110630

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu. Har lagt alla drömmar på hyllan och mest bara jobbar och sover. Det är inte likt mig och jag vet inte riktigt vad det beror på. Saknar C varje minut han är iväg och jag antar att det kanske är det som tär på mig lite, som får mig att tappa gnistan till allt. Tänkte bara säga godnatt, och att jag fortfarande lever. Imorgon är ytterligare en lång arbetsdag och sen, kanske kanske, får jag hem mannen över natten om jag har tur <3

110629

Idag pratade jag med Helge Skog, han är min idol. Jag gav honom en påse krabbor och bara log helt jättefånigt.

110621

Dag tre utan iPhone, har tappat all kontakt med civilisationen. Isoleringen blir bara mer påtaglig. Tummarna skakar av abstinens och ljudet av angry birds förföljer mig i mina drömmar.

110618

Min älskade iPhone har idag lämnat ett stort tomrum i min själ. Den har gått vidare till andra sidan och jag är helt förkrossad. Jag kommer alltid att älska dig, mina bästa vän. Jag hoppas att du har det bra på andra sidan.

110618

Har haft en helt sjuk vecka, i dubbel bemärkelse. Har väl sovit sammanlagt åtta timmar på hela veckan och verkligen bara levt det härliga livet. I måndags hade jag besök av härliga människor fram till klockan ett på natten, i onsdags spelade vi öl-spel, hängde på cheers and beers och dansade till Daniel Adams-Ray nere på torget, drog upp medelåldern en hel del bland alla hormonstinna fjortonåringar. Torsdagen spenderades med klasskompisarna ute hos Elina, grillning och skitsnack i värsta idyllen. Så igår var jag helt slut och käkade pizza och kollade med film med C och somnade i soffan.

Ikväll blir det grillning med min favoritgranne tillika kusin här i trädgården, det regnar och är jävligt men det hindrar inte oss. Har vi sagt att vi ska grilla så ska vi jävlarimej grilla.

110615

Vilken jävla dag. Hur jag ska orka gå upp om fyra timmar är för mig ett mysterium. Knappast så att man vill sova nu efter att ha dansat till Daniel Adams-Ray, spelat ölspel och blivit skjutsad hem på cyckel av en liten fyllekaja. Jag är nykter, bör tilläggas, man kan faktiskt ha kul då med.

110614

Har legat i sängen och pratat med C i telefon länge länge, puss på honom <3

110614

Onödig information:
När jag var runt åtta år var jag kättekär i en kille som hette Andreas, han var råtuff och kunde åka vattenskidor. Första gången han pratade med mig kastade jag en aborre på honom. Det blev aldrig någonting mellan oss.

110614




Känns som att dagarna bara flyger förbi just nu utan att jag hinner göra någonting utav dem alls egentligen. Bara en massa nödvändigheter som i och för sig inte alls är så pjåkiga, men just nu känns allt bara så jävla oinspirerande. Igår jobbade jag, klockan ringde halv fem och det var segare än vanligt atta ta sig upp, klockan två blev jag hämtas på jobbet av min kusin för att åka och storhandla i min bil (hon behöver en bil, jag behöver släpas till affären för jag tycker att det är så sjukt tråkigt), sen kom jag hem, hämtade mina frisörprylar och tog med mig min syster ut till mormor för att ge henne en ny frisyr. Sen var det hem, på med träningskläder och kasta sig på cykeln i regnet ner till gymmet, för att knappt hinna duscha efteråt innan det ringer på dörren för ett spontanbesök av alla grabbarna grus vilket var riktigt roligt. Somnade sent som skam, och klockan ringde återigen klockan halv fem.

110612

Hade en riktigt mysig kväll igår tillsammans med C, låg ihopkrupna under ett täcke i soffan, tittade på film, åt fläskfilé, spelade tv-spel och tryckte i oss chips. Så jäkla gott att ha honom hemma igen. Dagen idag har inte varit sämre, åt en snabb frukost, tog bilen ut till kärradal och torpa och tittade på hus, sen körde vi ner och ställde bilen på getterön och gick på klipporna på femte vik. När vi kom hem igen gjorde vi hamburgare som vi la på grillen. För att toppa detta blir det kvällsmat på solviken tillsammans med pappa som är hemkommen från semestern.

LinneaNatalie är en lycklig ung dam.

110611




Egenodlade jordgubbar kan vara det bästa som finns. Och att ha C hemma såklart.

110611

Det är de små sakerna som gör det. Sitter vid köksbordet, äter frukost och lyssnar på radio. Har öppnat köksfönstret så mycket det går så om jag endast fokuserar blicken på de blommande buskarna utanför känns det nästan som att jag sitter på en balkong någonstans nere vid medelhavet. Har träningskläderna på så det är bara att ta en pw ner till gymet när jag känner mig redo och har smält maten lite. Ska dra med min lillasyster också och efteråt är planen att vi ska gå om min kolonilott och plocka med oss jordgubbar hem för att fira att C kommer hem ikväll. Har saknat honom!

110611




Blues ser aningen skeptisk ut, är detta ett konkret exempel på obesvarad kärlek?

110610




Fredagsmys. Peaches kom hit och hämtade upp mig för en tur ner till stan så vi kunde återuppleva förra veckans picknick återigen. Dock i vårat vardagsrum den här gången och med tre hyrfilmer att plöja igenom... Det var riktigt pinsamt att sitta inne med en filt över gardinstången för att slippa solen när jag har gått och gnällt över vädret i flera dagar nu. Men det var värt det. Halv två lämnade hon mig ensam i mörkret efter en runda Little Big Planet. Vi är nog de enda i den här stan som väljer att sitta inne, titta på film och spela tv-spel när man hade kunnat sippa på ett glas vin på Bodegan i skyhöga klackar.

110610

Jag har kommit på vad jag gör för fel. Jag har hela garderoben full med kläder men ändå ska jag trilskas med att gå i mina jobbkläder och känna mig sunkig och ful fram tills att jag hoppar in i duschen x antal timmar efter att jag kommit hem. Tråkig tjej.

110610

Tjej: Nathalie
Jag: Nathalie
Tjej: Nathalie?
Tjej: Heter du också Nathalie?
Jag: ...

Världens mest enformiga första möte?

110606

Jag är sjukligt rädd för
1. Hissar
2. Spindlar
3. Andra människors äckligheter (typ som dörrhandtag på offentliga toaletter)
4. Att göra fel
5. Andra människors åsikter

110606

Vill bara säga Grattis till Sverige, och alla andra födelsedagsbarn jag känner...
Efter att jag och Peaches hade picknick i fredags med ribs, tzatziki, pastasallad, räkor m.m. nere vid fästningshörnan i solen blev jag svinförkyld. Därav att jag gått under jorden ett tag. Borde stanna där lite till egentligen men har ett seminarium imorgon och måste göra jävla opponeringar och annat som är kul att göra när man inte orkar tänka längre än näsan räcker. Smart som jag är hamnade jag på grillning i särö tillsammans med hela min sambos gäng. Det var sjukt mysigt, men inte det bästa att sitta ute i kortkort klänning med feber och hosta. Det har jag fått sota för i natt och nu ber jag fan till alla gudar i världen att de ska ha some mercy on my soul och låta kunna andas imorgon när vi drar med bilen till malmö tjugo över sex.

110603

Haha, hade sån panik när jag skulle sova ensam igår. Blev helt iskall och kröp ihop till en liten boll åt varenda jäkla ljud, så det blev lite terapishopping mitt i natten upptäckte jag när jag kollade mailen i morse. Jag var alltså så trött att jag beställde en massa kläder som jag egentligen inte behöver, och sen glömde bort det. Bra jobbat fröken!

110603

Spenderade gårdagen med en timma på gymmet (kors i taket!), jag blev så jävla trött så jag var spyfärdig, sen tog jag en promenad hem för att träffa min syster, köpa thaimat och bara ligga i en hög i soffan i onepiece och titta på glee. Hon är så jävla bra den ungen, med henne kan jag vara min menatala ålder utan att skämmas.

Borde ha fortsatt packa lådor och rensa men tog en välförtjänt paus idag och spenderade några timmar på min kolonilott. Klippte gräs och rensade ogräs, rena terapiarbetet. Plastpappa Peter hämtade dit pizza och så satt vi tillsammans med mamma och frossade fett och lapade sol. Kontentan av det blev väl upp ett kilo och en knallröd rygg. Jag skulle egentligen gått ner till Kärleksparken på afterbeach men valde att avboka och ringa hit Peaches, bara vara och snacka skit. Blir eventuellt picknick i nyktert tillstånd för att kunna köra och hämta hem C senare ikväll. Känns bra.

110602

Har burit runt kartonger, irriterat mig över sladdar, varit och tränat, burit lite mer kartonger, ätit thai, ätit vattenmelon och haft en mysig kväll tillsammans med min lillasyster. Två tjejer i onepiece som ligger utslagna i soffan till glee, kan det bli bättre än så? Nu har jag Blues vid min sida i sängen, första natten ensam i lägenheten. Kylskåpet tjuter och väggarna knarrar. Kommer nog ta ett tag att vänja sig vid alla nya ljud. Sov gott!

110602

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Allting är ett mindre kaos, både runtomkring mig och i huvudet. Älskling bara jobbar hela tiden dygnet runt och jag kommer aldrig att få nån jäkla ordning här ensam. Synd om mig idag.

RSS 2.0