130227

Bästa peppen när man inte mår bra är att försöka se bra ut. Anledningen till att jag ej visar mitt ansikte? Let's just say blå/grå gekåspåsar under ögonen och genomskinlig hudton, en svettpärla i pannan här och där samt läppar torra som Magnus Betnérs humor.
 
 

130222

En vet att en är kär när en offrar hyllplan i garderoben utan att gnälla.
 
 
 

130220

God kväll kära banjo-granne.
I ungefär fem timmar jag har suttit med böcker upp över öronen och försökt förbereda mig för morgondagens seminarium. I ungefär fem timmar har jag suttit och lyssnat på klämkäcka banjotoner som ekar mellan betongväggarna och som får mitt liv att påminna om en hypad stumfilm á år jävligtlängesedandåtvapparatervarsvartvitaochmanännuinteförståttstorheteniattfaktiskthadialogifilm.
Kul att du övar, det behöver du.

Mvh

130211

Mitt liv är upp och ned. Fram och tillbaka. Vad som är höger och vänster kommer jag aldrig att lära mig och när jag säger att jag stundtals är så trött att jag inte minns mitt eget namn så är det sällan jag överdriver. Jag kan stirra mig blind på klockan utan att faktiskt förstå vilka siffror som pekarna visar på. Jag behöver en paus, ett break, en chans att ta fler än ett andetag innan livet sätter fart igen. Jag har funderingar på att helt börja om, få en omstart, och jag är närmre den möjligheten än vad jag någonsin varit tidigare. Men det gäller bara att våga hoppa.

RSS 2.0