbekräftelsen är på min sida den med så det måste vara en färgblind liten snorunge som packat påsjäveln. Har man betalat 1700 kronor för ett par skor ska man väl för fan få den färgen man har beställt. Jag som varit så jävla glad och längtat efter att få dessa jävla skönheter och så ser det ut som jag doppat fötterna i en jävla bajsblöja. Ursäkta mitt mogna val av ord men det är precis så de ser ut. Pappa tycker att jag är en idiot som blir så arg över ett par skor, MEN, mina bruna jävlar som jag skulle haft är såklart slut så jag sliter hår och spottar och fräser som aldrig förr. Nelly brukar vara mitt mekka men nujävlar är det snarare i klass med älvdalen. Jag vet att alla män som läser detta antagligen kommer vika sig av skratt, men tänk er om ni tror att ni dragit hem carmen electra och vaknar upp med lasse kronér, fattar ni då hur det känns?

111202




Ironiskt nog insåg jag igår att mattan som jag vill ha i köket kostar över dubbelt så mycket som det hade kostat att lägga ett nytt golv. Så nu får det bli ett samtal till hyresvärlden och fjäska och se om han låter mig få utlopp för min kreativa ådra (och sitta med benen i kors och titta på när starka karlar gör jobbet åt mig). Can't wait!

111202

Här ligger jag, en ung kvinna i mina bästa år med skolböckerna i en prydlig liten hög på sängborder och med datorn i knät. Jag borde fascineras av Thurén och Lundahl, men icke, jag fascineras av sjunde himlen och en ny maskara dom gör reklam för var tredje minut. Klockan är för fan halv tolv och jag har tusen saker att göra idag men jag orkar inte ta tag i min feta hy och mitt spretande hår så jag håller mig sysselsatt med annat. Lediga dagar tar fan död på mig, vart är min struktur? Ge mig min struktur!

111201

Första december och här ligger jag i sängen och tittar på lyxfällan. Trots att jag inte direkt ligger i någon riskzon mår jag alltid lite dåligt och får för mig att jag måste sälja allt jag äger för att få det att gå runt (läs: för att kunna köpa ännu mera skor varje månad). Så om en kvart kommer jag stå fullt munderad och fota oanvända kläder frenetiskt för att få dem att se så snygga ut som möjligt för att sedan ha separationsångest när jag lägger upp dem på tradera. Och när jag ändå är där inne varför inte klicka hem någon shysst päls eller de där dr marten kängorna jag spanat på ett tag? Det är ju ändå snart jul och nu när jag inte har han som brukade köpa världens bästa julklappar får jag ju se till att göra det själv, eller? Jag hatar mig.

111201

Min iphone blev en ajphone då den hoppade upp och slog mig på handen. Det låter kanske aningen udda men jävlarimej vad ont jag har, det strålar ner i hela armen. Telefonen på handen, datorn i huvudet och tv på hjärnan, dessa jävla teknikprylar kommer bli mitt fall en vacker dag. Och så sömnlös på det, jag älskar mitt liv ibland. Jag får trösta mig själv med lite Jersey Shore.

RSS 2.0