120130

Helt plötsligt har jag fått en helt annan sympati för alla sjukhusbombare som finns runt om i världen. Otrevligare läkare än han jag var hos idag får man fan leta efter. "tack för fan ingenting" sa jag till honom när jag gick, det var minsann mitt sätt att visa mitt hat mot svensk sjukvård. Men seriöst, att svara "jag vet inte vad det kan vara som ligger bakom, men jag förstår att det gör fruktansvärt ont" och sen helt nochigt bara vända sig om och inte ens titta mig i ögonen när han ber mig att stänga dörren efter mig. Och det där betalade jag pengar för? FU. Och ska jag gå runt sån här nu då? Och inte kunna äta eller någonting på ytterligare flera veckor? Men det är klart, det är snart beach 2012 så det är väl ingen förlust.


120131

Är lagom mör idag, sådär riktigt skönt ont i kroppen. Känner mig som att jag blivit överkörd av en ångvält men det ger mig mersmak. Hur fan kan man vara så dum?


120131



120130

Efter att ha fått komplimangen att jag är som fiskpudding på ben (you charmer) så pressade jag skiten ur mig själv på gymet idag. Har aldrig haft den motivationen och energin innan, och jag har nog fan aldrig svettats så mycket heller. Så sjukt skön känsla att vara på gång igen, nu jävlar ska jag köra all-in på allt jag tar mig för.


120130

"Gud gav oss människor att älska och saker att använda, inte människor att använda och saker att älska". Eh, what's ut with that? Människan som skrev det har uppenbarligen aldrig hängt på en dejtingsajt.

120130

Här sitter jag och äter mellanmål när jag får en nakenchock från köksfönstret då en herre runt femtioplus bestämde sig för att hänga tvätt på balkongen spritt språngande byxlös. Kylan var ju inte på hans sida om man säger så.

120130

Failure:
Alltså det går verkligen inte. Hur mycket jag än försöker och hur mycket jag än intalar mig själv att det inte är farligt så har någon inre spärr som bara gör det helt omöjligt. Jag har verkligen kämpat, dag ut och dag in och jag är inte den som ger mig men fan. Jag kommer aldrig att lära mig att tycka om bananhelvetet.

120129

Fan. Nu har jag gjort någonting som är ibland det dummaste jag någonsin gjort och det gör så jävla ont. Jag är den största idioten jag känner och jag blir så jävla trött på min naivitet. Välkommen tillbaka kräknätter och välkommen tillbaka orkeslöshet. Skjut mig nu, snälla.

120129

"Jag åt precis en ostbåge från golvet. En luddig ostbåge. Det värsta är att trots katthår mellan tänderna och klykningar efteråt så var det värt det."


120129




Skön känsla ändå att se överkomlig ut i gårdagens smink och hår. Nu jävlar blir det mcdonalds och en sväng till ikea och slåss med alla andra lönehelgsshoppare tillsammans med Persikan.


120129

Idag har jag träningsvärk i rumpan, huvudvärk och helt sjuka mcdonaldscravings. Bortsett från praktvurpan jag gjorde hemma i hallen eftersom jag envisades att dra på mig ett par för små pumps klockan tre på natten har fan den här helgen varit den bästa på länge. Båda mina Victorior och svajande höfter kan inte slå fel. Nu kör vi all-in på att söndagen levererar den med, om jag bara lyckas förmå mig att gå upp.


120128








120128


Jag har hittat det absolut mest perfekta substitutet för en man som en ung kvinna kan tänka sig.

1. Han låter mig prata till punkt
2. Han håller med mig i alla lägen
3. Han tvekar inte en sekund på att hjälpa mig att ta ner saker från de övre skåpen i köket
4. Han klagar aldrig
5. Han finns alltid där när jag behöver honom
6. Han låter mig välja musik
7. Han låter mig välja film
8. Han bryr sig inte om att jag går ut och röjer med tjejerna varje helg
9. Han är inte svartsjuk
10. Han lägger sig inte i matlagningen
11. Han är inte kräsen
12. Han älskar alla mina vänner
13. Han tål det mesta här i livet
14. Han är verkligen stabil
15. Han rynkar inte pannan åt mina dåliga skämt
16. Han älskar mig precis för den jag är
17. Han är mig alltid trogen

Han är nästintill perfekt bortsett från en sak, och det som är så underbart är att vi lever i ett öppet förhållande helt på mina villkor. Jag vet att vi inte varit tillsammans mer än några månader, men jag känner verkligen att jag älskar dig, min fina fina pall.

 


120128

Känslan när en viss person går på ett övergångsställe och man bara precis kan kontrollera sig tillräckligt för att bromsa istället för att trycka ner gasen.


120128

Har en såndär morgon ni vet, när man vaknar och känner sig som en elefant. Kroppen skriker efter frukost men det överblivna godiset från gårdagen står fan så mycket närmre. Lite för nära till och med, sådär nära att det räcker att sticka ut handen lite från täcket och sen har man det. Med andra ord har jag ingen anledning till att lämna sängen på många många timmar till. Och fan ta den som stör mig.


120128

...okej. Vi kan ha överdramatiserat lite. Men parmaskinkan och skönsången var på riktigt, och skratten, och vinflaskan.


120128

Ljusen är släckta. Här sitter jag på golvet vaggandes fram och tillbaka. Parmaskinka mellan tänderna, snor i håret och med gråten i halsen och med rosslig röst skränar jag med till celine dions "all by myself". I soffan sitter Victoria, gapskrattar och pekar med en tom vinflaska i famnen. En helt vanlig fredag hemma hos fröken Nathalie.


120127

"För övrigt existerar inte Normalt. Av allt jag vet. så kan jag bara säga att om normalt var en status i livet när man ska vara nöjd med sig själv, så borde flera vara som dig. Du lever livet till fullo. Hämningslöst. I like that part :) Så om du läser detta och det är morgon, kom ihåg. Du är GRYM. Sparka alla på bollarna som säger annat :)"

det här meddelandet hade jag imorse, och det gör mig så jävla varm på insidan <3

120127

Jag älskar det faktum att Ina har en bok med fula frisyrer så man kan sitta och fnissa och peka ut hur man absolut inte vill se ut i huvudet när man går där ifrån. Bra strategi tycker jag, för om man mot förmodan inte skulle bli nöjd är det ju bara att ställa sig framför en spegel och jämföra med någon av männen i boken och tänka att "jag ser iallafall inte ut sådär"...


 

 

 


120127

Vaknade helt superharmonisk, snoozade några gånger och njöt av att ha en ledig dag framför mig. Efter typ fjärde omgången av alarm började jag fundera på vad det är jag ska göra idag egentligen. Möta upp Jelena, sen masa mig till frisören, gå en runda på stan, och vafan, det var någonting mer... Just jävlar! JOBBA! Och ungefär där byttes harmonin mot ren panik.


120126

Efter en dags seminarium är det alltid lika spännande att gå igenom anteckningarna. Där är nämligen alltid allt utom det som borde finnas. Teckningar av Noaks ark, Peter Harrysson, superhjältar, humlor, en mängd av olika bibliska budskap (what's up with that?), påven, förrymda fångar och självklart bilder av mina vänner som de skulle strypa mig för om de såg. Känns som att även om det var givande för stunden, så lär de inte vara till så stor nytta på tentan nästa vecka.


120126

Sen mitt liv i princip började om från början har jag ju bestämt att jag ska bli perfekt. Och det är en ganska lång väg att gå från Nathalie till perfektion. För att komma dit har jag börjat ge mig själv utmaningar, tänja på gränser och göra saker som jag aldrig i hela mitt liv skulle få för mig att göra tidigare, som att äta banan tillexempel. Jag tycker att jag är ashäftig och helt bananas (haha) som gör detta, men sen så råkade jag prata med en viss herre som har köpt sig en skateboard bara för att han kände att han ville lära sig. Då kände jag mig helt plötsigt brädad. Vad är coolt med en banan liksom? Då kom jag dels att tänka på hur det gick när jag försökte lära mig åka skateboard, och sen kom jag att tänka på att vafan liksom. Här är jag, snart tjugofem år gammal och det mest uppseendeväckande jag kan komma på att ta mig för är att lära mig att äta en jävla frukt. Verkligen living on the edge...

120126




Tonårscrush #471
Pharelle Williams, den manligaste av män. Han väcker allt fortfarande lite fjärliar i magen varje gång jag ser honom, och nu när jag är helt nostalgisk från den gången jag tog dessa bilder, och den där gången han höll mig i handen så kan jag nog glatt konstatera att alla männen som jag enligt min mamma borde gifta mig med kan slänga sig i väggen. Nu gäller det bara att få honom att inse att jag är kvinnan i hans liv också, önska mig lycka till!


120126

Det är någonting med äldre män som går runt i färgglada tröjor med tryck på i stil med "life is a party" som får mig att rynka pannan. Kan inte förstå varför.


120125

Och där kom den. Känslan av otillräcklighet och fullständigt misslyckande. Den brukar göra sig påmind under svaga perioder och den här gången var inget undantag. Jag kan bli så jävla arg, så fruktansvärt jävla förbannad över hur allting har blivit, över att jag sitter här i mitt perfekta hem utan ett katthår på strumpbyxorna, med ett vinglas i handen, med en klänning som jag knappt kan andas i och tungt sminkade ögonlock, och det är jävla onsdag. En fucking jävla skit-onsdag precis som igår var en fucking jävla skit-tisdag och ja, så håller det på. Känslan av svek och känslan av att jag måste ta revansch på hela livet, ta igen allt jag missat och skrika fula hatiska ord som jag inte ens menar, den jävla känslan gnager rakt in i benmärgen på mig och det gör så jävla ont. Jag vill bara dela ut käftsmällar i min perfekta outfit med mina perfekta skor och med ett perfekt leende för att visa att jag fan är så jävla mycket bättre än det här. Jag är så jävla mycket bättre än att se mig själv i spegeln varje natt med maskara längs med kinderna och rödsprängda ögon. Jag är fan inte feg, jag är fan inte tråkig och jag är fan inte grå så vad håller jag på med?

120125

Det finns människor som är naturligt lugna och sansade. Det finns människor som har en kontroll över sig själva. Det finns människor som är lite störda i huvudet under ordnade former, och sen finns det människor som bara helt enkelt är dumma i huvudet. Vilket kategori jag tillhör? Ehm, alltså...



120125

Skämmer bort min favorit-nästan-granne med kvällsmat och tillhörande smått och gott. Bra kväll helt enkelt.

 


120125


Nja alltså, jag vet inte...

 


120124

Alltså, det är någonting som tilltalar mig med att istället för att hoppa i myskläder när jag kommer innanför dörren dra på mig en paljettklänning och styra mig mot badrummet för tandborstning och sminkborttagning. Jag menar, pyjamasen åker ju ändå av ändå, och att vakna med en svartlila paljettprydd minidress på golvet känns lite mer 2012 än att vakna bredvid en grå urtvättad flanelldräkt, right?


120123

Varför Gud? Varför? Varför i hela fridens namn måste allting som är nyttigt vara så himla jobbigt? Hade hellre sett att man fick magmuskler och feta biceps av att sitta hemma och äta chips, men tji fick jag.

(haha, tänkte precis skriva systrarna fitta, alltså som i vältränade, men jag insåg tvetydigheten och hoppar nog det. Och alltså, det är armremmen på väskan bakom som gör att det ser ut som att jag har ett manligt kön, jag lovar.)

 


120123

aftonbladet.se
Jaha, nu är det alltså farligt med kärlekshandtag. Snart blir det väl farligt med hängbröst, mens och hår på benen också, men inte fan är det farligt med ölmage, sport och näshår. Ytterligare ett tydligt tecken på det där himla mansdomierade samhället, jag säger då det.


120123

Den människa som myntade uttrycket "morgonstund har guld i mund" kan fan inte ha haft alla tomtar på loftet så att säga.


120122

Alltså nätdejting. Finns det någonting mer deprimerande? Alla springer runt och viftar med hur jävla perfekta de är, skriver snarlika presentationer om hur mycket de drömmer om familj och att de älskar att träna, lägger upp bilder på magmuskler, bilar och den obligatoriska bilden med en hundvalpsjävel i famnen. Hemligheten bakom hur man vinner hjärtan på en nätdejtingsida stavas alltså falsk marknadsföring. Har mannen valt att inte lägga upp en magmuskelbild då vet du att du kommer mötas av en överjäst ölmage och tovigt könshår upp till bröstkorgen, och har han inte lagt upp minst en bild som han tagit på sig själv i en spegel när han är uppklädd ut i fingertopparna då vet att du kommer mötas av vad som ser ut som en tjugoårig Lasse Berghagen. Det är tyvärr den bittra sanningen. Jag har verkligen ingenting emot sådanna män, det är inte det jag menar, jag är desperat och hade nog fan gett mig på Lasse Berghagen även i befintligt skick, men jag fattar inte grejen med att det alltid ska vara samma jävla visa. Skriver de att de gillar friluftsliv betyder det att de är minst level 65 på wow och tycker att springa runt i den virituella skogen och slakta bossar räknas som fritidsaktivitet, skriver de att de drömmer om en egen familj betyder det att de fortfarande bor hemma trots att de är 35 och letar efter ett substitut till sin mamma, skriver de att de tycker om att laga mat betyder det att de vet att man ska sticka hål i plasten på den frysta färdigmaten innan man stoppar den i mikron. Jag fattar inte grejen med att alla ska låtsas vara någonting som de inte är, det kanske hjälper dem att få ett extra klick men vad fan gör det för nytta i längden? Vi kvinnor har ju dock inte samma problem, för män kan fan ta allt de kommer över. Även om det på första dejten över en kopp kaffe visar sig att vi är mer yatzybritt58 än sexigasarah89 så kommer vi ändå att få vårat roliga. Är han inte nöjd med det han ser kommer han ändå bara vända på steken så han slipper titta dig ögonen och köra på och sen aldrig höra av sig igen. För det är så dom gör. Vi kvinnor måste fan välja med omsorg. Och det är så jävla orättvist, för hur jävla lätt är det för oss att bara vända på steken och köra på ändå liksom?

(varning för viss ironi)


120122

Äter ungkarlskäk och lyssnar på snook. WTF?


120122

Det är en konstig känsla när de man inte räknar med ska bry sig visar sig vara precis de personer man behöver, och när de personer man tror ska finnas där i vått och torrt visar sig vara någon helt annanstans.


120121


Hej Gud

Du brukar allt som oftast missa mig och mina önskningar så jag tänkte att jag skulle försöka med ett brev. Jag ber inte om mycket, bara en snygg man som kan laga mat och som inte har tummen mitt i handen. Han får gärna älska att gå ut med hunden och vara en jäkel på att tömma soporna. Ett välbetalt jobb är ju inte fy skam om han har också. Sen skulle jag kunna tänka mig en miljonvist eller två, kanske en löneförhöjning också när du ändå håller på. Väluppfostrade barn i framtiden och en mindre näsa. Större bröst, en välformad rumpa och gärna en liten gnutta humor som inte bara uppskattas av mig själv. Tillbaka till mannen... Han får gärna ha en snygg dialekt, mjuka läppar och förkunskap om hur man fäller ner toasitsen efter användning. Han ska lukta gott, vara bra på att diska och dammsuga. Han ska veta min skostorlek och skratta charmigt åt mig när vi är ute och shoppar, och självklart vara snabb med sitt kort när det är dags att betala. Han ska kunna massera, baka kanelbullar och kunna alla karaktärerna i gossip girl utantill. Han måste ha snygga kläder, låta mig sköta allt vad inredning är och han måste ha enorm självdistans och tåla att jag kommer driva honom till vansinne. Det är ett plus om han heter Ed Westwick också, fast det är inte ett måste, det går helt okej med Johnny Depp också. Tack på förhand. Nathalie

120121

Tredje natten utan sömn, mitt mentala stadie kan jämföras med zombie och fysiskt med en klubbad säl. Jag tycker synd om den människa som korsar min väg idag. Ödets ironi att detta ska hända när jag är utan tv, internet och täckning på telefonen. Tacka vet jag mobilblogg och att hänga ut genom fönstret med bister min.


120120

Varma mackor till första säsongen av gossip girl, sen varmt bad med kall öl. It's good to be back (och sjuk, för då slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte är ute och röjer).


120120

Lämnar den skånska vårsolen bakom mig för att, vad jag förstått via facebook, mötas av snö och gråhet hemma. Med en infektion i kroppen som ger mig febertoppar och frossa känner jag att den här dagen inte kan bli så mycket bättre. Puss på dig Gud.

Skåne

Halland

 


120120

Nu har jag förbrukat varenda svordom och könsord jag har i mitt vokabulär. Känns rätt gött faktiskt att vara förbannad men inte orka bry sig något vidare om det mer än att spy galla en stund och sen gå vidare. Önskar jag hade styrkan att göra det lite oftare.

120119

Det där med finkänslighet är visst inte min starka sida upptäckte jag när jag råkade yttra "det är fan inte konstigt att folk skjuts till höger och vänster här nere" när jag blev ruskigt trött på ett antal personer i min malmöitiska parallellklass. Men hade ni hört dem och deras resonemang så hade ni minsann nickat instämmande, det kan jag nästan garantera.


120119

Från uppsats till rapportskrivning, och praktik, och hemtentamen, och ytterligare en rapport, och fördjupning i ett yrke, och fler föreläsningar än jag har fingrar, och seminarium, och... ja, listan kan göras jävligt lång. Det ska bli intressant att se om jag kommer överleva den här kursen. Välkommen stress och välkommen Frida, min nya partner! Hon har en hel del att leva upp till som tvingas gå i Elinas fotspår, men om det är någon som klarar det så är det hon!


Home is where the heart belongs

 

 

Fuck Stockholm i mitt hjärta och Jag trivs bäst i öppna landskap. Malmö är fan the place to be!

 

 


120118




Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Elinas födelsedag, hurra hurra hurra!
Jag hade så himla dåligt samvete över att Elina skulle behöva spendera sin födelsedag först i en bil i några timmar och sen x antal timmar till på ett seminarie utan att ens bli firad minsta lilla. Ingen frukost på sängen, inga pannkakor, ingen tårta...INGENTING! Så jag trollade fram en kärleksmums (hennes favorit) med ett ljus i från resväskan när vi kommit i ordning på vandrarhemmet och satans bananer vad glad hon blev. Det är de små sakerna som gör det :)


120118




Det brukar alltid bli någon form av kändis-spotting när vi befinner oss i malmö, men idag var jag tvungen att nypa mig i armen och samtidigt bita mig i läppen för att inte skrika ut osammanhängande dyrkande ord inför en chockad skolkafeteria. Jag såg, på riktigt, den människa som under senare tid blivit min räddning, den människa som fungerat som ett stöd, den människa som är min stora inspirationskälla i det mesta jag gör i livet. Av någon anledning hade jag förväntat mig att hon skulle bli buren av fyra apor och bli matad av vindruvor men så var tyvärr inte fallet. Men jag blev ändå sådär starstruck, ville egentligen gå fram till henne och säga vilken otroligt betydelsefull människa hon är, att jag har henne att tacka för otroligt mycket och att jag tycker att hon är så otroligt stark och en sån fantastisk förebild för så många unga idag. Men det gjorde jag inte. För att se henne gå precis som alla andra i skolan, lite rufsig i håret, fick mig att inse att hon faktiskt är en helt vanliga människa trots allt. Och att jag skulle framstå som lite lätt mentalt rubbad.

120118

Innan jag gjorde mig i ordning för att åka imorse kom jag på mig själv med att stå med huvudet i kylskåpet och hetsäta av allt jag inte ville skulle bli gammalt eftersom jag ändå blir borta i några dagar. Kändes som en bra idé för stunden. Nu? Not so much.


120117

Äter rester och kallar det för tapas. Känns lite mer exotiskt så... Dessutom, tapas är ju plockmat, och jag plockade minsann fram alla rester ut kylen.

 


120117

Hjärnan är överhettad och i övrigt är jag toast, finito, körd. Fan fan fan fan fan. Är lite i det där apatiska stadiet när jag inte orkar ta tag i det heller, orkar inte ens greppa efter lösningen. Tur att jag fick vara glada goa Nathalie i några dagar iallafall, det behövde jag. Nu tillbaka till bitterfittan, tillika den Nathalie som verkar vara mest uppskattad av omvärlden då mina resonemang inte alltid sammanstämmer och tankeverksamheten kan liknas med en lobotomerad blondin. Dags att ta världen med storm igen med andra ord!

120116

Ikväll lär jag mig om astrologi och tittar på när min syster sjunger Ted Gärdestad på teckenspråk och beatboxar Justin Bieber. Allt som det ska i det karlssonska hemmet med andra ord.

Kompenserar träningen med pizza också förresten...


120116

 

 


120116

Min svullnade och kliande tunga har gjort att jag inte fått i mig annat än den halva frallan till frukost i morse, och en kaka. Asbra bantningskur med andra ord att trycka i sig något man inte tål. Och på tal om saker jag inte tål, idag har jag bestämt mig för att träna. Eh? Vad hände där? Har inte rört på fettet på tre månader men nu jäklar ska jag satsa på beach 2014, för innan det lär jag inte komma i form om jag känner mig själv...


120116


Har en dag i slowmotion. Vad jag än tar mig för att göra tar tre gånger så lång tid som vanligt, minst. Jag har kramp i hela låren, borde försöka få i mig min frukost, borde göra så jäkla mycket men tvärvägrar. Har haft världens bästa helg iallafall, det är väl huvudsaken. Nu ska jag sova och drömma om att bli yxmördad, det verkar vara allt jag gör nuförtiden...

Update: och som grädden på moset har jag fått en allergisk reaktion och sabbat hela käften på mig själv. Bra Nathalie!


120115

Min gamla fönstertittare gick precis förbi här och hans bittra min förvandlades till ett leende när han såg mig stå och vattna blommorna i fönstret. Tack Gud för att du uppfann gardinerna.


Mi casa

Äntligen har lägenheten blivit färdigmöblerad så nu lovar jag (nästan) att ni kommer slippa mina jäkla här-bor-jag-bilder hädanefter. Nathalie är one happy ung tjej. 


120115

Går sådär att bädda sängen när en viss persika vägrar gå upp...

 


120115

När vi inte fick tag på någon taxi igår så kom vi på den briljanta iden att springa hem för att slippa ha ont i fötterna så länge, och det gjorde vi. Uppförsbacke hela vägen och vi sprang som äkta maratonlöpare med våra skyhöga Jeffrey Cambells och passerade storögda, inte alls så hurtiga, fyllekajor. Vi fick komplimanger av en gubbe som sa att han aldrig skådat sådan energi på ett par klackar då vi av oförklarlig anledning kom på oss själva med att göra höga knälyft för att underlätta det sluttande underlaget. Vi halverade tiden hem, frossade i chokladmousse när vi väl kommit innanför dörren och somnade i en hög till en kass film. Idag är jag avliden, kroppen skriker och shotsen åker upp och ner i halsen, men att vakna med världens bästa persika i sängen underlättar allt avsevärt.


120114

Idag ska fröknarna karlsson och vernersdotter klä upp sig och bejaka sin kulturella sida. Vackert dressade och med lillfingret pekande utåt när vi dricker ska vi nämligen på årets hetaste event där mängder av prinsessor och även andra kungligheter kommer medverka, men ack nej, det är ingen bal på slottet vi ska till. Det är något så exotiskt som Disney on ice vi ska på, med prinsesstema! Det lär bli jag, persikan och tusentals småbarn som klappar händerna frenetiskt och hoppar upp och ner av förtjusning, can't wait!


120113

Fredagen den trettonde blev inte så hemsk trots allt. Bytte den inplanerade afterskin mot matlagning och skidstället mot onepiece och nu ligger vi här, helt supermätta i en myshög lilla persikan och jag. Har även invigt badkaret idag, det kan vara en av Guds klokaste uppfinningar <3

 


120112

Shoppingspree med persikan efter en heldag på jobbet. Listan är lång och plånboken kommer gråta, men vad gör det när det inte är min? (I löv my papa)

120112

Min mamma skriver listor om vilka män hon tycker att jag ska gifta mig med, för att jag inte ska glömma bort vilka de är. Det var allt från expojkvänner till idrottsmän och det var ju ganska spännande att se vilka preferenser hon har gentemot mina egna. Med tanke på karlarna jag suktar efter nuförtiden kommer hon inte bli nöjd med sin framtida svärson. Tough luck.

120112

Man vet att man har en beroende när man hoppas att arbetsdagen aldrig tar slut så man har fri tillgång till internet bara liiiite till.

120111

...och nu när jag tänker efter, hur shysst är det att bjuda hem någon "till hålet"?! Haha!


120111

Då det man finner hemma hos mig tydligen är mer förekommande i en ladugård än i ett hem kommer det här stället i framtiden att benämnas spiltan i folkmun. Vi har nämligen en tendens att döpa våra hem i de här trakterna. Min första lägenhet som var en källarlägenhet var "nere i hålet", den andra benämndes som "uppe på ytan", och nu är det alltså spiltan som gäller. Känns lite som att jag borde tänka över min nästa bostad lite bättre, att dra hem någon från krogen med linen "ska du med hem till min spilta" känns inte riktigt som ett säkert kort om jag ska vara helt ärlig...


120111

Den ny grannen spelar banjo, högt, och fel. Jag har inget internet. Förstår ni hur handlingsförlamad man blir utan internet? Och ingen täckning på telefonen så jag kan använda 3g-nätet. Eller ringa, och knappt skicka sms. Men ja är int' bitter för första natten var supermysig med tända ljus och film på datorn. Och jag har ätit min favoritfrukost. Puss!


120109


Operation flytt äntligen påbörjad. Har fått in så gott som alla småsaker så nu är det bara det tunga artilleriet kvar som tas imorgon. Kylskåpspoesi á mode år 2006 sitter självklart på plats och kossan har gjort sig hemmastadd. De hiskeliga hantagen på skåpen och den mindre smickrande mattan i köket kommer att bytas ut såsmåningom, förutom det har jag nog hittat mig den utlimata lägenheten precis så som jag vill ha den. Plats för mina kläder, plats för mina skor, inkaklat badkar och skjutdörrar. Välkommen hem Nathalie.






120109

Nu är jag helt mosig i huvudet efter att ha skrivit uppsats i x antal timmar, jobbat en snabbis på lunchen och sen spenderat ytterligare timmar med uppsats. Nu ska jag hem, andas i fem minuter och sen står det flytt på schemat, jag vet med andra ord en tjej som kommer sova gott inatt.


120109

Idag har jag lärt Elina att "pluttplutt" och "pluttfjutt" faktiskt heter kolon och semikolon. Känns bra.


120108

Nyckel till lägenheten hämtad, uppsatsen börjar likna någonting och jag har ätit fisk till kvällsmat. Jag älskar mitt liv.

120108

The lowest point of my life var när jag i trean på gymnasiet klädde mig i trikåer och lövprydd peruk, och juckade på scen inför 400 personer. Juckapalmen, ett smeknamn som antagligen kommer förfölja mig i resten av mitt liv. Och ja, antagligen även i nästkommande. De populära barnen fick minsann spela surfare och tuffa kändisar, men jag, jag fick spela snuskbuske.


120108

 



Nostalgi och alkoholhaltig dryck är en oslagbar kombination. Fy tusan vad jag tycker om dessa tjejer!

120107




Då kör vi all in och slår klackarna i taket ikväll igen då. Kanske inte bokstavligt talat för så smidig var jag visst inte, men ja, ni fattar.


120107

Sitter i min ensamhet och skrattar så tårarna sprutar. Frågetecknen är många efter gårdagens spelkväll. Varför ska man inte lämna en bil full med bin olåst? På vilket sätt avslöjar snoppen att det inte är tomten, och varför har han den hängades över axeln? Vad är en fisksvamp? på vilket sätt är nackspärr en dålig egenskap? Varför kopplar ett rum fullt med människor allihopa prostitution till att bli rik? Varför skulle man ha en fitta i necessären? Varför i hela fridens namn kräks ouppfostrade barn? Ja, som sagt. Frågorna är många, och fler lär de bli.

120107

Idag är det bara två dagar kvar av mitt tragiska liv. Det är aningen ångestframkallande att tänka på allt som jag har gått igenom och allt som jag kommer att gå igenom innan jag hamnar där jag vill vara. Men jag har kommit en lång bit på vägen och det känns helt fantastiskt bra. Jag känner lite att jag älskar allting nuförtiden, det spelar liksom ingen roll vad det är. Äter jag en halvdassig kall pizza, så älskar jag den. Skriver jag helt fel i ett sms, så älskar jag det. Smörjar jag in kroppen med lotion som luktar jordgubb istället för den sedvanliga med vanlij, så älskar jag det. Det är de små sakerna i livet som gör det! <3

120107





120107

Jag har skrattat mer än vad jag gjorde sammanlagt på hela förra året, har fått håret (och resterande av mig) fullt av glitter efter att ha blåst i en okänd tjejs sminkväska inne på toaletten på krogen, har varit värdelös på sällskapsspel och fått frågan om jag lyssnar på Thåström (eftersom jag tydligen är lik honom, och det var menat som en komplimang...den gick inte hem). Har jag glömt något?

120106

Manda är kung på det där med frågesport!

P: vem är äldst av bröderna owen och luke wilson?
M: jag tror det är...brian!


120106

E: åh! du måste testa! den är jättebra att ta efter man har rakat benen, de blir precis som ve...
N: wienerschnitzel!?
E: venusreklamen...


120106

Jag fick i princip sätta upp ögonlocken med tandpetare för att hålla mig vaken matchen ut. Jag svor, spottade och fräste av spänning och insåg att nej, det bor nog ingen man i mig trots allt, så hysterisk som jag blir för minsta lilla. Men det gav resultat! Klockan fem fick jag tillslut ro i kroppen igen och två och en halv timma senare ringde väckarklockan. Duschat mig vaken och fyllt på enegribanken med liiite liiite frukost, så nu jävlar ska det skrivas uppsats! (Stackars Elina)

120106




Övar hockeyramsor som aldrig förr och skålar med té tillsammans med pappa. Häromdagen var det hockey i kombination med newcastle och ölkorv. Så inte nog med att jag ska snärja en man, jag håller sakta men säkert på att förvandlas till en.

120105


Alla barnen var ute och roade sig på trettondagsafton utom Nathalie för hon... ja, se själva.



(Jag sitter alltså hemma framför datorn och försöker sjunga superbass så fort som möjligt med brittisk accent. Inget konstigt alls, som malena ernman hade sagt...)

120105


Jag har hittat mina glasögon! Längst ner i en flyttlåda med kökssaker, utan fodral eller något. Nu kan jag med andra ord gå runt och se ut som alla småfjortisar kombinerat med nörd på en och samma gång. Och kanske faktiskt se vad det är jag skriver på dagarna. Fierce.

 

 






I år har den här bruden varit det viktigaste i mitt liv i tio år. Det är helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt. Persikan, inte för att bli sådär blödig och helt sentimental, men du är tamejfan vad som gör livet värt. Och så kom jag helt osökt att tänka på våra blivande män, stackarna, inte nog med att de kommer vara tvugna att dras med en av oss, de kommer även att få den andra på köpet...
Puss!

120105




xoxo
Gossip Girl




120104




Ibland älskar jag han den där Gud. Ibland. Och dagar som den här tillochmed så mycket att jag känner att alla andra män kan slänga sig i väggen, för Gud är fan the guy to be. Men sen inser jag vad han fysiskt INTE kan göra för mig och hur många gånger han har gjort mig besviken, så jag ska nog satsa på någon av kött och blod trots alls.

P.S. På måndag flyttar jag, tentan är godkänd och jag är snygg.

120104

Idag är jag inte riktigt lika arg längre. Frustrationen och ilskan har gått över till en mer saknad. Jag förstår på något konstigt sätt hela situationen, som om jag vaknade upp imorse lite mer redo för vuxenlivet. Fast när jag tänker efter så, nää.

120104

N: Har du tänkt på att husband och husband stavas likadant?
E: Ja, det var så jag lärde mig stava!

120103

Tappade precis min burk med mini oreos och kom på mig själv med att stå på alla fyra i bara underkläder och äta från golvet. Min gamla fönstertittare hade minsann satt i halsen om han såg mig nu!

120103





120102

Skriker svordomar och väcker hela grannskapet. Kommer inte att skriva här mer, sen, men just nu försvinner jag en liten stund.


120101




Tills döden skiljer oss åt och allt det där andra klyshiga man säger. Nyårslöfte nummer ett är att älska mina två flickor villkorslöst och att verkligen visa dem hur mycket de betyder för mig.



Nyårslöfte nummer två blir att sluta bita på naglarna (igen), snart är jag på gränsen till kannibalism och det känns inte riktigt värt det i det långa loppet.

Tre, fyra och fem är att lära mig dricka vin, lära mig dricka kaffe och att skratta hysteriskt minst en gång om dagen. Listan har ett antal punkter till, men jag tänker ge det en mjukstart för att inte chocka världen med att bli helt perfekt på en och samm gång.

120101

Med tanke på mängden vitlök som jag och Persikan tryckt i oss lär det inte bli något hångel på en vecka. Synd.


120101

Vaknade för några minuter sedan med foten i spya. Inte min egen tack och lov, but still... Så det var en trevlig start på dagen. Ligger här nu med en liten vägran att gå upp, 2012 har en ruskig press på sig att bli bättre än det gångna året och jag känner mig inte riktigt motiverad att anamma den nya inställningen jag lovat mig själv. Fan ta nyårslöften, jag har alltså inte ens startat dagen och jag är redan trött på dem, haha. Men äsh, det kommer bli bra! Någonstans innerst inne känner jag det, för alltså, det kan ju inte bli mycket sämre om man säger så :P

120101

Nytt år och nya synder. Jäklar vilken kväll/natt vi har haft. Snygga tjejer, supergod mat och världens godaste drink gjort på barnmat, vodka, fruktsoda och is. Det ni! Året kunde inte börja mycket bättre iallafall, om man bortser från att jag fick gå barfota i minusgrader en liten runda. Men det som inte dödar härdar, eller hur?


RSS 2.0