120629

Det regnar. Det åskar. Jag ska flyga. Kan utan att överdriva nämna att jag har en puls på femhundratrettio (minst) och på riktigt smärtor i bröstet av nervositet. Varför gör jag det här mot mig själv? Och jävla stup i kvarten också. Lugnar mig med att imorgon vid den här tiden kommer jag att ligga på en solstol med en paraplydrink och tugga på greker. Hår mellan tänderna och fullständig förvirring språkligt men vad gör det? Smörgåsbord av bruna ögon och svarta kalufser, jatack. Okej, det kommer antagligen snarare bli vatten, frukt och en pocketbok, men vadfan, drömma kan man väl alltid göra?

120629

Hur en vardagskonversation kan se ut mellan mig och min syster:

N: Vi måste flytta pianot
R: Vilket piano?
N: Det som står där uppe
R: Är inte det en salladsbar?
N: ?
R: Vid toaletten?
N: Pianot som står mitt emot toaletten bland jackorna som inte finns
R: Är inte det en salladsbar?

120628

 

120628

Barndomsminne:
När jag gick i första klass och alla barnen var coola, och töntiga jag fick för mig att jag skulle åka rutschkana och tog världens fart, då fastnade jag med foten i räcket så jag svingades ett halvt varv i luften så jag blev hängandes där upp och ner. Och precis när det hade hänt så ringde det in i skolklockan och jag kom inte loss och alla barnen gick in på lektion och efter tyå jättesupermegalång tid så frågade läraren vart jag var, och då pekade en kille på rutschkanan utanför fönstret och alla lärare fick panik för att de glömt av mig och där hängde jag, helt ensam och övergiven med ett ben upp i luften och sa inte ett ord. Den dagen pratade vi aldrig mera om.

120628

Har blivit sambo, sårad, korthårig, nyfiken, äcklad, utarbetad, internetlös, ledsen, påkommen, otightare, finnigare och nervösare. Tänk vad man kan hinna med på en vecka om man inte skriver dumheter utan faktiskt lever livet istället.

120621

Om en vecka tar jag mitt pick och pack och drar min kos. Bokstavligt talat nästan då alltså. Jag och mitt pack tar våra tre saker vi skulle ta med till en öde ö och masar oss till Kos. Världens bästa impuls. Can't freakin wait!


120620


120620

"Vet du vem du ser ut som? Du ser ut som han Karl-Bertil Jonsson blandat med han, vad heter han... Sonen i sällskapsresan... Stig-Helmer!"

Tack.


120619

"Arne Hegerfors har ju inte åldrats en dag, jag vill också se ut som honom när jag blir gammal" - Nathalie 25 år


120619

Ni som känner mig vet om min älskade fotfobi. Peta på min fot och skriker som ett kolikbarn i en kvart. Kom dock idag till insikt med att denna fotfobi eskalerat lite på senare dar då jag tog mod till mig att ge mig själv ett fotbad, och precis när jag tagit första taget med filen så svimmade jag. Bra Nathalie, bra.

120619

"Jag förstår inte hur du inte kan ha pojkvän, du är ju grym på att städa"


120619




Foto: Cherry Jane Sander

120619

Ligger och tittar på vampire diaries i sängen. Skulle bara titta på ett avsnitt till efter att josefine gått men så tappade jag fjärrkontrollen så den slutade att fungera så nu kan jag inte stänga av. Antar jag att jag måste se klart på hela skivan...

120617

Kan man få nobelpriset i trevlighet?

A: Tusen rosor till dig min sköna!
N: ...jaha? Och vart fan ska jag göra av dem?

120615

Nathalie och huvudvärken från helvetet.
Är fullständigt omotiverad till allt nuförtiden också, men ikväll jävlar ska vi ut och käka män (eller tapas var det kanske?) och ha gött fotbollshäng i götet. Can't wait.

120613

Idag är en sån dag då jag inte skulle ha lämnat sängen.
Vaknade halv sex, superpigg och glad. Tog en dusch, sminkade mig och gjorde mig i ordning. Hann till och med äta frukost för ovanlighetens skull. Tio i sju skulle jag gå ner till jobbet och får den kloka idén att ta med mig lite pålägg till frukosten där, så med mina sprillans nya gråaktiga byxor går jag till kylskåpet, sträcker in handen för att komma åt gó-korven och på vägen ut råkar armen stötta till tetran med blåbärssoppa som stod på samma hyllplan. I slowmotion ser jag hur den sakta sakta börjar vippa, med korv i ena handen och en väska i handen bubblar paniken upp och jag kastar iväg korven ut i hallen för att få en ledig hand, men icke. Blåbärssoppa över hela byxorna, blåbärssoppa över hela golvet, blåbärssoppa under spisen, blåbärssoppa under kylskåpet och blåbärssoppa på fina vita väggen. Jag började gråta, fick maskara i hela ansiktet, slet av mig byxorna och kastade dem i badkaret, låg på alla fyra och fick torka med vita handdukar eftersom det är det enda jag äger, och som om inte det vore nog kom jag för sent till jobbet. Bra Nathalie, bra.

120612

Ikväll har jag:
prick-kastat jordnötter ner i en cocacolaburk
provat alla skor jag äger
sjungit "du måste flytta på dig" jättehögt på göteborska
ätit knäckebröd i sängen
ristat in streckgubbeänglar i min kurslitteratur
gjort sånadär upp-och-ner gubbar med ögon på hakan du vet?
testat hur länge man kan suga på en jordnöt tills den försvinner (jättelänge)
testat om det gör ont att pierca sig i näsan (det gör det)
gått på husspindeljakt

måste vara tentavecka...

120612


120612

Min telefon har valt att sluta fungera. Hur jag än gör så har jag ingen täckning någonstans. Och vet ni? Vet ni hur JÄVLA SVÅRT det är att ringa kundtjänst om man inte har någon JÄVLA telefon?

Med vänliga hälsningar
Bitter

120611




120610

Känslan när den coola killen i porschen får kärringstopp.


120610

Fick precis den briljanta idén att ge upp allt vad män heter och köpa ett ps3. Kan vara det klokaste beslut som fattats.


120610

Den mänskliga logiken efter några öl:

- Vad skrev du till honom?
- Jag skrev att jag står vid KÖTT
- Fast du är ju inte vid KÖTT, det är ju långt där borta (pekar)
- Jo, men om han inte kommer hit så går jag dit


120609

Jag får ofta höra att jag klär mig för ungt för min ålder och det brukar skrämma mig lite, eller iallafall göra mig lite illa till mods för några minuter. Men sen kom jag hit och såg alla fyrtiofemåriga damer med tuperade manar, nätstrumpbyxor och kortkorta kjolar, och helt plötsligt känner jag mig riktigt sofistikerad i min klädsel.


120607

Jag gillar ju inte ens dräggiga sleeze-män, men just här, i pudelfrisyrernas mekka ger jag dem trånande blickar och känner hur det fuktas i mungipan. Deras små rumpor i slimmade tights och deras bara överkroppar, oh my gosh säger jag bara! Vad är det för fel på mig? Det är som om jag skulle attraheras av Bert Karlsson bara för att jag befinner mig på skara sommarland. Eller så är det just det som är problemet, männen här är antingen sleeze, eller så ser de ut som Bert med lågt hår och snefylla, så med tanke på utbudet är mitt trånande kanske förlåtligt trots allt?


120607

Känslan när man får ett superfint meddelande, precis när man behöver det som mest.


120606


120606

Firat Sveriges nationaldag i en solstol, med festivalmat och lyssnandes på gammal norrländsk countryrock. Har även tagit min första festivaldusch, blivit kramad av fulla män och nästintill nerspydd av en främmande kvinna. Livet är bra härligt ibland.


120606

Det är extra påtagligt de gånger jag gör saker ensam som vi i vanliga fall brukade göra tillsammans och jag känner att den här veckan kommer bli så jävla lång. Att hans namn dyker upp i var och varannan mening när det pratas gamla minnen här ifrån hjälper inte direkt heller. Det är svårt när ett invant beteende skall brytas, när nya rutiner skall byggas upp och ja, jävla skit. Det är synd om mig i natt när de andra dricker whisky i rasande fart och jag sitter här med hjärtesorg.


120606

"Vem är den där Jimmy Borgir?"


120606

Sitter ensam i en stuga i skogen i karlshamn och får inte låsa dörren. Kaxig tjej? Inte så.


120604

J: Ligger vi rätt nu?
S: Ja, nästa sväng är om tjugoen komma fem, och då ska vi rakt fram...


120604

Segway är för de som tror sig vara för coola för att ha moppe, men som är för korkade för att klara körkortsteorin.


120604

Jag vill ligga sked under en sovsäck på en halvdålig luftmadrass och lyssna på regnet, skratta åt misären, känna andetag i nacken, bli uppvärmd av en annan kropp och fnissa nervöst åt mullrande åska. Jag vill hålla handen och dricka varmchoklad ur termos och tappa bort mig när jag räknar hjärtslag och få ord viskade i örat och bli irriterad över att bli kittlad och känna skäggstubb mot min kind.

120603





120602

Lyckan är total då jag ska få äta Josie både till frukost och till lunch idag.

120602




Ge mig ett hjärtformat klistermärke och jag håller mig sysselsatt så länge det behövs. Kan även meddela att dessa fyra bilder av femtio möjliga inte valdes ut av en slump, utan med en ren skär omtanke för ert välmåendes skull då de andra inte bör få se dagens ljus. 

120601

Det är förresten första juni idag. Det, i kombination med att jag idag fått världens bästa nya jobbarkompis är fan guld.

120601

Emotionellt inferno på magasinsgatan ikväll. Jag brukar alltid luras att jag är kär i någon bara för att människor är så jävla nyfikna varelser. Jag har inte träffat någon ny, jag är inte kär, mitt hjärta är fortfarande bara mitt för inte fan att jag ger bort det lätt igen. Eller? Jag vet varken upp eller ner. Men jag vet att han får mig att fnittra som en liten flicka, och jag vet att jag alltid har en klump i magen när jag ser honom och jag vet att han får mig så jävla avslappnad och jag vet att hans närvaro får mig att känna mig så jävla hemma. Och jag vet att han har gjort allt det där längre än jag vågat erkänna. Och jag vet att jag är en idiot som skriver detta här, men jag vet samtidigt att han aldrig kommer att läsa det. Nu ska Nathalie bli berusad på cider och berätta hemligheter hela natten lång. Det är en sak som är säker, för här, ensam i soffan lär jag inte få rätsida på någonting.

RSS 2.0