tjugoåttonde mars

Skrattar och gråter om vartannat, hysteriskt. Inte så att det hörs, snarare i panik inuti mig och med respekt för våra grannar får det stanna där, tills vidare. Tenta imorgon, om grunderna inom min utbildning och jag känner mig körd. Simple as that. Skulle ha pluggat i förmiddags, kom hem med en kavaj och en ny t-shirt. Skulle ha pluggat i biblioteket, pratade om bilar (!) och släp med Elina. Skulle ha pluggat i eftermiddags, funkade i en kvart innan jag kom på att jag skulle duscha, och raka benen, och titta på tv, och hänga på facebook, och diska, och... You get the point.

tjugosjunde mars pt 2




Marley Dyrendahl Borg, det är svårt att inte älska den killen även om han är en liten vilding...

tjugosjunde mars




Helt grå tjej idag! Inte bara tischan utan även i sinnet. Skulle tro att det är tidomställningen som spökar, vafan, sno en timma av min skönhetssömn bara sådär?! Har spenderat dagen med att vara hundvakt åt Marley, skulle aldrig fixa att ha en hundvalp känner jag. Så himla mycket att tänka på, nöjer mig lätt med att vara hundägare bara för några timmar då och då. Känner dock att vi har ett sjukt snyggt par, marley och jag.

tjugosjätte mars pt 3

Tänk att födas med silversked i munnen, med framgångsrika föräldrar och ha råd att göra vad helst som faller in, eller att födas med perfekta gener, vara vacker utan ansträngning och kunna leva på sitt utseende. Det är väl alla flickors dröm antar jag, men frågan är hur stimulerande det kan vara? Jag älskar känslan av att arbeta för varje krona och verkligen känna att jag unnar mig allt som jag köper. Dock hatar jag hur jag ser ut. Varje gång jag ser en vacker människa vill jag bara gå därifrån. Därav mina svårigheter till sociala tillställningar. Jag har enorma komplex över min acne, min spetsiga haka och min beniga kropp som har allt fett felfördelat vart man än tittar. Jag hatar det jag ser i spegeln varje morgon och som om inte det vore nog tycker jag att jag har en kass personlighet. Det sistnämnda kan jag jobba på, förbättra mina positiva egenskaper och arbeta bort de dåliga. Jag kan slänga på mig puder för att iallafall minska rödheten i min hud och jag kan klä mig i plagg som framhäver det lilla jag tycker om på min kropp. Jag hatar mig själv, men mest av allt hatar jag mig själv för att jag gör det. För alla är vackra, innerst inne, det gäller bara att veta hur man ska presentera det fina i allt jävla kaos.

tjugosjätte mars pt 2




Såhär vårig har jag varit i eftermiddag! Som vanligt blir det aldrig riktigt som jag tänkt det. Har fortfarande inte fått läst igenom dom där j*vla böckerna och har fortfarande ingen motivation till att göra det. Joggingturen i morse gav mig visserligen energi för stunden men nu har jag ont i hela kroppen! Är rädd att jag inte kommer ta mig upp ur sängen imorgon på grund av träningsvärk, haha. Men nu har jag iallafall utfört detta årets träningspass och det kommer jag leva länge på!

tjugosjätte mars

Alarmen ringde halv nio imorse. Trött och jävlig gick jag upp, borstade tänderna, tvättade ansiktet och snörade på mig mina träningsskor. Slängde på Britney Spears på högsta volym i iPhonen (haha ja, Britney, hade någon frågat mig om jag gillade henne i någon social sammanställning hade jag bara skrattat och skakat på huvudet, men helt ärligt har jag nästan alla hennes skivor och tyckar att dom är grymt bra på pep!), drog mig lite innan jag väl kom utanför dörren, men nu är jag tillbaka helt jävla mörbultad efter fem kilometer i skogen. Tragiskt att man kan bli så jävla trött som jag är nu för sånt som är vardagsmat för andra. Men det kändes bra och jag fick en go start på dagen.

Nu ska det hällas i kroppen ett glas blåbärssoppa och sen ta en tur in i duschen, efter det är det återigen skola som står på schemat. Har salstenta på tisdag och jag kan fortfarande inte ett jävla piss.

tjugofemte mars pt 2

Ögonen går i kors efter att ha suttit och läst teorier och samtalsmetodik hela kvällen. Hade kanske hellre roat mig med annat men det har varit ganska skönt att bara vara hemma och pusta ut lite. Har även hunnit med jobb och åkt på en Kulinarisk resa genom Halland idag, haha. Känner mig som 45 med gråa hårstrån och åderbrock med mina otippade utflykter men vadfan, a girl has got to do what a girl has got to do. Är mat köttkåt och älskar att spendera pengar är det det bästa som finns. Planerna för resten av kvällen är att dansa runt till Rihannas RatedR i ansiktsmask och underkläder, sånt gillar jag!


Åt förrestem grillspett med pommes och barbecue sås, faan vilka sommarkänslor jag fick! Man kan inte tro att jag äter som en man så liten som jag är... Thank God for good genes!




tjugofemte mars

Firar den lediga dagen med att jobba, kan det bli bättre än så? Tentaplugg får bli en annan gång helt enkelt. Men extra klirr i kassan är aldrig fel när man lever flådigt som student. But that ain't bringing me down bitcheess! (Testade en Daniel Paris, kände direkt att det inte var min grej)  Nu ska jag sitta här i några timmar med risigt hår och ovårdade naglar och ändå försöka se proper ut inför konferensgästerna. Wish me luck!

www.finest.se/DanielParis, önskar mig honom i en liten bur!

tjugotredje mars

Idag har det inte gått i många knop här hemma kan jag lova. Har varit ur pyjamasbyxorna en gång under hela dagen och det var när jag var tvungen att springa över till affären för att köpa köttfärs. Så fort jag kom innanför dörren hemma åkte de dock på igen. Har varit riktigt slapp/sunkig/lat/äcklig idag. Visserligen fått pluggat en hel del, men med asset i sängen känns det ändå inte så produktivt. Längtar verkligen till imorgon kväll när morgondagens examination är över så jag kan slappna av lite när det gäller den biten iaf. Sen är det bara tentaplugg kvar innan den här kursen är slut. Lägtar så otroligt till sommaren så jag kan få släppa skolan en stund och bara lapa sol och njuta!

tjugoandra mars pt 2

Full av överskottsenergi och sjukt nöjd över att jag har världens finaste folk i mitt liv är det dags att avrunda dagen. V, i know i don't tell you how much i love you as often as i should. Finns ingen som får mig att skratta som du.

Känner mig för övrigt lite som Paris Hilton just nu, rosa med stora fötter.

tjugoandra mars




Busy day. Startade morgonen med att spela in samtal tillsammans med ett åttondeklassare, åt frukost tillsammans med ett födelsedagsbarn, mötte upp min före detta praktikhandledare, tvättade fönster, fyllde kylskåpet med mat, åt fruksallad tillsammans med BFF V, hämtade hem bilen från service, tog en lång promenad tillsammans med V, lagade mat och sist men inte minst bakade morotscupcakes med philadelphia glasyr. Är med andra ord helt jävla slut i kroppen nu, och det i kombination med sockerchock från cupcakesen är ingenting jag rekommenderar.

tjugoförsta mars pt 2

Kom hem halv två inatt från jobbet, trött och jävlig. Fick dock finbesök på jobbet av Linnea och Marley som kom förbi med nybakade kanelbullar. Gulle dom! De höll mig sällskap i några timmar samtidigt som jag redigerade bilder och ändrade layouten på en VB. Nu gäller det bara att styrelsen godkänner sen är my mission completed - för den här gången.

Idag har jag varit ruskigt oproduktiv även om jag varit överallt och ingenstans. Borde verkligen ha pluggat men som vanligt hittar jag på annat för att slippa och det kommer sluta med att jag sitter på torsdag på seminariumet och är oförberedd och mår dåligt. Mig i ett nötskal. Imorgon däremot händer det grejer! Ska spela in ett samtal klockan åtta, och jag har ingen aning om hur jag ska lösa den biten, håller tummarna för att det ska falla sig naturligt. Nighty night!

tjugoförsta mars

Idag är en sån dag då jag önskar mig lite mer kött på benen, och lite mera stake.

tjugonde mars pt 2




Dessa små vänner kombinerade jag med ett par slitna stuprörsjeans under förmiddagen. Fint tyckte jag, opraktiskt tyckte pappa i och med att jag skulle tvätta bilen. Hade jag dessutom vetat att jag skulle torka kaskadspya nu i eftermiddag kanske jag hade prioriterad annorlunda. Oh what a glamourous life I must say.

tjugonde mars

Fan fan fan! Jag har suttit så länge och letat efter en skjorta från weekday att jag helt glömt bort att jag ska jobba.

nittonde mars pt 3





nittonde mars pt 2

Hemkommen från vårshopping med V, hon är så himla underbar den tjejen alltså. Finns ingen, och då menar jag verkligen INGEN som kan mäta sig med henne. I tio år har hon varit min vapendragare och högra hand i alla lägen, sjukt när man tänker efter. Jag fick fyllt på min garderob ordentligt till våren som jag faktiskt lyckades känna närvaron av idag! Så som det skriker i kroppen efter sol och värme så är det fan på tiden.

Jag har även hunnit avverka kalas nummer ett och har ytterligare ett till på agendan innan jag får kasta mig i soffan på riktigt. Och om jag känner värdpar nummer två rätt så kommer det dröja långt in på natten...

nittonde mars




Redo to hit town tillsammans med V i kylan. Här ska införskaffas födelsedagspresenter, något till ikväll och antagligen spendera timmar av skvaller och skratt på något café!

artonde mars




Världens alla white trash combined är fräshare än vad jag känner mig ikväll.

trettonde mars pt 2




Mina nya bästa vänner! Har haft dem liggandes i en låda i vad som känns som en hel evighet utan att använda dem, och när jag tog på mig dem i fredags igen så insåg jag att jag aldrig ägt ett par bekvämare skor. Dessutom känns livet så himla mycket roligare om man känner sig snygg, och jag kan inte göra annat än älska mina skor som jag i princip vägrar att ta av mina fötter. De är på mig när jag dammsuger, diskar och lagar mat. Haha, jag vet att jag är lite skadad, men speciellt en ledig sunkig söndag som den här är de räddare i nöden.

trettonde mars

Sitter med fötterna på bordet, sunkig som en råtta och dricker cola. GÖTT med söndag som inte spenderas på jobbet. Har till och med fått mig en promenad tillsammans med sambo i mörkret. Det är väl i och för sig det mest produktiva jag har uträttat idag förutom powernaps i tid och otid.

tolfte mars




Försökte vara sådära snygg och fancy, visa dagens outfit som en sann modebloggerska och riktigt höra småtjejerna sucka av avund. Haha, det gick väl sådär. Antar att jag inte har det i mig så jag får väl fortsätta på samma gamla vanliga bana. Har varit helt f*cked up huvudet nu under veckorna som jag nämnt tidigare, praktiken kör slut på mig och jag känner inte riktigt igen mig själv just nu. Men igår fick jag lite energiboost när jag agerade värdinna för sambos födelsedagskalas. Jagade tårta, lagade mat och provade skor i säkert en timma tillsammans med mamma. A good kväll for sure och ikväll bär det av till Kungsbacka city för att fira den bortskämda jäkeln ytterligare en gång. Dock slipper jag hålla i saker utan kan njuta av att bli uppassad av svärmor med familj.

åttonde mars pt 2

Haha, såg precis att jag legat en månad efter i dateringen. Bra jobbat!

åttonde mars

Idag vaknade jag med panik, skickade iväg ett sms illa kvickt med texten "förlåt förlåt förlåt! jag har sovit ifrån mitt alarm idag och vaknade nu, skyndar mig så gott jag kan men kanske blir någon minut sen!" och fick snabbt tillbaka svaret "Du kan ta det lugnt, jag har gjort samma sak..." fan va gott när man är synkade.

sjätte mars pt 2

Gör fakturor och lyssnar på dansband, i love to jobba söndagskvällar. Som en rolig tvist började vår städerska kräkas precis också. Vad fan gör jag nu?


sjätte mars


-
Bild från förra helgens bravader med Josie.

Bra helg so far. Piggnade till efter många timmars sömn tillslut. Febern gör sig påmind då och då men jag viftar bort den med godis och skoshoppande. Har varit helt lost i huvudet efter praktiken och all freakin information som ska få plats. Jag har ett litet huvud så hur jag ska överleva resterande två veckor blir spännande att se... Lördagsförmiddagen gick åt till en lång fika på stan med snusk, skratt och tårar tillsammans med V. Lite shopping hann vi självklart också med. Tråkiga jävla baskläder från H&M kom med hem. I hate it. Men kan knappast sitta på kontoret i kortkort och paljetter som tycks vara det enda som existerar i min garderob. På kvällen hämtades jag och sambo upp av en redan full bil, cowsy, och åkte ner borggården på fästningen för fancy trerätters och catchin up' med Malin och co. Planerades även in ytterliggare en middag nästa helg för att fira sambos födelsedag som jag så fint förträngt. Jag är en bra flickvän.

fjärde mars pt 2

...och nu kom jag på att mina nya kuddar som jag köpte på IKEA förra veckan kommer bli svinfula med vår soffa som vi ska ha. I-landsproblem? Kanske ja.

fjärde mars

Med en stor, blå, pulserande bula i pannan och feberfrossa har jag genomlidit fredagen med bravur. Sitter uppkrupen i fåtöljen och spottar och fräser över all jävla teknik som tydligen måste ordnas upp här hemma innan vi blir tjugo kvadratmeter (och en garderob!) rikare. Jag vill hellre köpa nya köksstolar, en sängram och välja tapeter, men icke. Viktigare är tydligen att byta telefon-/internetoperatör och jag ORKAR FAN INTE TÄNKA när hela huvudet sprängs så fort jag råkar blinka. Allt bara går rätt igenom och jag känner mig som världens sämsta flickvän, dock fick vi reda på idag att vi ska flytta så jag har väl inte riktigt hunnit känna pressen ännu. Dessutom fick jag fel pizza innan när vi skulle fredagsmysa. Haha, det är inte mycket som är bra idag även om jag svävar på moln. Förhoppningsvis känner jag mig piggare i kroppen imorgon och faktiskt kan glädjas åt allt bra som händer.

tredje mars


-
Lever mitt liv med telefonen i handen?

Helt sjukt att det redan är mars. Visserligen har myrorna vaknat, gatorna är sopade och fåglarna sjunger på morgnen. Men vadfan, det är ju pisskallt! Dessutom snöade det idag IGEN. Blir helt knäpp på det här. Får jag inte sol och uteserveringar snart vet jag inte om jag klarar det här länge till. Har lite smått shoppingabstinens men jag lyckas hålla mig någorlunda, införskaffade dock ett par tighta riktigt höga jeans idag. Sjukt snygga till en korsett och en kavaj över, gärna med ett par monsterklackar till också. Känner mig stylingtaggad ikväll, men det får räcka med att konstellera i huvudet i väntan på sömn. Imorgon är det ytterligare en dag på praktiken och sen ett möte som jag sett fram emot i en vecka nu, hoppas bara att det blir av, och att jag kan kila ifrån lite tidigare...Återstår att se!

RSS 2.0