120331

Ligger fortfarande kvar i högen och skrattar helt hysteriskt åt google translates översättningar av mina blogginlägg. Tårarna sprutar och jag sprattlar med benen i ren panik. Tänk om någon såg mig nu, halvnaken och dubbelvikt. Och ja jag vet, jag borde skaffa mig ett liv.

120331

Laddar inför en av årets höjdpunkter som råkar stå på agendan ikväll. Trött som fan, men sjukt taggad ligger jag i en hög av klänningar, skor och väskor mitt på golvet och känner mig lite som någon av systrarna Kardashian. Minus the ass and the boobs då såklart. Men ja ä int' bitter för det, jag får väl slå på min otroliga charm och min sprudlande personlighet (som också råkar ligga på noll) för att ta dem med storm. Fan, I'm fucked.

120331



120331

Alltså igår. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att det fan är omöjligt att parkera bilen i olskroken och att jag och Frida hade oss ett riktigt litet äventyr på kvällskvisten. Vi skrattade, pratade snusk och åt mat så det brann i munnen på oss. Bra kväll, och natten ska vi inte ens prata om.


120330

Alltså, Ulf Lundell. Vad fan ska man lyssna på honom för? Kan någon vara rar och berätta det för mig? "Men han har ju så bra texter". Jaha? Jag fattar inte vad han sjunger ändå. Låter som en pölsefrossande Kim Larsen med en och annan torkad lök för mycket i blodet. Hur coolt är det liksom?


120329

A: Alltså, mitt ex var mycket snyggare när jag inte hade glasögon på mig.

120329




120329



Senaste tillskottet i det i Karlssonska hemmet, och ja, jag är lite som en fjortonårig flicka som just fått en slängkyss av Erik Saade eller en fyrtiofemårig kärring som handlar med kuponger inne på Åhléns; Lite hysterisk, lite gråtfärdig och lite lite upphetsad.

120328

Alltså. Jag hatar glasögon. Det är så jävla opersonligt och det känns som att jag går runt i någon jävla glaslåda. Det blir helt overkligt, som om man tittar på tv liksom. Och tänk dig att vara tillsammans med någon och båda har glasögon, den enda gången man faktiskt ser varandra på riktigt så är det två lager med fucking jävla fönsterrutor mellan. Hur intimt är det? Och när man inte har glasögonen på så vet man inte vem fan det är man kör ner tungan i halsen på.




120328

 

Guidelines till den utimata mannen:

 

Stor och stark så han kan bära

Bara titta lite på sport (bara hålla på ETT lag, gärna inte samma som mig)
Inte spela dataspel dygnet runt (men hellre titta på sport än spela dator)

Han får inte ha eget företag

Han måste vara rik (som fan)
Het som fan också

Han får fan inte vara vegetarian och han får fan inte tycka om massa grönsaker

Han måste tycka om rätt grönsaker
Han måste ha snygga skor

Han får inte ta för mycket ketchup på maten
Han får inte ha ÄCKLIGT smör på mackan (typ flora och rundabords)

Han får inte kissa i duschen

Han får inte ha fula strumpor

Beige människor med randiga strumpor är INTE okej

Han får inte vara hitler över bilmusiken

Han får inte gilla att åka på tråkiga semestrar

Han måste vara lagom lång och inte ha för långt hår

Han får inte ha hår på ryggen
…inte på rumpan heller

Han får inte vara helt skumgummi och degig i kroppen
Han måste ha lagom om otussigt skägg

Näshår är ett NONO

Inte äckliga fötter

Han måste tycka om att klia på ryggen

SEX är a och o

Han måste tycka att jag har snyggast rumpa i världen

Han får bara bli lagom full

Han måste ha kompisar
Hans kompisar måste tycka om mig
Han måste tycka om min familj

Lagom gentleman

TV-spel är kul om jag får vara med!
Och romantisk fast inte så det blir tråkigt

Han får inte ha mörkt när han äter!

Röka och snusa är äckligt

Han måste ha fina tänder

Har han fula kalsonger tänker jag ha fula trosor

Han får bara tycka illa om dåliga människor
Han måste vara lagom hemmafru

Då jag inte är ensam om att ha sammanställt denna lista finns det reservation för vissa undantag. Men de är få.



120328


Vadå hur jag ska få plats med allt det viktiga? Det här ÄR det viktiga; skor, klänningar och smink, vad mer kan man behöva när man ska hänga på Malmö högskola i några dagar? Det handlar ju om prioriteringar. MÄN ALLTSÅ.

 

 


120328




120328

Lämnar bästkusten för exotiska skåne. Ska bli så jävla skönt att få distans till den här skithålan till småstad lite och få leva loppan med bra tjejer i Malmö. Japp.


120327

Confession: Jag saknar dig fast jag vet att jag inte får.

120327




So, we've been playing houswives today. Jag kände att eftersom jag fyller tjugofem om precis en månad är det fan på tiden att jag börjar öva på mina vuxenskills, så vi har bakat kladdkaka på vit choklad och hallon och gjort kladdkakemuffins med daimbitar i. Jag har hittat mitt kall här i livet, jag ska bannemej sadla om till bagare minsann. För vilken karl kan motstå en liten petite kvinna med bakverk i handen?

120327

Jobbig känsla det där när man inser att man faktiskt är ensam, och att man då förväntas att vara både kvinnan och mannen i förhållandet. Så det är bara att bita ihop, plocka upp gråsuggejäveln och skrika som en kärring medans man kastar ut den genom fönstret. Mission eliminera gråsugga från hall tog sin lilla stund, men jag kan riktigt känna hur mitt manliga alterego fnissar belåtet.

120326

Jag kan inte sova för jag har ätit kinapuffar och har fått för mig att jag har larver i magsäcken bara för att jag fick höra en historia om en kinapuff och en mask. Och varje gång jag blundar drömmer jag att jag att dyker ner i en pizza och kommer upp med smält ost över hela kroppen. Suck.


120326





120326


in weakest moments i weep
'cause i like the way tears fit my cheek
in darkest moments i cry
oh, how i love the way tears soothe my face

i like it soft, i like it wet
i like my make up in a mess
so i cry hard, let it fall
and i won't stop until my tears are all shed

120326



I love it when you call me legs, and in the morning buy me eggs.
Jag som är fröken gnällspik när det gäller allt som har med ytligheter att göra have a confession to make. Efter nästan tjugofem år på denna jord har jag hittat något på mig själv som jag faktiskt tycker om. Pyttsan kanske ni tycker. Men för mig är det minsann lika med månlandningen eller första gången jag gal med till Amy Winehouse.

120326

Det var längesedan jag var riktigt vild och galen senast så idag ska jag göra någonting helt bananas som att äta riskakor till frukost klockan tjugo i två, eller städa mitt kaos till lägenhet. Japp. Det är ungefär där jag ligger på vildhetsskalan nuförtiden.


120326

Glömde av mitt senaste tillskott i piercingfsmiljen när jag duschade. Aj aj oj oj. Det kom minsann en tår.


120325




120325

Kommer ut i vad som känns som sommar. Jag har bara kofta och kavaj på mig och svettas som en gris i solen. Sitter på vagnen nu (bastuvarning på den) för att möta upp Malin och äta brunch och förhoppningsvis njuta av vädret en stund innan jag åker hem till verkligheten igen. Skulle absolut kunna vänja mig vid det här. Och nu veckan som kommer väntar några dagar nere i Skåne, känner mig som värsta globetrottern!


120324

Jag har försökt lära mig åka longboard i ett vardagsrum, jag har lärt mig att äta chips med kinapinnar, jag har haft picknick med Josefine, Linus och Aurora, jag har visat brösten för två främmande män, jag har ätit fettig pizza, jag har spelat tv-spel och lyssnat på nittiotalsrock. Japp, bra helg.


120323

Sitter på tåget upp till storstaden för att träffa C (min tonårscrush), lyssna på nittiotalsmusik och om jag vågar även åka lite bräda. Ni vet ju hur det slutade sist, med spräckt knä i en blodpöl. Kan bli en spännande fredag det här!


120322



120322

Även om jag har sprungit som en blådåre, bränt sönder mina händer, ont i fötterna, hällt kaffe över hela mig och är T.R.Ö.T.T. efter att ha hoppat in ett kvällspass i köksregionen på jobbet så är det så jävla värt när man kommer hem och får äta kock-jonas pastasallad som jag tjuvade med mig i en liten påse. Den mannen kan laga mat, och jag insåg ikväll hur mycket jag har saknat att springa runt där nere med de andra. Fy farao vilket grymt team vi är och fy farao vad jag älskar min arbetsplats. Nu ska jag lägga mig i sängen och avlida.

Nöjd tjej.

120322

Då var det vår. Och jag lär mig aldrig att det inte är det minsta lönt för mig att försöka bli snygg den här tiden på året. Så fort jag visar mig ute blir näsan illröd, min maskara är utsmetad från kindbenet upp till ögonbrynen och jag rosslar och fräser som en ilsken åkersork. Allergiisn'ttheshit.


120322

Idag på förmiddagen fick jag upp ögonen för Cimon Lundberg. "Hej och be the father of my child" ungefär. Jag har alltid trott att han var en såndär överskattad, mediakåt fjolla men jag får nog faktiskt ta tillbaka det dära. För det är väl inget sätt att tala om sin framtida man?


120322

Jag borde verkligen verkligen diska, städa, duscha, tvätta, äta, fixa innan jobbet men jag har tappat bort kontrollen till dvd:n så jag antar att jag MÅSTE titta på ett avsnitt av gossip girl till. Tur att jag jobbar det sena passet idag annars hade det blivit ruskigt jobbigt. Och ja, jag vet, stenåldersnathalie som fortfarande förlitar mig på en gammal hederlig dvdspelare.

120322






120321

Jag kände känslor som jag inte fick känna och jag tänkte tankar som jag inte fick tänka. Och se vart det har tagit mig, ensam, knäckt och livrädd för att låta mitt hjärta bana vägen.


120321

Jag kom att tänka på hela det där fenomenet med push-up och sånadär hålla-in-magen-trosor. Vad är grejen med det? Falsk marknadsföring stavas det i mina ögon. För tänk er ur mäns perspektiv, de drar hem värsta bruden med pattar och midja från krogen men när de kommer hem och pulsen börjar öka och bh:n åker av så följer innehållet med och helt plötsligt är där bara en massa där getingsiluetten tidigare var. Det är lite som att tro att man köpt en porshe, och när man parkerat den i garaget visar det sig vara en fiat.

Missförstå mig rätt, jag är en fiat, och jag köpte mig en såndär superpushup som alla snackar om men inte fan fick jag tillstymmelse till någon klyfta. Men ja ä int' bitter.

120321

Idag blev jag helt starstruck när jag trodde att jag såg Ernst Kirchsteiger, men det visade sig vara en helt jävla vanlig Karl-Erik. Ungefär som ett barn på julafton som får reda på att tomten inte finns.


120320


Middagsbjudning i det Karlssonska hemmet. Det stod lax, sparris, apgod sås och ugnsbakad potatis med oliver och morötter på menyn. Både jag och min gäst klappade oss belåtet på magen. Sen spydde jag och hon gick hem. Typ min kväll i ord.

 


120320

Lärde mig den hårda vägen idag att inte försöka vara hjälpsam när en gammal tant är förbannad på kopiatorn. Poff, pang, dunk så kom det blod och nu sitter jag här med bultande missformat finger. Är det inte tanter med resväskor på tåg som gör mig halt så är det alltså tanter som kopierar av fingerspetsarna på mig. Vad har jag gjort er för ont? Snälla rara svara illa kvickt för jag är osäker på om jag överlever en tantincident till inom snar framtid om jag ska vara ärlig <3

120320

Försökte skriva "aouch" på telefonen i sisådär några minuter men den vägrade samarbeta utan envisades med att skriva "spy här" istället, och när den efter mycket om och men gav med sig blev det istället "Ali här". Det slutade med att jag skrev ordet aj istället, lite bitter, lite sågad vid fotknölarna som den gången när jag var liten och verkligen verkligen ville döpa min hamster till Rex men mamma envisades med att den skulle heta Putte. 
Autocorrect 1 - Nathalie 0

120320

I lördags tittade vi på bröllopsfotografen. Sen dess har har kommit på mig själv med att prata på värmländska inte en utan typ tiotusen gånger minst. Fattas bara att jag glömmer byta tillbaka när jobbtelefonen ringer eller jag har en gäst i luckan. Spänning i vardagen - The light version.


120320

Nyser och snoozar med världens skränigaste alarm om vartannat. Stackars stackars granne, men det ger jag blanka fan i. Tar nya krafttag, tar mig i kragen och satsar på ett leende idag. Nu upp, sen jobb, träning och middag med fröken favortikusin <3


120320

Jag hatar människor som tycker det är okej att säga nedlåtande saker som ens kroppsform. "Inte konstigt att du fryser som inte har något underhudsfett". Jag hatar er. Faktiskt. Jag blir ledsen men det fattar inte ni för smalamänniskorharingakänslormentaliteten är för jävla hög.

120320




cherryjane sander is teh shit

120319

 

 

Lana del rey, ett glas vitt och blåsa såpbubblor i badkaret är den bästa medicinen i världen. Men säg den lycka som är långvarig. När jag skulle sätta foten ur badkaret trampade jag rakt på en raykyvel som trillat ner på badrumsmattan. Stockholms blodbad släng dig i väggen säger jag bara. Men nu ikväll för första gången i mitt liv uppskattade jag golvbrunnen i badrummet. Det är ju alltid något.

 


120319



Rockade jeansshorts utanför strumpbyxor precis som alla fjortonåriga småflickor. Det verkade gå hem hos min manliga gynekolog iallafall som sa att "det var värst vad du var uppklädd". Om det är awkward eller inte låter jag vara osagt, men jag kan ju säga att vägen till mitt hjärta inte går via att köra upp en tops i mig iallafall.

120319

Där rann det ur fingrarna på mig och jag är tillbaka på ruta ett igen. Som om ingenting någonsin har hänt och jag känner mig som en pank småunge i en godisbutik. Jag vill så jävla gärna ha, men jag vet att jag inte kan få och samtidigt behålla min värdighet. Och det är bara att inse att den är en av få saker som jag faktiskt har kvar lite av. Jag är en ärlig människa, det är det jag kan identifiera mig med. Jag önskar att det fanns mer kvar av allt det där andra jag brukade vara men det är bara att inse att jag inte är samma Nathalie som förr.

120319

Tack som fan Gud, tack som fan. Precis vad jag behövde i min annars så perfekta tillvaro. Punkt.

120318

 

 


120318

Jag gjorde precis den intressanta upptäckten att min kära far har skägg. Det har han tydligen haft i ett halvår...


120318

Alltså den mannen, det är allt jag har att säga.


120317

Känslan när man vaknar och bara ska måla lite i drawsomething innan man går upp och drar första strecket med fingret över skärmen och inser att det inte riktigt ser ut som man tänkt. Blir förvirrad och sen kopplar att aha, anledningen till att det smala svarta strecket blev ett tjockt mörkrött är för att man har blod över hela handen.
Välkommen tillbaka näsblodsmorgon, jag har inte saknat dig.


120316

Stayups och fårskinnstofflor är en oslagbar kombination. Jag känner mig som en sexig blandning mellan Jenna Jameson och hon pigan i Emil i Lönneberga. Och jag var så irriterad när jag kom hem att jag ställde mig och kokade ägg i bara farten. På riktigt. I think i need to get a grip.


120316

 

 


120316

Jag såg en sån jävla snygg kille på håll idag. Blond, het lite halvtrashig klädstil, såg verkligen ut att ha pondus och det var med sug i blicken jag haltade (fråga inte) av tåget och stapplade åt hans håll. Jag insåg ganska snabbt dock att den där jävligt fräsha kamouflagejackan han hade på sig minsann inte var mönstrad utan var enfärgad och nerspydd, och att han luktade urin snarare än ck one (min favorit på män, jummy). Det är en fin gräns mellan trashig och trashig med andra ord, det är en sak som är säker.


120316

Någonting i kontoret bredvid låter som att en katt ligger och spyr. Eller som att någon kör runt med en såndär sugpropp i ett avlopp. Oavsett vad det är, så får det mig att smaka lite kräk i munnen.


120316

Spenderar lunchen på kontoret med en riesen som bukfylla och Klas Eklunds underbara Vår ekonomi som lektyr. Life is good. För övrigt är jag faktiskt ledsen över att det är sista dagen jag leker hobby-arbetsförmedlare och det är med en tyngd över mina axlar jag lämnar tillbaka mitt passerkort i eftermiddag. Kan det vara så att jag hittat min framtida arbetsplats, på arbetsförmedlingen av alla ställen? Jag säger då det.


120316

Då ligger jag sömnlös ytterligare en natt. Även om jag är så trött att jag knappt kan manövrera min kropp och ögonen i princip går i kors med varandra så får jag ingen ro att somna. Det är rätt sjukt att det verkar gå hand i hand med att jag är ensam. Hemma hos Josefine och Linus hade jag inga problem, somnade som en stock direkt. Samma sak när jag delade säng med Frida förra veckan. Och ja, stackars Chris ska vi inte ens prata om. Där sover jag hela tiden. Han lagar mat och pysslar, och jag, jo jag tackar genom att snarka i soffan eller vart jag nu råkar befinna mig. Jag tror att det kan handla om tryggheten, att jag inte är ensam. Även om det har gått så himla lång tid så har jag fortfarande inte vant mig vid den där jävla ensamheten. Jag har ingen här hemma, ingen, ingenting, och tidigare har jag haft både gubbe och djur i flera flera flera jävla års tid. Det går inte att vänja sig bort med, det verkar vara både fysiskt och psykiskt omöjligt. Och jag menar, hur kul är det att umgås med mig nuförtiden om jag bara ska somna i tid och otid såfort jag har någon som jag litar på i närheten? Börjar bli lite frustrerande, speciellt med tanke på att det inte bara handlar om när jag ligger i en soffa eller säng, utan det kan vara när som, var som, bara jag känner mig bekväm med sällskapet. Ser fram emot kommande tjugofemårsfester och släktkalas med andra ord, där lär ni kunna hitta mig dregglandes på en jacka i en garderob efter en kvart eller två.


120315





120315

Kan ju säga som så att jag sovit ikapp det jag missade igår. Lite för bra kanske, och lite osocialt av mig men jag ser inte dubbelt längre!


120314

Wakeupcall. Min fina fina syster om du någonsin skrämmer oss så igen så lovar jag att se till att tomten får reda på det så du inte får några julklappar. Även om jag fått höra att du är okej så känner jag en sån intensiv gnagande oro. Jag kan inte leva utan dig, det fattar du va? <3


120314

 

 


120314

I natt har jag sovit nemas, none, njet, inte en jävla blund. Igår sov jag två timmar. Gud have mercy on this soul of mine.


120313

Känslan när man har manligt sällskap och ska ta av sig byxorna lite snyggt men det slutar med att man står med ena foten stadigt på byxbenet och försöker hoppa ur med den andra och sedan snubblar, och till slut tvingas ge upp och köra på med byxorna vid fotknölarna. (fuckin skinnyjeans, i dubbel bemärkelse) Ungefär så känner jag nu, fast utan manligt sällskap och utan knulldelen. PANIIIK!!

(alltså, jag hoppas att ni fattar att jag skojar, inte över paniken dock)


120313

 

 

 


120313

The awkward moment när hela kupén är tömd på pendlare och vi bara sitter två kvar. Den gamla mannen och jag, på stolarna precis bredvid varandra så våra ben slås ihop när det svajar till. Att sitta kvar och bita ihop de sista minuterna eller flytta två stolar åt vänster och framstå som obekväm genomsvensk, det är frågan...


120313

Besvikelsen när man vaknar av ett sms mitt i natten, hoppas att det är från honom, men det är en tågbiljett. "Kommer inom en kvart" my ass. Och som om inte det vore nog hade jag precis en silverfisk i t-shirten. Sprattlade gott på bröstet.

120312

Om jag hade en son och någon sa att han var jättelik mig hade jag tyckt synd om barnet. För jag hade fanimej inte varit en vacker man.

120312

Hej jag heter Nathalie och jag är på väg en runda in i väggen. På riktigt, jag känner det i hela kroppen och nu släpper jag allt en stund. Så om jag inte hör av mig eller försvinner från jordens yta ett tag så vet ni att ni ska leta bakom tapeten. Puss.


120312

Våren har landat i Varberg och under den lilla promenaden jag tog tidigare under dagen krockade jag med säkert arton rullatorer och höll på att bli överkörd av dubbelt så många barnvagnar. Nästan så att jag funderar på att yngla av mig för att slippa vara den som jämt och ständigt tvingas kasta sig ner från trottoarkanten när det är dags för ett möte.

120311

Imorgon blir jag hobby-storstadsbo igen, och alltså, även om helgen varit plattfotad så känner jag sjuk tillfredställelse med den. För första gången på länge länge känner jag mig faktiskt redo att anamma en ny vecka (what's up with that?). Mysigt hemmahäng med film och start the party (jag hade vunnit om en viss herre inte kittlat mig) i fredags, mellomys och nattklubbsvisit i lgår där vi dansade som vildar och blev raggade på av nittonåriga pojkar. Avrundar helgen med först en promenad med persikan, en fika, kökssocialisering och nu jobbkväll. I löv my life.

120311

Har sjungit schlager, slagit klackarna i taket, rullat höfter och sett ut som en skogshuggare. Första helgen på länge länge som inte spenderats på femton centimeter klack och det är med en viss tomhet jag kryper ner i sängen utan värk i fötterna. Tur att jag har riskakor och vatten att ta till tröst.


120310

Landat i varberg och gör mig redo för schlagerkväll i gårdagens smink och trött kropp. Sveper en red stripe på tom mage för att få lite feeling och känner mig lite som en såndär fyrtiofemårig chartertysk. Det här kan bli en intressant kväll!


120310

Vaknade av att katt tyckte att jag hade sovit klart. När jag insåg att klockan var runt halv ett tyckte jag också att jag hade gjort det. Sen sov jag lite till...


120309

Så jäkla jäkla dum i huvudet som köper en svindyr tågbiljett när jag har ett månadskort att åka på. Men det är klart, vem vill inte gynna sj lite extra <3


120309

 



Jag är beroende av det här jävla spelet. Precis som jag var obotligt beroende av wordfeud, angry birds och ovenbreak. Så från och med nu ska jag aldrig tanka ner en app oavsett hur lockande den än må vara. FU älskade iphone som förstör mitt sociala liv då jag glömmer av omvärlden och som får mig att nästan missa hållplatsen på vagnen för jag måste rita färdigt min valross.

 


120309

"When I grow up I want to be a kock"

120309

Igår var unga fröken Karlsson ute och drack vin, det känns idag. Med en enveten förkylning i bakfickan och efter att inte ha ätit på hela dagen var det kanske inte den bästa ide jag fått i mitt liv. Inte så att jag är bakfull, verkligen inte, men det underlättade ju inte direkt min övriga status. God morgon och ajaj hals och själ. Men det var en trevlig kväll och nu jäklar i mig blir det lingongrova till frukost!


120308

 

 


120308

 

Jag hade kunnat lägga upp bilder på rinnande ögon, sårig mun, värktabletter och rufsigt hår under ett täcke i en soffa. Men nu gör jag inte det. Utan jag lägger upp bilder på kläder jag önskar att jag hade på mig istället för baggybyxor och ett urtvättat vitt linne, och en bild på ett ansikte med iallafall maskara istället för tunga blå påsar runt ögonen. I feel pretty, oh so pretty.

 


120308

Internationella kvinnodagen idag alltså och gud straffar oss direkt med ett väder som gör att det inte går att gå utanför dörren. Eller jo, går gör det väl men inte i enbart kavaj som råkar vara det jag har med mig som substitut till jacka (för det skulle ju faktiskt bli vår) och som om inte det vore nog vaknade jag med hela jävla munnen fuckedup igen och har suttit i telefon med läkare hela jävla morgonen. Men ja ä int bitter. Vad har ni andra kvinnofolk blivit uppvaktade med en dag som den här? <3

120307

Kom på mig själv att titta engagerat på Big Brother. Skjut mig.

120307

 

 

 


120307

Idag är en allasägerdummassakertillnathaliedag. Inte nog med lillpojken imorse, idag har jag även fått höra hur smal jag är av tre olika personer. "Det är inte konstigt att du fryser du som inte har något underhudsfett", "du som är så smal, du måste ju äta mer än så förstår du väl" och "när jag får min nya lägenhet ska du komma och bo hos mig så jag får göda dig lite". What the hell is up with that?


120307

Wow. Hamnade precis nästan i slagsmål inne på pressbyrån. Det var helt folktomt där inne och en kille ställer sig mitt i dörröppningen och pratar i telefon, jag säger ursäkta lite halvt stressad eftersom jag ska med vagnen och han bara tittar på mig och kallar mig för fitta. När jag lite vänligare säger "ursäkta skulle jag kunna få komma förbi" puttar han in mig och säger diverse fula saker bland annat vilken hora jag är inför mig, en annan kund (som jag tror var hans kompis) och en chockad expedit. Puttar på mig igen, ställer sig och pekar finger och berättar för mig hur ful jag är. Sen följde de efter mig till vagnen och stod och, återigen, pekade finger och svor över vilken fitta jag var. Trevlig start på dagen.


120306

 



Bakar muffins i mitt sinne idag och smider onda planer inför kommande malmöresa tillsammans med Elina. Dag två av praktiken avklarad och jag är inte det minsta piggare än vad jag var igår även om jag hade några minuters sovmorgon och har sovit med huvudet på Fridas fönsterbräda i några timmar nu i eftermiddag. Tragiskt liv? Jag? Nejdå. Men fan vad bra jag har det!

 


120306

Konstaterande: Jag hatar kollektivtrafik.
Folk inkräktar på mitt personal space, nyser, hostar, fräser, pratar alldeles för högt, kollar inte vart de sätter fötterna, envisas med att trycka in barnvagnsjävlar i en redan överfull spårvagn och ungen skriker och mamman får panik och mina öron börjar blöda och gubben bakom tappar balansen och någon står för nära dörren så den inte kan stängas och mitt i alltihop kommer en kontrollant och sen en armbåge rakt in i sidan och ja, ni vet...


120305

Är helt tom i huvudet ikväll. Överlevde första dagen på praktiken med nöd och näppe, fikade med Frida och sen har jag och Josie blekt hår och haft soffhäng hela kvällen. Är slut i kroppen och jag vet en ung kvinna som kommer sova som en gris så fort hon fått ro att trycka ner huvudet i kudden.

120305

 

Här har ni dom, mina nya adoptivföräldrar och jag tänker nog aldrig komma hem igen. Och så har jag kommit underfund med att jag också ska gifta mig med en kock (för Linus är GRYM i köket), och skaffa ett husdjur igen, och lära mig att åka longboard, och alltid ha en påse chips hemma, och lära mig att dricka kaffe för ALLA rynkar på näsjäveln och höjer ögonbrynen för att jag vägrar bli vuxen.


120304

Fröken sjukling calls it a day. Inte nog med de tidigare symptomen så känns det som att mina ögon ska ploppa ut, vet inte om det är på grund av huvudvärken eller om det är på grund av att jag tittat på Big Brother. Muchos muchos idiotas är allt jag har att säga om det. Varför tittade jag då? Eh, alltså...

120304

Man ska inte ha en transparent långkjol, lårhöga strumpor och en kort klänning under och tro att strumporna kommer stanna uppe och kjolen stanna nere för när man går så ser det inte riktigt likadant ut som när man står still framför spegeln hemma och hej, helt plötsligt ser man ut som en hora i göteborg och får sliskiga blickar från äldre män på spårvagnen. Men det bjuder jag på. För övrigt blir jag bortskämd och skulle lätt kunna vänja mig vid att vara storstadsbo på riktigt.

120304

image descriptionimage description

Bytte bakfylleångest mot feberfrossa och tépimplande. What a mighty fine sunday this is. Och snart blir den ännu mera fine när Persikan kommer hit och pysslar om mig och tar ett avsked innan jag försvinner off två veckor to the city. Gud vad jag känner mig viktig.

120304



image descriptionimage descriptionimage description


120303

Känslan när man bara ska sätta sig i soffan och andas en liten liten stund och har tusen saker på schemat som ska hinnas med, och sen vaknar man och inser att det är mörkt och att det har gått flera timmar och man har sviiiinont i halsen och inte kan prata och blä. Nu: sova lite till.

120303

Såhär bra mår vi idag.

 

 

 


120302

 

Lägenheten är ett jävla kaos, högar med klänningar och skor överallt. Har haft på mig alla mina kläder och stått framför spegeln och ojat mig i vad som känns som flera timmar, allt jag vet är att det fortfarande var ljust ute när jag började. Men fan alltså, okvinnligare brud får man fan leta efter. Tillslut bestämde jag mig för en färgklick med öppen rygg och mina vapendragar, FIESTY, men nej. Nu sitter jag här i svarta jeans och en fucking jävla svart t-shirt och ser ut som en long lost medlem ur familjen adams, lika rolig som alltid med andra ord. Men nu jävlar ska vi ut på gayclubbing i änna goooa götet och jag får ha en färgglad drink i handen som accessoar hela kvällen istället. Wish me luck!

 


120302

Känslan när man går och dagdrömmer och helt plötsligt får asont i höften och inser att man gått rakt in i en soptunna. Just precis den känslan känner jag i skrivandets stund.


120301

Love can make you do crazy things som man brukar säga. Och japp, visst fan stämmer det minsann och jag är som vanligt ett levande exempel. Som den där gången som jag berättat om säkert tusen gången innan men ändå skrattar så jag gråter åt när jag tänker på det, ni vet när jag råkade kasta en död aborre rakt i ansiktet på min första stora kärlek. Behöver jag tillägga att det inte blev något mellan oss? Eller den gången jag blev bjuden på restaurang och fick skaldjurbricka med ostron och skit och jag höll god min trots att jag tycker att allt som kommer från havet smakar snor nersköljt med kallsup, sen kräktes jag som en gris och fick gå hem innan middagen var över. Eller den gången då jag sa att jag kunde åka skateboard, och det kunde jag ju också egentligen fast hade inte gjort det på många många år och trodde att det fortfarande satt i och ramlade och spräckte upp knät. Det var nog den blodigaste första dejt jag någonsin varit på. Sen har jag mängder av fler konstiga saker jag gjort för att framstå som perfekt, men det tar vi annan gång.


120302


Good morning lovers! Idag är jag inte det minsta redo för att masa mig upp och ta tag i dagen. Sov som vanligt sämre än en kolikunge men inte fan är jag bitter för det. Påsar under ögonen är det nya svarta och den ständiga avsaknaden på energi gör att jag går runt med ett behagligt lugn i kroppen dygnet runt, som om den vore i dvala och allt gick per automatik. Och jag har konstant nära till skratt, ibland lite väl hysteriskt åt saker som inte ens är roliga men vafan, hellre det än bitterfitta liksom.
Ikväll ska vi vara snygga som fan, de högsta skorna och den kaxigaste attityden och vi ska äga storstaden. Det gäller för min del att jag levererar för på söndag blir jag fan hobby-göteborgare och jävlarimej vad det känns bra.


120301

Rullande höfter, sug i blicken, händerna glider ner för insidan av låren och sen sakta upp igen. Jag älskar känslan av att vara helt jävla fierce och samtidigt känna hur det drar i varenda jävla muskel i kroppen. Hur sjukt bra är inte konceptet att bli fit och känna sig ashet samtidigt liksom?


120301

Skola och två timmars promenad vid havet avklarat. Nu på med träningskläderna, köra ett pass stripaerobics, bada, laga mat och sen, sen jävlar ska jag frossa i ostbågar för det har jag fan förtjänat. Första mars levererar och jag fick till och med allergikänningar!


120301

Idag är det mars. Fucking jävla mars och nu tänker jag inte vänta ut vintern längre. Nu slänger jag allt vad långkalsonger heter, hänger undan dunjackan, och björnfittan får gå i ide tillsammans med vantarna. Jag har försökt att rocka vårkläder ett tag redan utan större framgång, som när jag åkte till stockholm i klänning, skinnjacka och strumpbyxor, that was it. Tilläggas bör att där var minusgrader och snö i luften men vad gör det, jag var ju snygg. Så idag ska jag jävlarimig vara snygg igen, utan att dölja mina icke existerande former i skrymmande värmekonserverare. Välkommen mars och välkommen kick-ass (men väl dold) vårsol. LOVE IT!

120301

image description

image description

image description

 


RSS 2.0