120809

Kommer hem från jobbet, tar en dusch, dansar sen runt i lägenheten och rappar halvkasst med till beatie boys iförd superkorta shorts, bh och killer heels. Helt vanlig torsdagseftermiddag i den karlssonska hemmet.

120809

 
Nathalie och fenomenet med den flaxande armen.

120809

En sambo flyttar ut och en annan flyttar in. Det var längesedan jag bodde med en man så det här kommer bli ruskigt spännande...

120803

"The lowest point of my life var när jag i trean på gymnasiet klädde mig i trikåer och lövprydd peruk, och juckade på scen inför 400 personer. Juckapalmen, ett smeknamn som antagligen kommer förfölja mig i resten av mitt liv. Och ja, antagligen även i nästkommande. De populära barnen fick minsann spela surfare och tuffa kändisar, men jag, jag fick spela snuskbuske."

120803

Sjukt att helgens höjdpunkt är att min sambo kommer hem och förgyller lägenheten med sin skånska stämma. Att en etta på 40kvm kan kännas tom är för mig ett under. Hur ska jag överleva den dagen hon faktiskt flyttar ut?

120802

Känslan när man äter någonting gott men råkar få med någonting jätteäckligt som sen fastnar mellan tänderna och man vill bara hosta och kräkas och köra ner en vattenslang i halsen men människor stirrar på en och man vill bara se asdiskret ut men det går inte att sluta göra äcklade miner osv osv. Precis den känslan.

120802

Då var det dags igen. Stressad tjej med tapetrester i pannan orkar inte tänka på grund av huvudvärk och det tillhörande näsblodet hälsar på i tid och otid. Pekar fingret åt tankspriddhet men ändå har jag ett konstant leende på läpparna.

120801


RSS 2.0